toprakumit
Üye
nası oldu toprak kardes prog. lar ne asamada?... umarım karanlık yuzumuzun parlayan gunesi olacaksın....![]()
Şu anda beklemedeyiz!!! İşler çok yoğun 5 dk mı bile ayıramıyorum... Ama bulacağıma inanın

nası oldu toprak kardes prog. lar ne asamada?... umarım karanlık yuzumuzun parlayan gunesi olacaksın....![]()

zip li dosyalar sifre istiyor sifre ne?
hocam sen meselenin özüne in, yeni bi program yaz kendin.
irRemote 26 $ kadar pahalı.
sen yap benden 5 $ sana helalinden
hepimiz satın alırız

Deneyip yapmana cok sevindim kardesimKardeş denedim.. N73ME de çalışıyor. Veçalışmaması mümkün değil.
He ama bu işi yapmanın özü : irremote programı nereye kurulursa oraya sistem dosyalarını atıyo. O nedenle sen kendin c r a ckliyosun. Ama ya her şekilde yani ister karta ister telefona kur, C:\sys\ ye gönderseydi? O zaman olmazdı.. Ama bu konunun da çözümü var forumda... H emde üst konu olarak...
Sys ve Private klasörlerine erişim... :-)
Yine de teşekkürler..
Tekrarlim N73 te denendi çalışıyor.. Çalışmaması da mümkün deil zaten...
Çalıştıramayanlar telefonlarına uygun irremotenin deneme sürümünüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdan proyu indirsinler hafıza kartına kursunlar. Arkadaşın Irremote ve Drm Solutionsu Kur adımını böyle halledip Sonra Telefonu kapatıp o dosyalrı Arkadaşın verdiği dosyalrı tarif ettiği gibi karta yükklesinler.. Mutlaka olacak...
Hatta s60v3 için olanı burada (n73-----,,,--n958gb tüm s60v3)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mutlaka olmalıdır...![]()
Olabilir herşeyi tam yapmanız lazım....onu da denedik olmadı. ya hocam çok küçük bir ayrıntıdan böyle bişe kaynaklanıyor olabilir mi?
sistem klasörlerine erişim ile ilgili bi konu var onu inceleyin ve eğer doğru yaparsanız başarırsınız..Arkadaşım E değil şimdi her şeyi sil ve benim yazmış olduğum E: yerine C: ye kopyalayın ve proyuda Telefona yükleyinsayın toprakumit arkadaşım.sistem klasörlerine ulaşmayı da becerdim. gerekenleri E/sys/bin klasörüne de kopyaladım. fakat her defasında licence istiyor ve açılmıyor. herşeyi nasıl eski haline getirip , ta en baştan teker teker yapabilirim söylenenleri ? yani şu andan itibaren sıfırdan nasıl yapabilirim, öncelikle neleri geri almalıyım ? çünkü programı telden kaldırp tekrar yüklüyorum , yine fiyasko... biyerlerde tekrar denememi ve doğru yapmamı engelleyen klasörler içinde uzantılar mı var silinecek ? bilmem anlatabildim mi ? yoksa telde ( N73 ), sertifikaları takip et gibi bir seçenek var. bunu 'hayır' mı yapacağız ? lütfen yardım... teşekkür ederim.

selamlar, programı kaldırdım, dosyaları sildim. sonra yeniden programı tele kurdum. drm yi de kurudum. hatta benim telde hazır bir sürüm yüklüydü. değiştirilsin mi diye sordu. evet diyerek drm yi de tele kurdum. fakat x-plore dosya yöneticisi ile c/sys/bin ve c/resource/commondrm içine hiçbir şekilde hiçbir dosya ilave edilmiyor ! yani bunların içine dosya kopyalanmıyor.sys klasörlerinin içine bakabiliyorum fakat herhangi bişey kopyalanmıyor da taşınmıyor da...ben pes edeceğim galiba. sanırım 10 kea falan aynı işlemi yaptım. ama boşuna... bu arada başka bir forumda bu programın aktivasyon kodunu vermişler ! bunu nasıl kullanabiliriz ? programı açınca licence tıklıyorum. aktivasyon kodunu yazıyorum. internet ile doğrulama yapıyor sanırım ve lisanssız diyor... gerçekten bu kodu birşekilde kullanabilir miiyiz ? teşekkürler...Arkadaşım E değil şimdi her şeyi sil ve benim yazmış olduğum E: yerine C: ye kopyalayın ve proyuda Telefona yükleyin![]()

selamlar, programı kaldırdım, dosyaları sildim. sonra yeniden programı tele kurdum. drm yi de kurudum. hatta benim telde hazır bir sürüm yüklüydü. değiştirilsin mi diye sordu. evet diyerek drm yi de tele kurdum. fakat x-plore dosya yöneticisi ile c/sys/bin ve c/resource/commondrm içine hiçbir şekilde hiçbir dosya ilave edilmiyor ! yani bunların içine dosya kopyalanmıyor.sys klasörlerinin içine bakabiliyorum fakat herhangi bişey kopyalanmıyor da taşınmıyor da...ben pes edeceğim galiba. sanırım 10 kea falan aynı işlemi yaptım. ama boşuna... bu arada başka bir forumda bu programın aktivasyon kodunu vermişler ! bunu nasıl kullanabiliriz ? programı açınca licence tıklıyorum. aktivasyon kodunu yazıyorum. internet ile doğrulama yapıyor sanırım ve lisanssız diyor... gerçekten bu kodu birşekilde kullanabilir miiyiz ? teşekkürler...![]()