Portico Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı! (17/01/2013)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

estagfirullah itaat edilecek sahip de değilim sizler de itaat kültürüyle yetişmiş bir gençlik değilsiniz.
arkadaşım. Biz sözünün doğruluğuna itaat ediyoruz yanlış anlaşılmasın gerektiği yerde eleştiri yapmasını da biliriz sonuçta içimizde ki en tecrübeli arkadaş sensin senin el fenerin ile yola devam ediyoruz yanlışmıyım

Tepkiler: ardacumhur
Neler öğrendim Ali Kemal abi sayesinde...

Sorduğum soruların her zaman cevaplarını aldım.Hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı.Her konuda bizleri aydınlatmaya devam ediyor.

Büyüksün usta

Bende burada ki arkadaşlar sayesinde birçok sorunu hallettim 920 yi almama sebep olan arkadaşım ali kemal dir pişman olmayacağım bir telefon aldırdığı için teşekkür ediyorum biraz bütçemi aştı ama değdi doğrusu

çok teşekkürler abi sağolasın

braayn

Üye
arkadaşlar güncellemede foto ve videolar gitmez zaten sistem için ayrılan alanı silip yerine yükler sıkıntı olacağını sanmıyorum bu güncelllemelerle WP8 dahasağlam olacaktır.

Ya bu güncelleme ülke ülke mi geliyor yoksa seriye göre karışıkmı

hasantan

Üye
Nokia Care Suite ile update alabilirsiniz.

1232.5951.1249.1002

Yükleme yapılınca telefon tamamen sıfırlanıyor.

Tepkiler: YasirTaHazal
Nokia Care Suite ile update alabilirsiniz.

1232.5951.1249.1002

Yükleme yapılınca telefon tamamen sıfırlanıyor.
arkadaşım bu senin yazdığın Türkcell için olan 1232.5951.1249.1001 olanı flaslayın Türkiye için olan bu

ülkeyi amerika yaparsan guncelleme gelirmi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
navifirmden dosyaları çekiyorum şuan akşam yedekleme yapıp flashlayabilirim olmadı yarına kalır

Arkadaşlar bu navi deki dosyalar beklediğimiz yeni yayınlanmaya başlayan portico mu yoksa şu geçen ay yayınlanan la aynı mı?

alical33

Üye
Navideki yeni romda pr 1.1 varmı

nanotex

Üye
Buyrun arkadaşlar maxicep wp8 ailesine hediyem

Şubat ortasında bizde...
Dayanın biraz, ne kaldı ki şunun şurasında...

Bkz. Portico Güncellemesi İçin Yapılması Gereken:

[video=youtube;8mQ8XmTAAH8]http://www.youtube.com/watch?v=8mQ8XmTAAH8[/video]

Tepkiler: OttomaN TigeR ve kimbilir_01

nanotex

Üye
Eyvallah Tabii canım ne kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...