PS3 alıcam ama bazı sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
PS3 alıcam ama bazı sorularım var
Bugün-yarın ps3 alıcam ama biraz araştırma yapsam iyi olucak.PS3 kullananlar yardımcı olursa sevinirim

1-PS3 ümü kırdırıcam,versiyonun 3.55 ten düşük olması gerektiğini biliyorum fakat yeni çıkan makineler yüksek versiyonlu olduğu için bulman imkansız diyorlar(Bu işle uğraşan kişiler).Versiyon düşürme işlemide her makinada olmuyomuş.Yok mu bunun bir çözümü.İkinci el PS3 almak istemiyorum

2-Tüplü televizyonlarda grafikler PS2 gibi olur diyolar.Benim televizyonum 72 ekran tüplü tv :( (Forumda gördüğüm 1-2 kişi demişti bunu)

3-Yeni çıkan oyunların kopyaları kaç ay sonra çıkar?

El-CD

El-CD

Üye
1. sorunu bilmiyorum

2.soruna gelirsek doğrudur en az heady ready lazım.

3. soruna gelirsek çok geç kalınmaz yanılmıyorsam :ok2:

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
1. sorunu bilmiyorum

2.soruna gelirsek doğrudur en az heady ready lazım.

3. soruna gelirsek çok geç kalınmaz yanılmıyorsam :ok2:

Sağol hocam

Başka yardım edicek biri yok mu? :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sağol hocam

Başka yardım edicek biri yok mu? :)

Galiba 4.0'a kadar olan versiyonlarda downrage yapılabiliyordu ama tam emin değilim bu konuda.Bence direk alacağın yerde hacklet cihazını hem HDD'ni doldururlar hemde acaba hacklenir mi gibi dertlerin olmaz.Bursada elbet vardır böyle yerler.

Grafikler tabiki PS2 gibi olmaz ama bir HDMI çıkışlı Sony televizyondaki PS3 gibi hiç olmaz.Yani ne tam olarak PS3 gibi ne de tam olarak PS2 gibi olur.

Artık bir çok oyunun kopyasının çıkması 1 ayı bile bulmuyor ama oyunun ilgi çekmesiylede alakalı.Pek rağbet edilmeyen oyunlar geç gelebiliyor malesef.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi

Galiba 4.0'a kadar olan versiyonlarda downrage yapılabiliyordu ama tam emin değilim bu konuda.Bence direk alacağın yerde hacklet cihazını hem HDD'ni doldururlar hemde acaba hacklenir mi gibi dertlerin olmaz.Bursada elbet vardır böyle yerler.

Grafikler tabiki PS2 gibi olmaz ama bir HDMI çıkışlı Sony televizyondaki PS3 gibi hiç olmaz.Yani ne tam olarak PS3 gibi ne de tam olarak PS2 gibi olur.

Artık bir çok oyunun kopyasının çıkması 1 ayı bile bulmuyor ama oyunun ilgi çekmesiylede alakalı.Pek rağbet edilmeyen oyunlar geç gelebiliyor malesef.

Hocam teknosa,vatan computer tarzı teknoloji marketlerinden alıcam.Bu tip yerler de hack işlemi yapmıyor.Hem PS3 satan hem de bu işi yapan yerler ise "bizim makinelere kırma işlemi yapamıyoruz versiyonları yüksek.Hem zaten arasanda bulamazsın 3.55 ten düşük versiyon" diyolarlar.3-4 tane orjinal oyun alsam zaten konsol parası çıkıcak.Vallahi ne yapıcağımı şaşırdım.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Hocam teknosa,vatan computer tarzı teknoloji marketlerinden alıcam.Bu tip yerler de hack işlemi yapmıyor.Hem PS3 satan hem de bu işi yapan yerler ise "bizim makinelere kırma işlemi yapamıyoruz versiyonları yüksek.Hem zaten arasanda bulamazsın 3.55 ten düşük versiyon" diyolarlar.3-4 tane orjinal oyun alsam zaten konsol parası çıkıcak.Vallahi ne yapıcağımı şaşırdım.

İkinci el oyun alabilirsin en basitinden.20-70 lira arası oluyor 2. el oyunlar.Hemde rahat rahat online oyununu oynamış olursun.Ayrıca nasıl hackleyen yerler hackli cihaz satışı yapmaz anlayamıyorum.En kötüsü internetten direk olarak hackli 0 cihazları alabilirsin.

El-CD

El-CD

Üye

İkinci el oyun alabilirsin en basitinden.20-70 lira arası oluyor 2. el oyunlar.Hemde rahat rahat online oyununu oynamış olursun.Ayrıca nasıl hackleyen yerler hackli cihaz satışı yapmaz anlayamıyorum.En kötüsü internetten direk olarak hackli 0 cihazları alabilirsin.

vatan-teknosa gibi yerler illagel işlem uygulamıyorlar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
2.el ürünlere sıcak bakmıyorum.Alıcağım kişi ürünü benden bile titiz kullanmış olabilir veya tam tersi duvarlara vura vura bile kullanmış olabilir.Kredi kartı kullanmıyorum o yüzden internetten satın alma gibi bir durumum yok.Acaba 120 Gb modellerinin versiyonu düşükmüdür?Souçta çok eski olmasada eski sayılabilecek bir model.Allahını seven bana PS3 bulsun :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
2.el ürünlere sıcak bakmıyorum.Alıcağım kişi ürünü benden bile titiz kullanmış olabilir veya tam tersi duvarlara vura vura bile kullanmış olabilir.Kredi kartı kullanmıyorum o yüzden internetten satın alma gibi bir durumum yok.Acaba 120 Gb modellerinin versiyonu düşükmüdür?Souçta çok eski olmasada eski sayılabilecek bir model.Allahını seven bana PS3 bulsun :ehe

Oyunlar çok pahalı, 3-4 oyun alınca PS3 parası çıkıyor dedinya işte ona 2. el oyun al dedim.2. el oyunu istediği kadar kötü kullansın çalıştıktan sonra nasıl problem olabilirki.Hacklemektense 2. el oyun al daha iyi -.-

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi

Oyunlar çok pahalı, 3-4 oyun alınca PS3 parası çıkıyor dedinya işte ona 2. el oyun al dedim.2. el oyunu istediği kadar kötü kullansın çalıştıktan sonra nasıl problem olabilirki.Hacklemektense 2. el oyun al daha iyi -.-

Hackleyince HDD yi oyunla doldurup eğlenceme bakabilirim.Online oyu benim için önemli değil.Arkadaşımın gözü önünde onu yenmek çok daha zevkli:ehe

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş hacklemek yani 3.55 TÜRKİYEDE çok eskide kaldı bakarsan en yeni sürümünü görürsün cfw nin kendi stesimi bilmiyrum ama en yeni sürümlere 1-2 ay sonra bile çıkıyor türkiyede en bilindik versiyonu 3.55 dir ama 4.20 lere bile çıkıyor ayrıca cihaı bir yere verip yaptırmana gerek yok verdiğim siteye bakarsan cfw çok kolay bi işlemdirhacklemeden olmaz bence çünkü bluray de zamanla yıpranacak ve 2-3 oyun parasına tamir edilecek hacklersen orjinal oyunları bile hdd ye atar oynarsın bu lens olayını ps2 den biliyorum araştırdım ps3 içinde aynı sorun varmış :D 120 likmi 250 likmi o modeli geçen teknosada 400 tl ye satılıyordu eğer illa 2.el oyun kullanacaksan senin tercihin ama kırmak daha iyi olur ayrıca slim kasalarda daha tehlikesiz fatlarda brick olabiliyor ayrıca eğer 120 yada 250 yetmezse 500 gb hdd ler 170 1 tb lıklar 200 tl diye hatırlıyorum tüm 2.5 inch likler uyuyor oyun çıkma meselesi zenginin biri oyun çıkdıgında oyunu 1-2 hafta sonra alıyor internete upluyor diğer yerlerde indirip üstünde resim olan bluraya basıp çakmasını satıyor :) çıkması çok surmes kısacası... ayrıca hd ready yada hd olanlar 52 ekranları 400-500 liraydı 70 likleri bilmiyorum ama lcd ler pahalı değil ona gore düşün tüplü yeniyse yani 2-3 yıllıksa çok kotu goruntu olmaz

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hacklemek yani 3.55 TÜRKİYEDE çok eskide kaldı bakarsan en yeni sürümünü görürsün cfw nin kendi stesimi bilmiyrum ama en yeni sürümlere 1-2 ay sonra bile çıkıyor türkiyede en bilindik versiyonu 3.55 dir ama 4.20 lere bile çıkıyor ayrıca cihaı bir yere verip yaptırmana gerek yok verdiğim siteye bakarsan cfw çok kolay bi işlemdirhacklemeden olmaz bence çünkü bluray de zamanla yıpranacak ve 2-3 oyun parasına tamir edilecek hacklersen orjinal oyunları bile hdd ye atar oynarsın bu lens olayını ps2 den biliyorum araştırdım ps3 içinde aynı sorun varmış :D 120 likmi 250 likmi o modeli geçen teknosada 400 tl ye satılıyordu eğer illa 2.el oyun kullanacaksan senin tercihin ama kırmak daha iyi olur ayrıca slim kasalarda daha tehlikesiz fatlarda brick olabiliyor ayrıca eğer 120 yada 250 yetmezse 500 gb hdd ler 170 1 tb lıklar 200 tl diye hatırlıyorum tüm 2.5 inch likler uyuyor oyun çıkma meselesi zenginin biri oyun çıkdıgında oyunu 1-2 hafta sonra alıyor internete upluyor diğer yerlerde indirip üstünde resim olan bluraya basıp çakmasını satıyor :) çıkması çok surmes kısacası... ayrıca hd ready yada hd olanlar 52 ekranları 400-500 liraydı 70 likleri bilmiyorum ama lcd ler pahalı değil ona gore düşün tüplü yeniyse yani 2-3 yıllıksa çok kotu goruntu olmaz

Yani 3.55 versiyon bulamazsın mı demek istiyorsun bro?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yani 3.55 versiyon bulamazsın mı demek istiyorsun bro?

Bulamazsından ziyede mağazadan bulman biraz zor.İnternette bile sıfır 3.55'li cihazlar aşırı az var ve onlarda kapış kapış gidiyorlar.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi

Bulamazsından ziyede mağazadan bulman biraz zor.İnternette bile sıfır 3.55'li cihazlar aşırı az var ve onlarda kapış kapış gidiyorlar.

Bro senin kafanı ağrıtıyorum biraz ama yaş tahtayada basmak istemiyorum :) Yüksek versiyonlu olupta kırmak mümkün değil mi? :(

ugur1000

ugur1000

Üye
mümkün ama emin değilim galiba yeni sürümlerede var bu sitede her sürüm için var denemekten zarar gelmez eğer brick gibi bi bozulma olayıda olursa dersin ki "yeni güncelleme çıkmışdı güncellerken elektrik kesildi" firmalar o kadar dikkat etmiyor fw yükleyip verirler ayrıca hdd meselesi 120 gb yetmez büyük ihtialle ama 120 liklerde ucuz şöyle yaparsın aldıktan 1 yıl sonra 500 yada 1tb lık hd alır takar sonrada sata hdd kutusu alır kendi 120 liğinide harici isk olarak kullanabilirsin ama dediğim gibi yeni versiyonlarada çıkıyor ama bilndik değiller herkez 3.55 le takıntılı kaldı biraz :D amerikanlar yapacagını yapıyo baksana :D

- - - Eklendi - - -

http://simplejailbreak.net/ burdada var adamlar ciddi ciddi anlatmış ve 4.21 tpb sayesinde torrente bile düşmüş o zaman gerçekdir :)

quixotic79

Üye
1. 3.55 ten yukarısı için çmzüm yok (ama sıfır bir ps3 alıp birde pes2013 hediye edersen sana 3,55 veya aşağısı olan ps3 ümü verebilirim:)
2. kesinlikle tüplü tv olayına girme evet ps2 gibi hatta daha kötü ben denedim.
3. genelde korsan 1 sene falan geriden gidiyor, değmez yani....

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş 355 şimdi yakında 5.10 gibi bir sürüm çıkacak ve(salladım ama çok önceden android 4 ics de yoktu :D) 4.56 cfw popüler olacak ;) ne olmuş az sabredin ama 4.10 gibi sürümlere cfw var dediğim link yanlış olsa torrente nasıl düşsün :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kardeş 355 şimdi yakında 5.10 gibi bir sürüm çıkacak ve(salladım ama çok önceden android 4 ics de yoktu :D) 4.56 cfw popüler olacak ;) ne olmuş az sabredin ama 4.10 gibi sürümlere cfw var dediğim link yanlış olsa torrente nasıl düşsün :D

Öyle kolay hacklenmiyor PS3 malesef.Hacklenmesi ciddi zor ve zaman alıyor ve hatta bir çok sürümü hacklenemiyor bile.İlk hacklenmesi için bir kaç yıl geçti şuanki sürümlerde çıkalı baya oluyor fakat bir şey olmadı henüz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt