Problem nerede? Artık gerçekten sıkıldım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
ya atılmıyo hard servise versem nedicem

ANIL

ANIL

Admin
flash atsana direk?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Savaş yoldayım hala formatta bir hata yapıyorsundur. 1 saate evdeyim.

aleranol

aleranol

Üye
flaş atarken hatamı veriyor? Flaş atmazsan bundan kurtulamazsıııın. Atamazsan bana mesaj at özelden yapalım.

ANIL

ANIL

Admin
depo hafızanı biçimlendir soft at sonra flash her şey temizlenmiş olur. hardı neden atıyorsun?

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
tuşlardan ypmya calısıyorum olmuyo

aleranol

aleranol

Üye
flaş atarken hatamı veriyor? Flaş atmazsan bundan kurtulamazsıııın. Atamazsan bana mesaj at özelden yapalım.
Ayrıca herkez haklı bu sorun rompatcheri yüklerken hangi programı yükleyerek kurduğunla alakalı. Sebebini söyleyeyim. Bazı telefonlara atılan belle versiyonu 2-3 tane olan rompatcheri yüklerken kullandığım programda gerekli işlemleri yaparken bir sebepten dolayı interneti engelliyor. Bundan emin olmam bilgisayar mühendisi yada programcı falan olmamla alakalı değil zaten de değilim. Bunu denedim. Telefonuma farklı belle versiyonları atıp hangi hack yöntemi olduğunu unuttuğum programla hackledim ve her seferinde flaşla düzeldi. Ama başka hacki deneyince sorun ortadan kalktı. Kaç gündür herkez hack ya da garanti diyo haklılar. Bunu anlamak için telefonumu kaç küsür kere flaşladım. Biliyorum da konuşuyorum. Sanırım versiyonumuz ve hack yöntemimiz aynı olmalı. Ha neden başkalarına da olmadı dersek belki bi kısmı flaşla çözmüştür belki diğer kısmı da donanım diyip garantiye vermiştir. 1-2 aydır s^3 bölümüne girmediğim için biraz yabancı kaldım. Gelişmelerden haberim yok. ANLAYACAĞIN FLAŞLAMAZSAN DÜZELEMEZ. Eğer hala devam ederse başka bir flaş versiyonu seçersin. O da olmazsa donanımsal garantiye ver. Amaa eğer çoğu android kullanıcısı gibi(istisnalar var) sürekli en basit birşeyi bile soracak duruma gelmemeliyiz. Biraz da sen uğraş birinci flaşını attıktan sonra içinden bidaha bozulsada bidaha atsam diyeceksin güven bana :)

ANIL

ANIL

Admin
arkadaş hard format atamıyor flash işlemine geçmemiş.

aleranol

aleranol

Üye
sanırım atmıcam hard format ya beceremiyorum gökçen

---------- Eklendi @ 20:44:54 ---------- Yazıldı @ 20:43:35 ----------

hard atamıyom

yav arkadaşım flaş sistemin tamamını yeniden yüklemek demektir. Hard format ise sadece bütün uygulamaları verilerimsilmeye yarar. S^3 genelin üstteki sabit konularına bir baksana. Orada telefonlara nasıl flaş atılır yazıyor. N8 üzerinden de olsa senin telefonuna uygun çevirerek yapacaksın .

---------- Eklendi @ 21:03:16 ---------- Yazıldı @ 21:01:27 ----------

arkadaş hard format atamıyor flash işlemine geçmemiş.

flaşdan önce hard format şartmı? Sanmıyorum. Ben ilk flaşımı depoyla sd yi bile biçimlendirmeden attım sonra biçimlendirdim no problem. Sorun olmazi flaşını atsın hardını sonrada atabilir ki atmasına gerek yok bence.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
bn daha hard formatı yapamazken flashı nasıl yapıcam once su herkesın metettıgı flashla cozulecek cozulecek dıyenlere guvenıp yapmaya calıscam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilmiyorsan kendin yapma bilen birisi team wieverdan yapar sana

ANIL

ANIL

Admin
ne olacağı belli olmaz kardeşim çözülür ya da çözülmez sonuçta garanti denen bir şey var

---------- Eklendi @ 21:17:33 ---------- Yazıldı @ 21:16:08 ----------

bn daha hard formatı yapamazken flashı nasıl yapıcam once su herkesın metettıgı flashla cozulecek cozulecek dıyenlere guvenıp yapmaya calıscam

istersen yardım edebilirim sana

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
nsekiz sağol gökçenle yapmaya calıscam dıyelım olmadı garantıye yollıcam hard attıktan sonra hack tamamen kalkar mı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben geldim kardeşim msn deyim...

ANIL

ANIL

Admin
nsekiz sağol gökçenle yapmaya calıscam dıyelım olmadı garantıye yollıcam hard attıktan sonra hack tamamen kalkar mı

flashta sorun çıkacağını sanmıyorum yaparsınız. hack gider diye biliyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
gökçen adamın kökü ya :alkis:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
aleranol

aleranol

Üye
evet hack gider. Bu kadar çok forumda gezip bu kadar mesajı olan ve bu kadar yardım konularını okuyan arkadaşarın artık hackin gidip gitmeyedeğini bilmesi gerekir. Evet flaşla hack gider. İstersen madness abiye(amca da olabilir :D) sorabilirsiniz.

---------- Eklendi @ 21:35:50 ---------- Yazıldı @ 21:33:22 ----------

ben geldim kardeşim msn deyim...

yazın ben de senin gibi teamwiever ile yardım işlerine başlayacağım :) sayı artıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt