Pokemon firered bitti bitiyor.... Sadece lig kaldı.takıldığınız yer warsa...

Sponsorlu Bağlantılar

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunu 3 yıl önce bitirmiştim.:) Şimdi pokemon ash quest oynuyorum.Senaryo orjinaliyle aynı ve başlarken pikachu'yla başlıyorsunuz.Sonraki bölümlerde charmender,balbasaur,squrtile falan yakalıyorsunuz.Ben şimdi şu hayalet kasaba denilen yerdeyim levidianon town gibi bişeydi ismi.Pokemonlarım:
-Raichu

-Charmeleon(charmender'ın 1 derece evrimi)

-Ivysaur
(bulbasaur'un 1 derece evrimi)

-Wartortle
(squrtile'ın 1 derece evrimi)

-Pidgeotto
(çok ilginç bunu en başta virdian ormanında lvl 5 te direk pidgeotto-pijigeto:ehe-şeklinde buldum.)

-Raticate
(bunu butterfree ile takas ederek aldım,hatırlarsanız dizide de bir gemide aynısı oluyor fakat ash sonra tekrar butterfree'i geri alıyordu ama ben almadım :ehe)​
*Ayrıda bir tane 100 lvl Gyarados yakaladım ama kullanmıyorum.Yoksa çok zevksiz herkesi çok rahat yeniyor.

anca

Üye
pc de fire oynuyordum lıge geldım suan oyun ılk adamda takıldı donuyor dıger arkadaslarla aynı sorunu yasadım napmam gerek ıngsını ındırıp tekrar bastanmı baslıcaz yav bı care yok mudur ustatlar ?

kolpaspor

Üye
ligden sonra oyun bitmiyor demiş olayım..hatta oyun hiç bitmiyor :D daha adalar var 2. nesil pokemonlar açılacak 7.adadan sonra gidemedim bende..daha 8 ve 9 var..