play google kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

atikpostalarim0

atikpostalarim0

Üye
    Konu Sahibi
play google kaydı
mrb sayın maxicep üyeleri.

ben play googleye yani eski android markete gmail hesabından giriş yaptım. uygulama indireceğim ama cihazım tanıtılmamış ne yaptıysam bulamadsım cihaz tanıtmayı bulduysamda olmadı. telefonum samsung wifi 5233. nasıl tanıtırım bu telefonu. lütfen çok ihtiyacım var. düzgün bişi atamadım telefona.

RizeOnline

Üye
kardeşim senin cihaz star wifi modeli onun işletim sistemi android olmadığı için kullanamazsın. Java tabanlı bir sistem olduğu için de mecburen java uyumlu uygulama ve oyun ancak kurabilirsin.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
mrb sayın maxicep üyeleri.

ben play googleye yani eski android markete gmail hesabından giriş yaptım. uygulama indireceğim ama cihazım tanıtılmamış ne yaptıysam bulamadsım cihaz tanıtmayı bulduysamda olmadı. telefonum samsung wifi 5233. nasıl tanıtırım bu telefonu. lütfen çok ihtiyacım var. düzgün bişi atamadım telefona.
aykut senmisin ya telefonunda android olması imkansız çok saçma bi konu

atikpostalarim0

atikpostalarim0

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş. ben aykut değilim. ben anlamadığpım için direkt android zannettim. sorun buradan karnaklanıyor. özür dilerim. java uygulama yükleyebileceğim bir site yok mu?

Peocawe

Peocawe

Üye
aykut senmisin ya telefonunda android olması imkansız çok saçma bi konu

Her saçmalayanı Aykut sanma. :D Gerçi arkadaş saçmalamamış bilmiyo olabilir çok doğal. Ama Aykutla kıyaslarsak abi gerçekten çok acayip bi insandı ya. :D

klongs

klongs

Üye

Her saçmalayanı Aykut sanma. :D Gerçi arkadaş saçmalamamış bilmiyo olabilir çok doğal. Ama Aykutla kıyaslarsak abi gerçekten çok acayip bi insandı ya. :D

aykuta noldu öldü mü

BrainFree

BrainFree

Üye
aykut sen misin ses ver lütfen :(

KayraBey

KayraBey

Üye
Şu Aykut'u tanımak isterdim :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

napalım özletti aykut kendini :D

----------Eklendi @ 17:26:15 ---------- Yazıldı @ 17:25:27 ----------

yok kardeş. ben aykut değilim. ben anlamadığpım için direkt android zannettim. sorun buradan karnaklanıyor. özür dilerim. java uygulama yükleyebileceğim bir site yok mu?

aslında benim arkadaşlarımda telefonlarının android olduğunu iddia ediyo sonra iddaya girince çok para kaybediyolar :D

atikpostalarim0

atikpostalarim0

Üye
    Konu Sahibi
owww. konu tarihe karışacaga benziyor. bende tarihe geçicem. :)

gfbgick

Üye
sşm htc nın androıd telefonu var googleplay kayıt naasıl yaptırıyorum bısey ındıremedım

Üst Alt