MetQ7
Üye
PS3 alıcam ama bazı sorularım var
Bugün-yarın ps3 alıcam ama biraz araştırma yapsam iyi olucak.PS3 kullananlar yardımcı olursa sevinirim
1-PS3 ümü kırdırıcam,versiyonun 3.55 ten düşük olması gerektiğini biliyorum fakat yeni çıkan makineler yüksek versiyonlu olduğu için bulman imkansız diyorlar(Bu işle uğraşan kişiler).Versiyon düşürme işlemide her makinada olmuyomuş.Yok mu bunun bir çözümü.İkinci el PS3 almak istemiyorum
2-Tüplü televizyonlarda grafikler PS2 gibi olur diyolar.Benim televizyonum 72 ekran tüplü tv
(Forumda gördüğüm 1-2 kişi demişti bunu)
3-Yeni çıkan oyunların kopyaları kaç ay sonra çıkar?
1-PS3 ümü kırdırıcam,versiyonun 3.55 ten düşük olması gerektiğini biliyorum fakat yeni çıkan makineler yüksek versiyonlu olduğu için bulman imkansız diyorlar(Bu işle uğraşan kişiler).Versiyon düşürme işlemide her makinada olmuyomuş.Yok mu bunun bir çözümü.İkinci el PS3 almak istemiyorum
2-Tüplü televizyonlarda grafikler PS2 gibi olur diyolar.Benim televizyonum 72 ekran tüplü tv
(Forumda gördüğüm 1-2 kişi demişti bunu)3-Yeni çıkan oyunların kopyaları kaç ay sonra çıkar?

120 likmi 250 likmi o modeli geçen teknosada 400 tl ye satılıyordu eğer illa 2.el oyun kullanacaksan senin tercihin ama kırmak daha iyi olur ayrıca slim kasalarda daha tehlikesiz fatlarda brick olabiliyor ayrıca eğer 120 yada 250 yetmezse 500 gb hdd ler 170 1 tb lıklar 200 tl diye hatırlıyorum tüm 2.5 inch likler uyuyor oyun çıkma meselesi zenginin biri oyun çıkdıgında oyunu 1-2 hafta sonra alıyor internete upluyor diğer yerlerde indirip üstünde resim olan bluraya basıp çakmasını satıyor