Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
QBlox (s60 3rd) Mükemmel oyun! Sakın kaçırmayın!
Sponsorlu Bağlantılar
mami24
Üye
teşekkürler marduks kardeşim
Cakir66
Üye
arkadas sadece 10 defa indirilebilir diyor yinede emegine saglik
fom59
Üye
Yeni link?
--------------- Ekleme ---------------
Mami24 sağolasın verdiğin linkten indirdim...Paylaşım için teşekkürler...
Oyun güzelmiş teşekkürler...
mmzzkk
Üye
Verdiğin tüm linklere girdim hepsi ölü.. of ya çok seviyorum bu oyunu ama ....
marduks
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar inat ettim,bu oyunu seven ama indiremeyen arkadaşlar için Rapid saçmalığına bir son veriyorum.Oyunu başka bir yerden upload ettim.İşte link,rahat rahat takılın.n:
Arkadaşlar inat ettim,bu oyunu seven ama indiremeyen arkadaşlar için Rapid saçmalığına bir son veriyorum.Oyunu başka bir yerden upload ettim.İşte link,rahat rahat takılın.n:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
akin_55
Üye
link ölü
a21a
Emekli Yönetici
linkte problem var.. birinci sayfada foruma ekledim..
marduks
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar en son eklenen link çalışıyor şimdi kontrol ettim
GoDLoVe
Üye
ellerine sağlık arkadaşım bakalım bahsettiğiniz kadar güzel mi?bayağa övdünüz oyunu
trust-cloud
Üye
ya bu 13.bolum nasıl geçiliyo bilen varmı sıyırıcam yada telı kırıcam helpppppppppppppp
KRALFURKAN
Üye
çok süper bi oyun sony ericsonlarada oluyor 5 üzerinden8 verirdim ama yoq
yusfcuk
Üye
Süper ben bi ara buna takıldım PC de oynuyodum bu beni çok oyalar tam da telefonda istediğim oyunlardan biri saolllllllll
alperalp94
Üye
süpersin aga
sağol
ediesel
Üye
Valla oyun gerçektende harika tam bir beyin alıştırması. Şuanda 46. bölümdeyim ve her bölümde daha da zorlaşarak daha mükemmel hale geliyor. Bu arada şu bölümü nasıl geçeceğim diye sormayın zira oyun tamamen deneme yanılma yöntemine dayanıyor.
GoDLoVe
Üye
Arkadaşlar şu link problemini halledin de gelin artık LEVEL 80 de kaldım geçemiyorum acaba oyunun son bölümü mü bilmiyorum.geçemedim bi türlü yha.tüm bölümleri bir günde bitirdim bir gündür bu bölümü de geçemedim
anl_tr
Emekli Yönetici
saol
Mustafa Dümen
Üye
Bi deneyelim.. Teşekkürler
Demedim ,N73ün RAM i kaldırmıyor oyun açıldığında bilinmeyen istisnaya rastlandı diyor