Of of...
---------- Eklendi @ 19:08:22 ---------- Yazıldı @ 19:05:54 ----------
denilen tuşlara basıyorum açıyorum olmuyor hard format
---------- Eklendi @ 19:13:13 ---------- Yazıldı @ 19:08:22 ----------
rompatcheri silip hafızayı biçimlendirdiğim halde unsigned uygulamalar yükleniyor![]()
Defalarca kez soft format attım işe yaramadı![]()
3 tuş ile hard format at. Olmadı flash at.

Defalarca kez soft format attım işe yaramadı![]()
Eğer öylede olmazsa sorun donanımsal...
Format = Menü Tuşu>>>Açma Kapama Tuşu>>>Kamera Tuşu>>>Ses Kısma Tuşu bu tuşlara telefon kapalı iken nokia yazısı gelene kadar basılı tutun nokia yazsı gelince zaten titrer felan formatın tamamlandığını anlarsınız.
Alıntı: http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.html
Yok ben korkuyorum demeye devam edeceksen çözüm basit arkadaşım garantiye vereceksin başka yolu yok yani
burada sayfalarca tartışma dönmüş ama olay basit ya flash'ı dene olursa olur olmazsa garantiye verirsin ya da hiç uğraşamam hem de korkuyorum flash'dan diyorsan direk garantiye verirsin onlar icabına bakar. Buradan forum yazısıyla ya da ne bileyim msn chat ile veya nokia destek ile telefondan görüşerek olmaz çünkü.Flash atacaksın demiş herkes, hadi bir tur da ben diyeyim. Flash at.Yok ben korkuyorum demeye devam edeceksen çözüm basit arkadaşım garantiye vereceksin başka yolu yok yani
burada sayfalarca tartışma dönmüş ama olay basit ya flash'ı dene olursa olur olmazsa garantiye verirsin ya da hiç uğraşamam hem de korkuyorum flash'dan diyorsan direk garantiye verirsin onlar icabına bakar. Buradan forum yazısıyla ya da ne bileyim msn chat ile veya nokia destek ile telefondan görüşerek olmaz çünkü.