Consul9
Üye
Bu oyunu 3 yıl önce bitirmiştim.
Şimdi pokemon ash quest oynuyorum.Senaryo orjinaliyle aynı ve başlarken pikachu'yla başlıyorsunuz.Sonraki bölümlerde charmender,balbasaur,squrtile falan yakalıyorsunuz.Ben şimdi şu hayalet kasaba denilen yerdeyim levidianon town gibi bişeydi ismi.Pokemonlarım:
Şimdi pokemon ash quest oynuyorum.Senaryo orjinaliyle aynı ve başlarken pikachu'yla başlıyorsunuz.Sonraki bölümlerde charmender,balbasaur,squrtile falan yakalıyorsunuz.Ben şimdi şu hayalet kasaba denilen yerdeyim levidianon town gibi bişeydi ismi.Pokemonlarım:
-Raichu
-Charmeleon(charmender'ın 1 derece evrimi)
-Ivysaur
(bulbasaur'un 1 derece evrimi)
-Wartortle
(squrtile'ın 1 derece evrimi)
-Pidgeotto
(çok ilginç bunu en başta virdian ormanında lvl 5 te direk pidgeotto-pijigeto
-şeklinde buldum.)
-Raticate
(bunu butterfree ile takas ederek aldım,hatırlarsanız dizide de bir gemide aynısı oluyor fakat ash sonra tekrar butterfree'i geri alıyordu ama ben almadım
)
*Ayrıda bir tane 100 lvl Gyarados yakaladım ama kullanmıyorum.Yoksa çok zevksiz herkesi çok rahat yeniyor.-Charmeleon(charmender'ın 1 derece evrimi)
-Ivysaur
(bulbasaur'un 1 derece evrimi)
-Wartortle
(squrtile'ın 1 derece evrimi)
-Pidgeotto
(çok ilginç bunu en başta virdian ormanında lvl 5 te direk pidgeotto-pijigeto
-şeklinde buldum.)-Raticate
(bunu butterfree ile takas ederek aldım,hatırlarsanız dizide de bir gemide aynısı oluyor fakat ash sonra tekrar butterfree'i geri alıyordu ama ben almadım
)
daha adalar var 2. nesil pokemonlar açılacak 7.adadan sonra gidemedim bende..daha 8 ve 9 var..