QBlox (s60 3rd) Mükemmel oyun! Sakın kaçırmayın!

Sponsorlu Bağlantılar

medusanet

Üye
LVL 63 geçen arkadaşlar bi yazın nasıl geçtiniz.

hallederiz20

hallederiz20

Üye
bunun 6600 için s60 olanı yokmu??

XqreSs

Üye
arkadaşlar bende nokia 5610 xpress music var oyunu telefona attım ama uygulama hatası alıyorum.. Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError bu nedir ?? :(

bewkan123

Üye
beyler ben 80 deyim 1 aydır kesinlikle geçilmiyor ya gecen warsa yardım edebilirmi

braque

Üye
arkadaşlar bende nokia 5610 xpress music var oyunu telefona attım ama uygulama hatası alıyorum.. Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError bu nedir ?? :(
6300 da aynı hatayı veriyor bu telefonlar için ayrı bir versiyon yokmu

1srsrmnyk1

1srsrmnyk1

Üye
80.bölümü geçen varmı?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
teşekkürler eline emeğine sağlık

kotto

Üye
nasıl oynandıgını çözemedim ilk oyunu geciyorum ama devamı gelmiyor.

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Teşekkürler

tatoline

Üye
Ya bu oyunu kesinlikle oynamak istiyorum ancak oyunu yükledim, qblox yazısı ve resmi çıkıyor, loading yazıyor, ardından "işlenmeyen istisna, uygulama kapatılsın mı?" diyor, evet te desem hayır da desem oynuyamıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Telefonum N73 ME

yumit

Üye
Arkadaşlar 15.bölümü bilen var mı kafayı yiyeceğim

eakg

eakg

Üye
Linki yeniliyebilir misin link ölmüş

jackalx_06

jackalx_06

Üye
süper bir oyun bence bu oyunu çok severim. eline sağlık.:oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Link yenilenmiş, Oyunda bayaa sardı,
Teşekkürler

osey

Üye
hacı mükemmel oyundu vallahi yükledim oynadım ve bitirdim gerçekten saol süper oyun arkadaşlaroyun 80 bölüm...

didar

didar

Üye
eline sağlık güzel paylaşım

eakg

eakg

Üye
ne zamandır arıyordum teşekkürler!!süpersin

burak_1905-91

Üye
Ya bu oyunu kesinlikle oynamak istiyorum ancak oyunu yükledim, qblox yazısı ve resmi çıkıyor, loading yazıyor, ardından "işlenmeyen istisna, uygulama kapatılsın mı?" diyor, evet te desem hayır da desem oynuyamıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Telefonum N73 ME

arkadaşım telefonu kapa aç yaptıgın zaman oynanabiliyor.normalde bende de aynı hatayı vermişti

darkness_007

Üye
Arkadaşlar harika bir oyun,kurup oynamayan kesinlikle pişman olur,yorumlarınızı bekliyorum :oke:
gerçekten harika bir oyun ama deli ediyor:aha:

Üst Alt