GianniInfantino
Üye
Biraz geç gördüm kusura bakma. Kargo ücretini bilmiyorum ama 15-20 günde geldiğini söylemişti arkadaşım. Aynı arkadaşım başka siparişler de veriyor bu siteden. Güzel site. Ben de alıcam inşallah bu kitten bir tane. O zamana kadar almamış falan olursan bütün detayları anlatırımAbi güneş enerjisiyle şarj oluyor ve ve gayet başarılı. Ancak 50₺ verip de gelmesi ne kadar sürecek? Ayrıca ne derece sağlıklı bu istek? Hani kargo ücreti falan da vardır kesin
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Ben bundan aldımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Komple bitirin bataryayı. Hiç dokunmadan şarj cihazına takın. Tahminimce %80-90 civarında doldurur bataryayı. Belki fullerde. Ona göre hareket ediniz.Bu urunden aldım artık çöpe atamam da telefon 50 ye filan geldiğinde şarj etsem peki bataryaya zararı olur mu ? Tam doldurur mu telefonu
Tamam deneyeceğim şarjını doldurunca pilin.Ben üniversitede lazım olur diye aldım aslında 2600 yeter gibime geliyor.Peki 80 90 da kalsa şarj bi zararı olur mu bataryaya ?Komple bitirin bataryayı. Hiç dokunmadan şarj cihazına takın. Tahminimce %80-90 civarında doldurur bataryayı. Belki fullerde. Ona göre hareket ediniz.
925in pili kaç mah?Migrosta 2000 Mah olanını gördüm alsam işe yarararmı 925 e ???Benim için fullemesine gerek yokta biraz dışarıda idare etse yeter azaldığında
Li-on pillerde pek etkisi olmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsinizT
Tamam deneyeceğim şarjını doldurunca pilin.Ben üniversitede lazım olur diye aldım aslında 2600 yeter gibime geliyor.Peki 80 90 da kalsa şarj bi zararı olur mu bataryaya ?
2000 Mah da şu konuda çok fazla bir bilgim yok925in pili kaç mah?
Li-on pillerde pek etkisi olmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
PowerBank bi etki etmez heralde binevi şarj aparatı görevi görüyor ?bence orjinal sarj cihaz dışında bir şey almayın telefondaki orjinal pil bozulsa zaten 920 üstü cihazlar yekpare sadece servis açıp değiştire bilir ve kimbilir nasıl bir şey takarlar arka kasa sökülenlerde orjinal batarya kadar performans suancağını sanmıyorum ne kadar orjinal diye geçsede o yüzden elinizde olduğu sürece bu cihazları kullanmayıp kullanmak gerektiğinde de orjinal nokia cihazını kullanın derim 50tl sonuçta dışarda %50 sarj yapsa bile yeter eğer yetmiyorsa 2 tane alın mis gibi
kendi orjinal nokia sarj cihazının dahi bazı konularda etki yapıyorsa bence hepsi bir şekilde etkiliyor demektirPowerBank bi etki etmez heralde binevi şarj aparatı görevi görüyor ?
Henüz doğru düzgün test etme imkanım olmadı. Sürekli evdeyim. Okullar başlayınca performansı hakkında iyi bir bilgi verebilirim ancak.Performansı nasıl
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
2 amp çıkışlı daha yüksek kapasiteli cihaz bakacağım şahsen. Kensa marka 5600 mah var bende hiç performansını beğenmedim.Normalde benim 620 yi en az 2 kere doldurması gerekiyorken kavga dövüş zorla 1 dolum yapıyor.!!Telefonu tamamen 0 ladım yani şarjı bitince kapandı.Pile taktım ve tam 2 saatte sadece %74-75 doldurabildi.Hem biraz yavaş hemde kapasitesi az geldi.Pişman oldum 5600 modelini almadığıma
Şuna da bir bakın derim. Çinden geliyor. Arkadaşımda var. Ben de alacağım memleketten dönünce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?