bulutsuzgece
Üye
What is this?
ne diyor abi burada
Yarın uyarı gelirse hiç şaşırmayın
Nokia görevlisinin Portico güncellemesinin dağıtılmaya başladığını bildiren mesajının görüntüsü.
- - - Eklendi - - -
"Nokia Lumia 920 ve 820 modelleri için performans iyileştirmeleri sağlayan Windows Phone 8 güncellemesi yayınlanmaya başladı. Dağıtımın önümüzdeki haftalar boyunca kademeli olarak devam etmesi ve Mart ayı ortalarında tamamlanması bekleniyor. Güncelleme sizin için indirilebilir olduğunda, telefonunuzda uyarı alacaksınız."
ya bu guncellemenin bir hilesi vardi ama nasildi unuttum
Hile derken
ya pc'ye baglayip kayit defterinde bi degişiklik yapiliyordu ama hatirlayamadim şimdi.
Güncellemeyi erken almak için mi?
ya pc'ye baglayip kayit defterinde bi degişiklik yapiliyordu ama hatirlayamadim şimdi.
Güncelleme lafı geçti mi, elimiz rahat durmaz bizim -->kontrole pek gerek de yok aslında zaten cihaz bildirecek
Portico güncellemesi yeniden NaviFirm'e eklendi.Ali sen de navideki dosyalar duruyor mu pcde duruyorsa upload eder misin ben de flashlıyacağım.
kaptanımız konuşuyorsa üstüne söz söylemek bize düşmez itaat ediyoruz reiskontrol etmenize gerek yok arkadaşlar. Windowsphone'da sistem güncellemesi geldiğinde üstten inen bir bar bunu haber veriyor ve siz onu görene kadar orada açık kalıyor. Aynı batarya az uyarısı üstte gözükür de siz kapatana kadar durur ya aynı o şekilde. Yani görmeme ihtimaliniz yok. Tecrübeyle sabittir
kaptanımız konuşuyorsa üstüne söz söylemek bize düşmez itaat ediyoruz reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?