Psiloc irRemote Uygulamasını Sertifikalandırmadan Full Olarak Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

weryansin

weryansin

Üye
n80 ie de yukledim ama full olmadi. telefonu da yavaslatiyor kesinlikle dogru .gene de sagol dostum.

msarikan

msarikan

Üye
toprak gonlumuz seninle....herkesin duasını alacaksın...

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yeni uygulama peşindeyim ;)

arranger

Üye
merhaba bende n95 8gb var. hala çıkmadımı bir bileniniz var mı? hangi versiyonu kurduysam çalışmadı. burdakinide denedim. olmadı. bendeki sorun licence değil. desteklenmiyor yazısı çıkıyor. mod değiştirdim o kadar ama olmuyor. Bilgiler için şimdiden teşekkürler...!

volpan

volpan

Üye
valla arkadaşlar ben 3. dosyayı sertifikalandırdım sertifikalanıyor sorun şu oluyor proğram 1 kez açılıyor sonrasında hata veriyor
bu sorunuda çözdüm 1.doyayı kur 2. dosyayı kur 3. dosyayı sertifikandır ve kur proğramı aç lisansa la ilgili bir doya belirecek tamam de seçenekre girin oradan ayarlar oradanda İr mode çeceneğinden mod 2 yi seçin işlem tamamdır doy doya kullanın

msarikan

msarikan

Üye
toprak kardes d-han kardesin dediğini denedin mi? oldumu? yeni uygulama derken farklı kumanda prog. larımı deniyorsun?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Anlatım ve Paylaşım :nargile:

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
toprak kardes d-han kardesin dediğini denedin mi? oldumu? yeni uygulama derken farklı kumanda prog. larımı deniyorsun?
Onun üzerdinde çalışıyorum... Farklı kumanda proları buldum fakat irRemote gibi ii değil... Şu anda görevdeyim ben size akşam dönecem... Hepinizi Seviyorum ;)

kozluca21

kozluca21

Üye
peki bu bulduğun prolar v3 lerde çalışıyomu yani çalışıyorsa ve full ise psiloc a gerek yok, mümkünse onları siteye eklersen çok sevinirim kolay gelsin...

swec

Üye
Arkadaşlar D-HAN arkadaşımızın dediği doğru. psilocSC.dat dosyası C:/resource/commonDRM nin içine kopyalanması gerekiyor. Ama nasıl olacak bu telefon hafızasına müdahale edemiyorum FExplorer da kopyalayamıyor bir türlü buna bi çözüm geliştirmek lazım...:box

D-HAN

D-HAN

Üye

alsana key napacağını anlamadım ama:hmmm:oke:

ohadiyorum

Üye
Eyvallah hocam sagolasınn ;)

msarikan

msarikan

Üye
nası oldu toprak kardes prog. lar ne asamada?... umarım karanlık yuzumuzun parlayan gunesi olacaksın....:)

Üst Alt