Yazın ne yapıyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
Yazın ne yapıyorsunuz
Merhaba başka bir ilden geldim hiç arkadaşım yok bütün gün evde ya bilgisayarda oyun oynarım ya bitcoin gibi işlerle uğraşırım yada instagram takipçi vs. gibi işlerle uğraşıyorum ve günün 13-14 saati telefon tablet bilgisayar vs. ile uğraşmaktan gözüm bozuldu zayıfladım vücüdüm bayağı kötü oldu yazın siz ne yapıyorsunuz günlük rutininizi anlatır mısınız çalışıyor musunuz yada ne bileyim herhangi bir kursa mı gidiyorsunuz anlatır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
mümkün mertebe uzak duracaksın bilgisayar vs den. mümkünse memlekete filan git kafa dinle. hem bedenen hem ruhen rahatlarsın. ufak tefek elinde tarla bağ bahçe işleride geliyorsa nene dede ne varsa

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Zurna dürüm

Revengeful

Emekli Yönetici
maaşlı kölelik yapıyorum

• Üzüldüm
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Merhaba başka bir ilden geldim hiç arkadaşım yok bütün gün evde ya bilgisayarda oyun oynarım ya bitcoin gibi işlerle uğraşırım yada instagram takipçi vs. gibi işlerle uğraşıyorum ve günün 13-14 saati telefon tablet bilgisayar vs. ile uğraşmaktan gözüm bozuldu zayıfladım vücüdüm bayağı kötü oldu yazın siz ne yapıyorsunuz günlük rutininizi anlatır mısınız çalışıyor musunuz yada ne bileyim herhangi bir kursa mı gidiyorsunuz anlatır mısınız?

Gece 2 de uyuyup sabah 6 da kalkıyor-dum-
Varsa elimin altında gazete kitap vb. yoksa maxicebe - ya da eksiye 'ki uzun zamandır isim olmuyor o foseptik çukurunda'- varsa söyle guzelinden bir konuyu yarim saat bi saat okurum yazları parçalı çalıştığım için işin saatine göre değişken olmakla beraber saat 7 8 gibi işe gider aksam 11 gibi dönerim sonra yine forumda gezerim. 1,2 saat varsa işim gücüm hallederim - ki yetmez hiç 1 2 saat- gözüme kestirdiğim bir konu varsa okurum sonra saat 1.5 2 olur zaten, uyurum.
Allah bozmasın yaz hayatımdan memnunum
Mesaj birleştirildi:

Çalışmıyorsam ne oluyor onu ben bile bilmiyorum

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
yazın yanıyohhhh ne yapacuk. köyde olsam ne ala
Mesaj birleştirildi:

yazın yanıyohhhh ne yapacuk. köyde olsam ne ala

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu