Pttcell ??

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Pttcell ??
Merhaba arkadaşlar ben Vodafone da Super Avantaj ve Cepnet 250 uyesiyim pttcell in 14 luk tarifesine gecmelimiyim?

phasan

phasan

Üye
14 tarıfe faturalılar için avea sizin orda çekiyosa sorun olmaz

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Mecbur çekmesi lazim :D Anıtkabir in altında oturuyorum :D ama cepnet gider sorun o cok degerli hemde :》

semihguney

semihguney

Üye
cepneti ıptal etme sakın

phasan

phasan

Üye
Mecbur çekmesi lazim :D Anıtkabir in altında oturuyorum :D ama cepnet gider sorun o cok degerli hemde :》

Etımesgutta avea çekmıyor cepnet gider en garantılısı cepnet sınırsızda

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Etimesgut değil Maltepe gayet iyi çekiyor.
Sağolun geçmiyorum :oke:

eminis43

eminis43

Üye
Pttcell 14 TL üçlü paket kullanuyorum çok memnunum :)

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Bende yakında geçiş yapacam beinm için sınırsız internet telefonda çok önemlidier gerisi hikaye 2 yıl kadar vodafone sınırsız kullanıyordum 15 tl civarı fakat bu 14 lira ya fazlasını veriyior ve verdiği internet vodafonunkinden biraz daha iyi

phasan

phasan

Üye
Bende yakında geçiş yapacam beinm için sınırsız internet telefonda çok önemlidier gerisi hikaye 2 yıl kadar vodafone sınırsız kullanıyordum 15 tl civarı fakat bu 14 lira ya fazlasını veriyior ve verdiği internet vodafonunkinden biraz daha iyi
bencede vodafondan hızlı en son verdıgı 250 mb sınırsız ınternet 15 tl pttcell de ise 14 tl 250 sms 2oo dk 250 mb sınırsız

MaxWheel

MaxWheel

Üye
bencede vodafondan hızlı en son verdıgı 250 mb sınırsız ınternet 15 tl pttcell de ise 14 tl 250 sms 2oo dk 250 mb sınırsız
Ayrıca vodafone da adil kullanımı geçtiginde hız 96 kbts olurken pttcellde 128kbts oluyor:) cok cok az da olsa bi hız farkı var

phasan

phasan

Üye
Ayrıca vodafone da adil kullanımı geçtiginde hız 96 kbts olurken pttcellde 128kbts oluyor:) cok cok az da olsa bi hız farkı var
128 kbs soylerken az gorune bılırde bır 96 kb karsılaştırınca hızlı oluyor

onur-1984

onur-1984

Üye
Arkadaşlar tamam belki internet biraz yavaş olabilir ama 14 tl'ye 200 dk., 250 sms, 3500 dk. pttcelllilerle, sınırsız internet hiçbiyerde yok.Fiyat çok uygun, yavaşlığına da biraz katlanacağız. Ama çok aşırı bir fark olduğunu zannetmiyorum.Ben note 3'de interneti paylaşıp bilgisayardan bile bağlandım, çok sıkıntı yaşamadım.Tek sıkıntı adil kullanım kotasının çok düşük olması.Onu da inşallah arttırırlar.Ptt'de tanıdığım var ileride daha iyi tarifelerin olacağını söyledi.Ben müşteri hizmetlerine öneri/istek olarak mail gönderip adil kullanım kotasının arttırılması gerektiğini yazdım.Sizler de yazarsanız çoğunluğu dinleyebilirler.

mesut öncel

mesut öncel

Üye
ben baz istasyonunu begenmiprum iletidimi cok düşük bor cikiyor net bir yavaslio

phasan

phasan

Üye
Sakın yenı uye olacaklar kullanmasın pttcell

erkişi

Üye
Sınırsız internet olayı bitmiştir pttcellde konuşma ve mezaj için uygundur

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Vodafon da kalmanı tavsiye ederim.

phasan