QBlox (s60 3rd) Mükemmel oyun! Sakın kaçırmayın!

Sponsorlu Bağlantılar

daffy

daffy

Üye
arkadslar bu oyunu verecektım ben ama unuttum ben 80. bölümdeyimn:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Oyunu kurdum çok ta iyi değil yani..

marduks

marduks

Üye
    Konu Sahibi
En nihayetin de zeka oyunu,seni sarmamış olması düşündürücü.Hele ki bu kadar insan beğenip sevmişken...

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
arkadslar bu oyunu verecektım ben ama unuttum ben 80. bölümdeyimn:)
arkadaşım 80. level i geçersen bi zahmet haberver de biz de bakalım geçilio mu geçilmiyo mu anlayalım...ne yaptıysak olmadı

yusfcuk

yusfcuk

Üye
şuan 71. bölümdeyim
aslında bazı bölümler zor bazıları daha da zor
tabii ilerledikçe daha çok kafa istiyor

ozan_106

ozan_106

Üye
güzel oyun saol 54 e geldim insanı baglıyor...

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
80. level de kaldım :agla:(:agla:(:agla:(:agla

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Level 45 da kaldım geçemiyorum ya??!!

mesut_tr

Üye
Teşekkürler:oke:

yılcılar

yılcılar

Üye
80. leveli arkadaşım gözlerimin önünde geçti en sonunda havai fişekler felan patlıyo eğer sonunu görmek istiyosanız boşuna bi uğraş veriyosunuz ama amacınız zekanızı test etmek ise ne kadar uğraşsanız yeridir mükemmel bi oyun

--------------- Ekleme ---------------

ya bu oyunun başka versiyonu varsa lütfen upload edin

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
80 lvl i geçen arkadaşlar bi yardım bekliyoruz ama bi zahmet teşekkür ederis

pavilion

pavilion

Üye
oyunu yükledim, herkes çok beğenmiş, yorumlarınıza güveniyorum, paylaşım için teşekkürler.

mami24

mami24

Üye
telefonum n73 72 leveldydim telefonun joisliği oynamaya basladı sildim n73 ü olanlara tavsiye tmiyorum joislik fena bozuluyor

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
N 73lerde oyun oynuyorum şu fifa 2oo9 yok mu 2-4-6-8 işlemiyor sadece joistikle oynanıyor biraz oynadım sabaha baktım joistq sallantı yaptı.. Oyun yüklemiyorum artık .. Tavsiye

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
80 .lvl de bitti bi kaç havaii fişekle o kadar

pavilion

pavilion

Üye
arkadaşlar 13.bölümü geçen varsa lütfen nasıl olacak bu iş yazabilir misiniz, 3gündür uğraşıyorum bi türlü çözemedim, yardım ederseniz çoook sevinirim..

alman10

Üye
aynı oyunun pc'de sinir küpü adı altında excel formatında olanın oynamıştım ve güç bela tamamlayabilmiştim. şimdide bunu deneyelim bakalım ne kadar zorlayacak.paylaşım için teşekkürler...

ediesel

Üye
80. bölüme geldim ama geçemiyorum

daffy

daffy

Üye
80. level nası geçilir işte böle en kısa yön tuşlarıyla yapın dedıklerımı<<<<<

başlıoruz---yukarı-yukarı-sağ-sağ-sağ-aşağı-sağ-yukarı-yukarı-yukarı-yukarı-sağ-sağ-sağ-yukarı-sol-aşagı-sağ-sağ-yukarı-aşağı-sol-sol-yukarı-sağ-aşagı-sol-aşağı-sağ-yukarı-sol-sol-sol-aşagı-sol-aşgı-aşağı-aşağı-sağ-aşağı-aşağı-sol-sol-aşağı-aşağı-sol-aşagı-yukarı-sağ-yukarı-sol-aşağı-sağ-yukarı-yukarı-sağ-aşağı-sol-aşağı-sol-aşağı-yukarı-sağ-yukarı-sağ-yukarı-sol-aşağı-aşagı-sol-yukarı-sağ-yukarı-sağ-sağ-yukarı-yukarı-sol-yukarı-yukarı-yukarı-yukarı-sağ-aşağı-sol-aşağı-sol-sol-aşağı-aşağı-aşağı-aşağı-sol-aşağı-sağ-yukarı-yukarı-sağ-aşağı-sol-aşağı-sağ-yukarı-sol-sonra yukarı tuşuna devamlı bas:D:D:Dhadi geçmiş olsun

Üst Alt