PİNPHONE 3Gs

Sponsorlu Bağlantılar

yasincc

Üye
Pinphone firması 4G modelini daha çıkarmadı

teekin

Üye
biliyorum arkadaşım zaten dokunmatiği ve şarjı çok kötüydü ve çakma diyerek bunun çin malı başka bi telefon olduğunu belirttim, msj yazmş olmak için yazma buraya sorduğum soru hakkında bi bilgin varsa onu yaz!!

wiken

Üye
Arkadaşlar Alcam ama hangi siteden alıcam karar vermedim hangisi daha iyi hizmet verioyor hızlı kargo filan..

Bu sitemi daha İyi Yoksa

Bu mu Lütfen Kullanan Sipariş Veren cevap yazsın lütfen

freemelodi

freemelodi

Üye
Arkadaşlar banada yardımcı olursanız memnun olurum...Bende bir siteden Pinphone 32 GB GS modeli telefondan aldım..Tek hatlı ve TV siz olan modelden.. Telefondan memnunum tek sorunum şu...Wifi ile internete bağlanıyrum ama tüm bağlanıcılar.(operamini , kanka msn vs..) Türkçe karakterleri bozuk gösteriyor...Acab ben bu sorunu naslı giderebilirim??..Yardımcı olursanız memnun olurum...

alperex

Üye
Merhaba arkadaslar ben yaklasık 1 aydır kullanıyorum gayet guzel sorunsuz şarj suresi 2 gun gıdıyor tabı ben ekran ısıgını en dusuk sevıyeye getırdım hak verırsınız kı buyuk bı ekranı var buda aydınlatması için daha çok enerji gerektırıyor internete gırıyorum sorunsuz dokunmatigi bence şahane yani bu fiyata sıradan bı telefon alacagıma bu makineyi almayı dusundum açıkcası çok da arastırmadım halen yenı bıseyler ogrenıyorum ben tavsıye ederım aldıgım yerde emınonu dogubank alacak arkadaslara sımdıden hayırlı olsun...pinphone 3g 32 gb modelide...

teekin

Üye
arkadaşlar bende aldım bu telefondan ve memnunum gerçekten telefon çok güzel.Fakat kullanan arkadaşları sormak istediğim iki soru var.İlk olarak bu telefonlarda internete örneğin zero.facebook a girebilen arkadaşlar, bu telefonların 3310 imeisi gibi internete giremeyen telefonların imeisi ile kayıt altına alındığını yani internete girdiğimizde telefonumuzun kapanabileceğini duydum, bu durum gerçekten böylemidir?İkincisi de orjinal iphone'daki gibi balon şeklinde mesajlaşmayı açamadım, açıkçası ayarlar-effect bölümünde sitede yazıldığı gibi msg efct yazısı göremedim bu sadece bende mi böyle yoksa bu şekilde msjlaşmayı açabilen varmı??(bu arada telefonu yeni aldım ve son versiyon, iphonedeki gibi arama ekranı falan var yani)

kosal

Üye
Merhaba,
sahibinde .com da PİNPHONE 5G çift hatlı telefon gördüm bu marka ve model alan arkadaşım varmı acaba telefon 199 tl ve yok yok tecrübenizi paylaşırsanız menmun olurum ayrıca bu telefolarda kullanılan pil modeli ve de süresi hakkında bilgi rica ediyorum sağlıcakla kalın

helim3461

Üye
Kardeşim mp4 leri tekrar bi converter programı ile mp4 de çevir tekrar dene açacaktır bulduğun herhangi bir mp4 dosyasını açmayabilir dosya eksikliği veya formatından dolayı

alidar

alidar

Üye
atalarımızın bir sözü vardır..
"çin malından uzak dur."
Atalarımız derken Göktürklerden bahsettin galiba.
ya da hunlardan.
ama o zamanlar cep telefonu icat olmamıştı.:d:

ali736

Üye
bu ürünü kötülüme gibi bir hakkın yok. telefon müthiş bir telefon. dünya üzerindeki en iyi ve kaliteli iphone 3gs 32 gb kopyasıdır. bu telefonda ölü pixel söz konusu bile değil. ekranı %100 japon malı dokunmatikliği orjinal iphone ile aynı hiç bir fark yok. sadece parmak eti ile çalışır. diğer adii çin malları gibi tırnakla yada başka şeyle asla çalışmaz. ve sana diyorum ki, kullanmadığın şeylerin hakkında yorum yapmamanı ve kötülememeni ÖNERİRİM.!

--------------- Ekleme ---------------

bence bir yanlışın var. :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

bence bir yanlışın var. :hmmm telefonu kötüleme bence. benden sana tafsiye. ayrıca o senin ölü pixel dediğin bu telefonda rastlanması çok zor hatta imkansız denilebilir. çünkü bu telefonda apple iphonenin kullandığı lcd ekran kullanıyor. :nono:

Kardeşim iPhone nin ekranını kullanıyor diyorsunda.İPhonenin ekranı o teLefonun parasından coktur.Ben bir kere aLdım. Bir daha buLaşmam. Kamera 0.3 Megapiksel.Uygulama Eksikliği cok.Java desen çakma.teLefon görünüş bakımından aLdatıyor.Ama Çin maLı ne de oLsa. Tek iyi yönü var ekranı güzel diyelim.Birde arkadaşın dediği gibi siyah çöp torbalarının yapıldığı maddeden yapılıyor o methettiğin teLefon.

veemre

Üye
telefon sağlam boşverin gerisini. 8-10 aydır kullanıyor millet hala bi sorun yok. Pinphone 4 1 aya Türkiye de piyasa alt üst olacak :d:

muhammet530

Üye
o yetesiz bellek uyarısı videonun boyutu büyük olduğu zaman yapıyo başka bi format dneyin

saclan

Üye
internette okudugum kadari ile pinphone daha 4'ü çıkarmamış.Sitelerde satılanlar pinphone adı altında başka telefon satıyorlarmış.Eğer bu bilgi doğru ise Pinphone ne zaman çıkar tahminen ???

mulzazer

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı,bu telefonda uygulamaları arka planda çalıştıramazmıyız,bir bilgisi olan varmı,teşekür ederim şimdiden.

veemre

Üye
arka planda uygulama çalıştıramıyoruz. Diğer arkadaşın sorusuna gelince evet Türkiye de altı aydır pinphone 4 adıyla başka telefonlar satılıyor . Asıl pinphone 4 ün videosunu yukarıda paylaştım. İzlersen farkı göreceksin. Türkiye gelmesi 1 ay kadar sürecek sanırım. Compeq den bilgi aldım. Getireceklermiş. 350-400 arası bi fiyat olacağını düşünüyorum.

drhasan112

Üye
Arkadaşların dediği gibi piyasadaki en kaliteli ve orijinale en yakın klon telefon bu cihaz.
Hiçbir şekilde ölü piksel yok, dokunmatiği ve ekran hassasiyeti mükemmel. Tek hatlı, TV yok, gerçek java uygulaması var, iphone ile görünüm olarak hiçbir farkı yok, fiyatı çok uygun...
Düşünen arkadaşlara tavsiyem; orijinal sitesinden almaları. Asla başka bir cihaz göndermiyorlar. Ne sorununuz olursa derhal çözüyorlar. İster telefon, ister mail yoluyla ulaşın; her zaman karşınızda bir muhattap buluyorsunuz. Google arama motorundan Pinphone3gs32gb yazıp en üstte gelen siteye girin ve inceleyin...

veemre

Üye
hocam doğrusun da araştırmadın hiç galiba dediğin site orjinal filan satıcısı değil. O isimle site kurmuş sadece. Ayrıca faturalı ve iki yıl garantili de satmıyorlar. İnsanları yanıltmayalım. Dediğiniz kişilerden alıp, telefonda ölü pixel olan ve değiştirmedikleri için uğraşan bi sürü insan gördüm forumlarda. Ayrıca herhangi bi arıza oluştuğunda parasını talep etmişler bi kaç arkadaştan. Bu ürünü iki yıl garantili ve faturalı satan tek firma compeq dir. Yanılmayın...

saclan

Üye
compeq ile yakınlarda görüşen oldu mu?? 4Gs ne zaman geliyormuş??

veemre

Üye
multitouch 4g diye bi telefon getiriyorlar 1-2 haftaya muhtemelen gelecekmiş ama pinphone 4gs nisan ayını bulacakmış. Piyasada fazla pinphone stoğu yok üretimde daha anlaşılan...

Takipçi Satın Al

Üst Alt