Pokemon firered bitti bitiyor.... Sadece lig kaldı.takıldığınız yer warsa...

Sponsorlu Bağlantılar

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Pokemon firered bitti bitiyor.... Sadece lig kaldı.takıldığınız yer warsa...
Arkadaşlar sona çok yakınım ben ve 6 pokemonum ligde mücadele ediyoruz:) ışte pokemonlarım 1.Charizard(charmendırdan) 2.Raichu(pikacudan taşla evr.) 3.Snorlax(flutle uyandırıp....) 4.Hypno(drowzee den gelisti) 5.Arbok(zaferyolunda tuttum) 6.Marowak(zafer yolunda....) pikachuyu virdian ormanının sonlarında lwl 5te tuttum(simdi 52 lwl ve sabrinanın alakazamını tek vuruşta indirdi:) sorularınız olursa cevaplamaya hazırım....

• Beğen
Tepkiler: trivelax, anca, hakow ve 1 kişi daha

sadik_ocak

Üye
rozetlerden sadece earth badge kaldı onu nerden bulacam? bulursam ben de ligdeyim...

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
rozetlerden sadece earth badge kaldı onu nerden bulacam? bulursam ben de ligdeyim...
hatırlarsan başlarda bir gym kapalıydı şehirde galiba virdian citydi oradaki gymin açılmış olması gerekiyor orada roketlerin lideri giovanniyi yenip earthbadgeyi alabilrsin
not:lige katılacaksan pokemonların leweli 50den aşağı olmasınn!!

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bende ligi geçemedim, arkadaş geçti , böyle saha gibi yerde çift kale olan bir yere gelmiş, kızın biri bişey söyledikten sonra kalelerden geçmesini söylüyor ama geçtikten sonra oyun kilitleniyor, oyun bitiyor mu yoksa takılıyor mu bilen var mı???

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
anlatımı Salih Baba tarafından verilmemişmiydi:allalla:

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Bende ligi geçemedim, arkadaş geçti , böyle saha gibi yerde çift kale olan bir yere gelmiş, kızın biri bişey söyledikten sonra kalelerden geçmesini söylüyor ama geçtikten sonra oyun kilitleniyor, oyun bitiyor mu yoksa takılıyor mu bilen var mı???

pokemon fireredde rastlamadım...

kundak89

kundak89

Üye
beyler kolay gelsın fakat neyden bahsedıyonuz???????

silop_kms

silop_kms

Üye

oyunun türkçemi türkçeyse banada aynısı olmuştu adamla tam savaşacam donuyordu ingilizcesini bul onun seviyle orayı geç

cibatsenderger

Üye
bu oyun cepten oynanabiliyormu

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun cepten oynanabiliyormu
eewet ben zaten cepten oynuyorum... önce vbagx emulatörü indir ve kur sonra
pokemon firered.gba yı telefonundan others>data>vbag>buraya at ve emulatörden pokemonfirered.gba yı seeç ve oyna

bu arada oyunun savesini isteyen olursa kendi savemi buraya koyabilirim(yapmanız gereken sadece ligi bitirmek)

vulpix0707

vulpix0707

Üye
ya pokemon fire red rar şifresini soleyin açılmıor yaw :(

Üye
arkadasalar oyun bozuk lıge gırerken donuyor hıc tavsıye etmem sadece carızadı gelıstırdım 75 leveldi sımdı hepsını haklarım dıyordum ama ılk adamda dondu savasa gırerken oyle goruntu donuyo tavsıyem ugrasmayın

hakanmanchester

Üye
Lütfen söyleyinn ben telefondan nokia 5310 dan pokemon firered oynuyorum fakat bir sorun var kadabrayı alakazamaa çeviremiyorum 50 lvl oldu trade denilen bir yöntem varmış ama tam bilmiyorum vede o trade denilen yol telefondan olurmu şimdiden saolun

efe ulas

Üye
earth badge viridan cityde

tactikalops

Üye
water arenaya gırıyorum ondan sonra ılerlemıyo sadece rakıple konusyo napcam??*

mstf_l

mstf_l

Üye
Lütfen söyleyinn ben telefondan nokia 5310 dan pokemon firered oynuyorum fakat bir sorun var kadabrayı alakazamaa çeviremiyorum 50 lvl oldu trade denilen bir yöntem varmış ama tam bilmiyorum vede o trade denilen yol telefondan olurmu şimdiden saolun

Alakazam yapmak icin baska gameboy larla takas yapmak zorundasın telefonda olmaz

boboavnix

boboavnix

Üye
5800 için o dedigin emülatörleri.. falan filan onları upload edebilir misin?

mert15987

Üye
arkadasalar oyun bozuk lıge gırerken donuyor hıc tavsıye etmem sadece carızadı gelıstırdım 75 leveldi sımdı hepsını haklarım dıyordum ama ılk adamda dondu savasa gırerken oyle goruntu donuyo tavsıyem ugrasmayın
yokmu bunun bir çözümü?

anca

Üye
ben emulotörden oynuyorum fire red ligdeyim şuan oyun bu gece biticek. ash portakal ligine gitmişti çizgi filimde ligi kazanamayıp acaba portakal ligi oyunu varmı acaba gamboy da ?