arkadşlar ben tek program olarak indirdim hiç bişi yapmadım direk yukle çalıştır yaptım süper bişi

Evet arkadaşlar bende sizler gibi psiloc kumanda programına kafayı takmıştım ama ne yaptımsa bi türlü başarılı olamadım sonra araştırırken karşıma OPDA diye bir site çıktı site çince, ama bu forumda dahil olmak üzere siteye nasıl girileceği ve neler yapılacağı resimli bi şekilde anlatılmaktadır. sitenin amacı geçici sertifika vermek geçici dediysem tamı tamına 3 yıllık zaten 3 yıla kim öle kim kala ben sertifikamı aldım şimdi istediğim her programı sertifikalayıp kuruyorum rotateme,irremote,smart setting, vb. gibi bir çok önemli programı artık rahat rahat kullanıyorum tavsiye ederim bence artık toprak kardeşimizi fazla sıkmayalım o da forumdaki işini aksatmasın bu arada kutlarım toprak editör olmuşsun![]()

Evet kardeşim ama tam olması için benim ilk sayfada vermiş olduğum dosyaları E: sürücüsü yerine C: sürücüsüne atın1 of 10 day-nedemak bilmiyomusun sen.10 günlük test programının 10/1 desiniz diyor.yarın 10/2 öbür gün 10/3 diyecek okeymi...

saol kardeşimToprak karışmak gibi olmasın kardeşim ama Galiba anlatım hatası var.
Arkadaşlar programı hafıza kartına mı yoksa telefona mı kuracakları konusunda kararsız. Hafıza kartına kuranlar ne yapmalı telefona kuranlar ne yapmalı ?
Bunu ayrı ayrı 2 konuda toparlarsan Heralde sende rahata erersin KardeşimKolay gelsin iyi çalışmalar.