ayhanzeybek
Üye
telefona 2 kere formar attım olmadı N73 denedim onada olmadı E65 olumsuz.lisans istiyor satın al çıkıyor.bu nasıl iş nekadar kıymetli bu program anlamadımki yaaa nolacakki satın almadan kullansak sanki nedir bu canım
aramızdan birisi şunu satın alsın allaşkına arkadaşlar aktive code sinide hepiniz girelim görsünler satın almayı yaa.benim kredi kartlarını kapattırmasaydın satın alır şifreyi herkese verirdim yemin ederim,bıktım ya 1senedir bu programı arıyodum bulduk bu seferde olmadı ooofff beee...
aramızdan birisi şunu satın alsın allaşkına arkadaşlar aktive code sinide hepiniz girelim görsünler satın almayı yaa.benim kredi kartlarını kapattırmasaydın satın alır şifreyi herkese verirdim yemin ederim,bıktım ya 1senedir bu programı arıyodum bulduk bu seferde olmadı ooofff beee...

sana ben yardımcı olayım şimdi eğer 10\1 yazıyorsa 10 günün birinci günündesin demektir bunu anlayabilmen için tarihi 1 gün ileri al tarih dediğim telefon tarihini ayarlar-zaman ayarlarından eğer try bölümündeki 10\1 10\2 olursa demekki olmamış bu deneme senin bu programın 1 gün erken bitmesine neden olacaktır bence denemeyede pek gerek yok. programın full olması için licance sekmesinin hiç çıkmaması gerekirdi paylaşıma devam edelim bu arada toprak inşallah işler yolundadır unutma herkes senin bulacağın çözümü bekliyoor.