"Yerli Oyun" Traffic Smash : Racer’s Diary

Sponsorlu Bağlantılar

Sadece Sürücü

Üye
    Konu Sahibi
"Yerli Oyun" Traffic Smash : Racer’s Diary
Birkaç arkadaşım birleşip Android için güzel bir oyun yapmış. Forumdan da destek bekliyorum, kurup oynayanlar olumlu olumsuz eleştrilerini eksik etmesin. Varsa gördüğünüz hatalar buraya yazarsanız seviniriz. Ben kendisine ileteceğim.

Birkaç sitede oyunun incelemesi de olacak. Oyunla ilgili detaylı açıklama;

Yerli yapım Traffic Smash : Racer's Diary ‘nin senaryosu emekli bir askerin yollardaki maceraları ve bu maceranın aksiyonun hakkını kesinlikle veriyor.

Oyunun Google Play indirme linki:

Yol boyu sahip olduğu bonuslar ve joker olarak kullanabildiğimiz saldırlarla oyunda trafiği altüst ederek rahatça arabamızı kullanabiliyoruz. F16 saldırısı ,hedef belirleyerek roket saldırısı çok yaratıcı oyunu sürekli canlı tutuyor. Ayrıca kıvrımlı virajları ile kendi türünden şimdiden fark yaratacağa benziyor.

Oyunun grafikleri aşırı kaliteli, ve farklı yollara puan kazandıkça açılan hava durumlarına sahip . Ender çıkan kaliteli yerli yapım oyunlar arasında kesinlikle yerini almaya aday oynamak isterseniz linki:



En güzeli de düzenlenecek olan ödüllü yarışmalarla sürpriz hediyelerin sahibi olabilirsiniz. Ne duruyorsunuz yerli yapım Traffic Smash :Racer’s Diary destekleyelim oynayalım.Oyunun kendi tanıtımını da paylaşıyorum;

Traffic Smash : Sürücünün Günlüğü ile eski bir askerin trafikteki maceralarına tanıklık etme fırsatı bulacaksınız.

Trafikte tozu dumana katarak ilerlerken asker arkadaşlarınızdan ve hava kuvvetlerindeki pilot arkadaşlarınızdan yardım almayı sakın unutmayın !

İnanılmaz HD grafikler ve eğlenceli oynanışı ile Traffic Smash oyununu elinizden bırakamayacaksınız.

Oyunun Özelliklerinden kısaca bahsedersek:


Hem sensör hemde direksiyon ile kontrol
HD grafikler
Kolay oynanış
Sade ve anlaşılır bir kullanıcı arayüzü
7 Farklı Araba
3 Farklı Hava durumu
3 Farklı harita

Arkadaşlarınızla yarışın , ve zaman zaman düzenlenecek ödüllü yarışmalarda bilgisayar , tablet kazanma fırsatı elde edin.
 


Üst Alt