hiakgul
Üye
Push Fix 2.0 Yükledim....ama
evet Push Fix 2.0 satın alarak yükledim şimdi bu ürünü araştırdım ürünüm basebandı 06.15.00 olan 3gs modelli iphonedir cydiadan kurdum 4.1 custom veryon yuklu youtube gibi özellikleri çalıştırdı benim sorunum ise batarya custom oldugu için şarj çok çabuk bitiyor araştırdığım kadarıjla push doctor isimli yama ile bu batarya sorunu birnevi çözülüyormuş bununda yolu bu Push Fix 2.0 almaktan geçiyormuş aldım iyi guzel hoşama bu push doctoru yukliyemiyorum benim sorum ise bu Push Fix 2.0 push doctorun yaptıklarının aynısını yapıyormu yoksa ek olarak bnudamı yuklemek gerekiyor sayın adminlerimden ricambir kaç sorunum ve sorum var kusura bakmayın rahatsızlıktan dolayı sory..
1.Push Fix 2.0 TAM ANLAMIYLA TELEFONUMDA NE GİBİ KOLAYLIKLAR SAGLIYOR
2.Push Fix 2.0 BATARYA SORUNUMU ORTADAN KALDIRIYORMU
3.Push Doctor ile Push Fix 2.0 arasındaki fark nedir
4.
5.benim cihaz ısınma yapıyor buda versyonla alakalıymış ki onceden yapmıyordu 4.3.3 yukleyince yapıyor 4.1 dusnce ısınma olmuyor bu Push Fix 2.0 veya Push doctor ile bu ısınma sorununu çözermiyim.
sizlerden ricam .......araştır kardeşim ...yok bunun i var boşa almışsın....vs
gibi sorular yerine bu işlemi yaptıktan sonra bizim iphone ler nasıl daha randımanlı kolay çalışır onu çözmek ayrıntılı bir şekilde teker teker anlatım olursa birçok arkadaşımız faydalanacaktır eminimki
örnegin :3.Push Doctor ile Push Fix 2.0 arasındaki fark nedir.
cevap:----------------------------------------------
gibi
Saygılarımla.....
1.Push Fix 2.0 TAM ANLAMIYLA TELEFONUMDA NE GİBİ KOLAYLIKLAR SAGLIYOR
2.Push Fix 2.0 BATARYA SORUNUMU ORTADAN KALDIRIYORMU
3.Push Doctor ile Push Fix 2.0 arasındaki fark nedir
4.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden başka ek olarak neleri yuklemem gerekiyor hangisi ne işe yarıyor5.benim cihaz ısınma yapıyor buda versyonla alakalıymış ki onceden yapmıyordu 4.3.3 yukleyince yapıyor 4.1 dusnce ısınma olmuyor bu Push Fix 2.0 veya Push doctor ile bu ısınma sorununu çözermiyim.
sizlerden ricam .......araştır kardeşim ...yok bunun i var boşa almışsın....vs
gibi sorular yerine bu işlemi yaptıktan sonra bizim iphone ler nasıl daha randımanlı kolay çalışır onu çözmek ayrıntılı bir şekilde teker teker anlatım olursa birçok arkadaşımız faydalanacaktır eminimki
örnegin :3.Push Doctor ile Push Fix 2.0 arasındaki fark nedir.
cevap:----------------------------------------------
gibi
Saygılarımla.....