Utku
Üye
Utku™;3511661' Alıntı:Ps3 3 yıldır kullanıyorum xboxa hiç bulaşma Kırmızı Işık hatası falan veriyordu eski sürümleri
Xbox360'ın gamepad'i çok hoşuma gitti.
Ve görüntü kalitesinin ps3'ten daha iyi olduğu söyleniyor.
xbox HD 1080P dir.
Xbox 360+Kinect al.vall a1 gün boyunca başından kalkamassın.
yok ya ne bozulcak bizim orda int cafede var 2 tane gece gündüz hep açık xbox 360 kinect li hiç bişey olmadı.cafe 1 senedir açık ama hiç bişey olmadı konsollara.
----------Eklendi @ 21:52:11 ---------- Yazıldı @ 21:49:02 ----------
bence o kinectin zevkini mutlaka yaşamalısın
bence de ps3 al o pc mühendisi denen arkadaşı dinleme o xbox u övmekten başka bişey bilmiyo blu-ray film devri devir al izle ha sen para harcamıcam ben korsan oyun oynarım diyosan o zaman xbox al az az oyun oyna aman ha bozulurben ps3 ü hiç kapatmadan bir hafta bırakıyorum tık yok hdd demişsin ps3 te bu konu çok basit en düşüğü 160gb beyenmedin sök değiştir ben 1tb yaptım kendi ps3 ümü içi film müzik fotoğraf video klip dolu bide resmi yazılım diyo arkadaş garanti diyo sor bakalım türkiyede resmi satışı varmı türkiyeye destek vermiyor xbox
bune atari kasetimi ps3 te bunlara gerek yok bune ya komik
şimdi o arkadaş bi ton şey yazar ama sırf kafa karıştırır cevap bile vermem kime sorarsan sor forumda bu konuda anket bile var ps3 en çok tercih edilen konsol orda bile anlatmaya bile gerek yok çok iyi bi makina olsaydı korsan oyun oynatıyo diye her yer xbox cafe dolardı ama sokağa çık adım başı playstation cafe dolu neden acaba ....
Sadece bu 3k olayı kafamı karıştırıyor tamam en aza indirilmiş ama.Uzun ömürlü bi makine istiyorum ve ben çok oyun oynarım bir sorun çıkarmayacağından emin misin ?
"Mertolozzi" burada Xbox 360 Slim'den bahsediyoruz. Yani artık Arcade, Elite, Pro ve Core serileri geçmişte kaldı. E74 3K hatasını zamanında bu konsollar da yaygın olarak alıyorduk. Fakat Slim'in soğutması ve dizaynına bakacak olursanız, artık 3K hatası yoktur. Çünkü eski modeller gibi üretim hatalı değildir. Oyun oynamayı çok severim ve benim dilimden anlayan konsolu seçerim diyorsanız Xbox 360 Slim'i almanızı tavsiye ederim. Eğer herhangi bir sorun çıkarırsa, konsolunuzu teknik servisi ben götürüp ücretini de ödeyeceğim
Ayrıca BlueTR. Xbox HD 1080p derken neyi kastediyorsunuz? Xbox kendinden 1080p HD destekli değildir. Ancak gerekli kablo ile 1080p desteği almak mümkün oluyor.
Birmot Xbox 720 konusunda ki yazdıklarımı itina ile okudunuz mu? Hâla cevabınızı beklemekteyim.
Ps3te korsan oyun kullanınca psn'e giriyo mu ?
Ve orj. oyun almayacağım 2si için de.Bir oyuna 100-150 lira veremem.
Ps3te korsan oyun nasıl oluyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?