Psiloc irRemote Uygulamasını Sertifikalandırmadan Full Olarak Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

ayhanzeybek

Üye
telefona 2 kere formar attım olmadı N73 denedim onada olmadı E65 olumsuz.lisans istiyor satın al çıkıyor.bu nasıl iş nekadar kıymetli bu program anlamadımki yaaa nolacakki satın almadan kullansak sanki nedir bu canım
aramızdan birisi şunu satın alsın allaşkına arkadaşlar aktive code sinide hepiniz girelim görsünler satın almayı yaa.benim kredi kartlarını kapattırmasaydın satın alır şifreyi herkese verirdim yemin ederim,bıktım ya 1senedir bu programı arıyodum bulduk bu seferde olmadı ooofff beee...

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
telefona 2 kere formar attım olmadı N73 denedim onada olmadı E65 olumsuz.lisans istiyor satın al çıkıyor.bu nasıl iş nekadar kıymetli bu program anlamadımki yaaa nolacakki satın almadan kullansak sanki nedir bu canım
aramızdan birisi şunu satın alsın allaşkına arkadaşlar aktive code sinide hepiniz girelim görsünler satın almayı yaa.benim kredi kartlarını kapattırmasaydın satın alır şifreyi herkese verirdim yemin ederim,bıktım ya 1senedir bu programı arıyodum bulduk bu seferde olmadı ooofff beee...

Şa anda üstünde çalışıyorum... Zamanını durdurmaya çalışıyorum bekleyin biraz!!!

kozluca21

kozluca21

Üye
Şa anda üstünde çalışıyorum... Zamanını durdurmaya çalışıyorum bekleyin biraz!!!
Toprak bu programla o kadar da işim yok aslında ama bu programı n73üme yükleyecem bi şekilde artık bu bende takıntı oldu akşam eve ne zaman gelsem ilk buna bakıyorum acaba bi çaresi çıkmışmıdır diye yok yok yok inşallah bunu sen başarırsın inan belkide tarihe geçersin çalışmanda sana başarılar dilerim

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Siz benim yanımdayken ben her şeyi başarırım ;)

msarikan

msarikan

Üye
ellerine salık kardes suan n80 de calısıyor. Ama bu licence sayfası ilk yukledıklerınde mi cıkıyor...? bende cıkmadı yoksa bende 10 gun sonramı cıkar?... bide license bolumunde "try now yazısının altında "day 1 of 10 days "yaıyor bu sonradan kapanacagının gostergesimi? Calısmalarının en yakın takipcisiyim suandan itibaren .... Senden en yakın zamanda cozum bekliyoruz... Simdden saolasın kib

keylog

Üye
kardes link calısmıo bakımda falan yazıyor elinde olan rapidshare e atabilirmi?

ags1905

Üye
Paylaşımın için sağol kardeş.
Ben telefondan pek anlamıyorumda dosyayı indirdim 1 ve 2 numaralı dosyaları nasıl yükliycem herhangi bir program kullanmam gerekiyo mu yardımcı olur musun?

msarikan

msarikan

Üye
ellerine salık kardes suan n80 de calısıyor. Ama bu licence sayfası ilk yukledıklerınde mi cıkıyor...? bende cıkmadı yoksa bende 10 gun sonramı cıkar?... bide license bolumunde "try now yazısının altında "day 1 of 10 days "yaıyor bu sonradan kapanacagının gostergesimi? Calısmalarının en yakın takipcisiyim suandan itibaren .... Senden en yakın zamanda cozum bekliyoruz... Simdden saolasın kib
toprak kardes
sorularıma cevap vermemişsin senden cevap bekliyorum ve program için yeni haberlerini bekliyorum dort gozle

kozluca21

kozluca21

Üye
toprak kardes
sorularıma cevap vermemişsin senden cevap bekliyorum ve program için yeni haberlerini bekliyorum dort gozle
Kardeşim toprak kardeşimiz şu an büyük bir ihtimalle zamanı durdurmaya çalışıyordur:P: sana ben yardımcı olayım şimdi eğer 10\1 yazıyorsa 10 günün birinci günündesin demektir bunu anlayabilmen için tarihi 1 gün ileri al tarih dediğim telefon tarihini ayarlar-zaman ayarlarından eğer try bölümündeki 10\1 10\2 olursa demekki olmamış bu deneme senin bu programın 1 gün erken bitmesine neden olacaktır bence denemeyede pek gerek yok. programın full olması için licance sekmesinin hiç çıkmaması gerekirdi paylaşıma devam edelim bu arada toprak inşallah işler yolundadır unutma herkes senin bulacağın çözümü bekliyoor.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
su anda denemelerdeyim. Biraz zaman gerekli.bu yüzden beklemeniz lazım birazcık..! Bu arada arkadasa yardımcı oldugun icin saol...!

msarikan

msarikan

Üye
kozluca kardes saol . toprak sanada ha gayret...

filozof2147

filozof2147

Üye
hayde toprak kardes yurru be kım tutar senı durdur su zamanı:)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana S60 bir telefon lazım? S60 ın crackini atmayıda düşünüyorum... S60 ı olan bana PM atsın... Zaman durdurmalar biraz zorlaştı benim için... Hepinize kucak dolusu sevgiler

msarikan

msarikan

Üye
birisi toprakkardesime yardımcı olsun hemen?!...........................

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
S60 V2 teli olan yokmu size c*r*a*c*k* licem söz ama teli biraz ii bilen haber versin!!!

D-HAN

D-HAN

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz irRemote programı opensignedonline ile sertifikalandırılamıyor..
Artık siz de kolayca Psiloc irRemote v1.00 programını full versiyon olarak kullanabilirsiniz...
Sadece adımları takip edin..

Hepimiz biliyoruz ki Psiloc irRemote v1.00 uygulamasını yüklemek için 3 dosya var.

1. irRemote.Setup. 2. DRMCommonSolutions ve 3.

Bildiğiniz gibi 1 ve 2 numaralar sertifikalandırılmış ama 3 numara unsigned ve maalesef hiç kimse opensign ile bunu sertifikalandıramıyor.

ilk önce 1. irRemote.Setup. ve 2. DRMCommonSolutions dosyalarını kurun.
3 numaraya dokunmayın... Bunu yaptıktan sonra şimdilik telefondan uygulamayı açmaya çalışmayın..

Şimdi telefonu kapatın ve hafıza kartınızı çıkarın.
Kart okuyucu ile pc de açın..

Aşağıda ben 2 rarlı dosya ekledim..

1 numaralı rar dosyasını zipten çıkarın.. Bunun içinde PsilocSC.dat adlı bir dosya göreceksiniz.
Bunu E:\Resource\CommonDRM\ (hafıza kartında yani) dizinine kopyalayın.

2 numaralı rar dosyasını zipten çıkarın. Burada 3 adet dosya göreceksiniz.
Bunlar PsilocSC.dll, DRMBiNPDASignerCore.dll ve DRMCommonLicSrv.exe .
Bunların hepsini "E:\sys\bin\ (hafıza kartında yani) dizinine kopyalayın.

Şimdi hafıza kartınızı yeniden telefonunuza takın ve telefonunuzu açın..
Yeniden sırayla 1. irRemote.Setup ve 2. DRMCommonSolutions dosyalarını kurun..
Yani yeniden yükleme yapın.. Ve kullanın..

Bu işlem Bizzat Tarafımdan N73 Ve N95 de Denendi 100% çalışıyor.
N95 8gb da test edildi çalışmadı.

Deneyin ve sonuçları bizimle bu konuda paylaşın.
Hangi telefonlarda çalışıp çalışmadığını birlikte test edelim.

______________________________________________ SEVGİLER!!!:pro:

LİNKLER YENİLENDİ VE TEK RARDA TOPLADIM...

Rar Pas: maxicep.com
üstat bence psiloc.dat dosyasını telefon hafızasındaki yere atıcaz.
çünkü ben sertifikamı aldım ve psilocu sertifikalatıp yükledim ve telefon hafızasında psiloc.dat diye bir dosya oluştu:):oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
üstat bence psiloc.dat dosyasını telefon hafızasındaki yere atıcaz.
çünkü ben sertifikamı aldım ve psilocu sertifikalatıp yükledim ve telefon hafızasında psiloc.dat diye bir dosya oluştu:):oke:

olabilir benim onu denemem lazım bana teldeki klasörleri yazsana bide key dosyasını verirsen sevinirim... ;) Topluma hizmet...

Üst Alt