Google Play Store Hatalarının Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store Hatalarının Çözümü
Google tarafından geliştirilen ve bütün Android işletim sistemine sahip cihazlarda yüklü olarak gelen Google Play Store her ne kadar büyük bir uygulama olsa da ve arkasında Google gibi bir teknoloji devi olsa da kusursuz bir mobil uygulama değil. Bu sebeple günde milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı Google Play Store bazen saçma sorunlar sebebiyle kullanıcıları çileden çıkartabiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazıda aşağıda yer alan Google Play Store hataları için en genel ve en basit çözümü yazacağım.

Google Play 194 Hatası Çözümü
Google Play 403 Hatası Çözümü
Google Play DF-BPA-09 Hatası Çözümü
Google Play 495 Hatası Çözümü
Google Play 941 Hatası Çözümü
Google Play 504 Hatası Çözümü
Google Play 491 Hatası Çözümü
Google Play 498 Hatası Çözümü
Google Play 919 Hatası Çözümü
Google Play 413 Hatası Çözümü
Google Play 923 Hatası Çözümü
Google Play 492 Hatası Çözümü
Google Play 927 Hatası Çözümü
Google Play 961 Hatası Çözümü


Öncelikle yukarıda belirttiğim Play Store hatalarından birçoğunun artık çözüldüğünü belirtmem gerekiyor. Yinede eski sürüm Google Play Store kullanan kişilerde veya nadirde olsa güncel sürümlerde bu hataların tekrar meydana gelme durumları olabiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer sizde Play Store kullanmaya çalışırken veya herhangi bir uygulamayı indirmeye çalışırken yukarıdaki hata kodlarından herhangi biri ile karşılaşıyorsanız öncelikle cihazınızın ayarlar menüsünden uygulamalar menüsüne gidin ve oradan Google Play Store uygulamasını bulun. Ardından uygulamanın verilerini temizleyin ve uygulamayı durmaya zorlayın. Bu sayede uygulamanın mevcut birçok hatadan kurtulmasını sağlayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer bir yöntem olarakta mevcut Gmail hesabınız yani cihaza kayıtlı olan Google hesabınızı cihazınızdan kaldırın ve yeniden ekleyin. Bu şekilde de bazı hataların düzelmesini sağlayabilirsiniz. Google Play hatalarının çözümünde etkili olan bir diğer uygulama ise Google Play Hizmetleri uygulamasıdır. Benzer şekilde Google Play Hizmetleri uygulamasının da verilerini temizleyerek birçok hatanın düzelmesini sağlayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son çare olarak tıklayarak en güncel Google Play Store APK dosyasını Android cihazınıza indirerek yükleyebilirsiniz. En güncel sürüm sayesinde sorunlardan kurtulabilirsiniz. Bu yöntemler haricinde halen sorununuz devam ediyorsa internet bağlantınızı kontrol etmenizde fayda var.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt