PİNPHONE 3Gs

Sponsorlu Bağlantılar

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
PİNPHONE 3Gs

PİNPHONE 3Gs almayı düşünüyorum....

Kullanan varmı_? Tavsiye ediyormusunuz_?

Wifisi iyi çekiyormu

internet hızı iyimi...

yardımlarınız için şimdiden teşşekürler...

• Beğen
Tepkiler: @_@

_.-v-._

Üye
:nono:Bende düşünüyorum bu telefonu almayı..
PİNPHONE 3Gs almayı düşünüyorum....

Kullanan varmı_? Tavsiye ediyormusunuz_?

Wifisi iyi çekiyormu

internet hızı iyimi...

yardımlarınız için şimdiden teşşekürler...
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

akolik

akolik

Üye
videoyu izleyin bence iyiye benziyorda çin malı sonuçta ve internette pek fazla bilgi yok

porto502

Üye
güzel telefon ben kullanıyorum memlun kaldım piyasadaki bir cok cin telefonuna karşı kamerası cok iyi internet bağlantısıda öyle her ne kdr alalı 3 qün olsada her şeyini çözdüm :) bir tek uygulamalarla ilgili bir problemim var onuda teli aldıgım kişi öğreteceegini söyledi suanda burda olmadıgı icin yardm alamıyorum eğer telefondan anlayan tanıdıgın varsa sana yardım edebilecek bence qüzel telefon bi sorun olursa cevaplayabilirim.

bluemurat

bluemurat

Üye
arkadaslar bende aldım ve kullanıyorum orjinalle bıre bır aynıı zaten japon sarp firmasının uretimi

FK5896

FK5896

Üye
Tek kelime ile süper / harika bir telefon dünya üzerinde iphone 3g 32 gb nin en iyi kopyası. ve dokunmatikliği müthiş.. kesinlikle tafsiye ederim. pişman olmassın :) ve sanırım yani büyük bir ihtimal japon malı içinde japonlarla ilgili video resim müzik var =) bir kaç özelliğinden bahsedeyim örneğin opera mini ile maxicep e girdiğimde aynı bilgisayardaki gibi gözüküyo gerçek iphone daki gibi resimleri veya sayfaları iki parmakla büyültüp küçültülüyor arka kapağı orjinalindeki gibi açılmıyor tek hatlı :) daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var :) (Bu arada pinphone den msn açamayanlar msn adresimi ekleyebilir siniz yardımcı olurum veya başka bir sorunu olanlara bilgidiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım ) msn adresi: [email protected] :)

yusufkaratas

Üye
peki telefonda oyun varmı veya yükleyebilyormusun? ve nerden aldınız

madcezir34

Üye
Porto bende bugün Pinphone aldım memnun kaldım suan için. Fakat bir kaç olayı çözemedim.
- tele sonradan atılan mp4 leri acmak istedigimde yetersiz bellek uyarısı veriyor ve acmıyor ne yapılabilir?
-Teli alırken telefoncu içine birsürü program attı .jar uzantılı sanırım hepside. kurulumları yaptıgımda menudeki JAVA BOX'ın içine atıyor. onları menudeki gibi ikon haline getirebilme imkanı varmı. daha dogrusu kurulumlar menuye acık hale nasıl gelir.
-e-mail yapılandırma ayarlarını gerceklestiremedim biraz karısık.
En tuhafıda menude gezerken herhangi bir ikona dokundugumuzda (örnegin, Wifi) su sesi gibi bi ses var kapatamadım gitti abi acaip bi olay :)
Tesekkürler

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
resmi sitesi galba bakın işinize yarayabilir :D

FK5896

FK5896

Üye
Porto bende bugün Pinphone aldım memnun kaldım suan için. Fakat bir kaç olayı çözemedim.
- tele sonradan atılan mp4 leri acmak istedigimde yetersiz bellek uyarısı veriyor ve acmıyor ne yapılabilir?
-Teli alırken telefoncu içine birsürü program attı .jar uzantılı sanırım hepside. kurulumları yaptıgımda menudeki JAVA BOX'ın içine atıyor. onları menudeki gibi ikon haline getirebilme imkanı varmı. daha dogrusu kurulumlar menuye acık hale nasıl gelir.
-e-mail yapılandırma ayarlarını gerceklestiremedim biraz karısık.
En tuhafıda menude gezerken herhangi bir ikona dokundugumuzda (örnegin, Wifi) su sesi gibi bi ses var kapatamadım gitti abi acaip bi olay :)
Tesekkürler
benim bu konuda bilgim var hemen yardımcı olayım :) ilk olarak menüden ayarlara girin daha sonra effect diye bir seçenek var ona girin. daha sonra water ripple eff.. var onun yanında bir bölüm var beyaz kutucuğu sola doğru itin ve çıkın. sorun çözülmüş olacaktır :) başka bir sıkıntı varsa sorabilirsin :)

madcezir34

Üye
evet arkadasım onu bugün tesadüfen çözümlemiştim ilgin için tsk ederim..
tele sonradan atılan mp4 uzantılı dosyaları neden acmıyor? Yalnızca Videos'tan girdigimde mp3 şeklinde sesi dinleyebiliyorum, görüntü yok. ne yapılabilir?

FK5896

FK5896

Üye
evet arkadasım onu bugün tesadüfen çözümlemiştim ilgin için tsk ederim..
tele sonradan atılan mp4 uzantılı dosyaları neden acmıyor? Yalnızca Videos'tan girdigimde mp3 şeklinde sesi dinleyebiliyorum, görüntü yok. ne yapılabilir?
bu konuda bir bilgiye sahip değilim. ilk defa böyle birşey duydum. eğer çözümünü bulursam hemen buraya yazarım :)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar size bir sorum olacak telefonda google map a girdiğimde hata veriyor ve sol alt köşede "done" ye bastığımda ana menüye geri dönüyor. birde takvimde problem var hep bir gün sonrasını gösteriyor örneğin bu gün ayın 20si cuma günü ama takvimde yine ayın 20 si ancak cumartersi olarak gösteriyor bu iki sorumu cevaplarsanız çok sevinirim :)

fragmagedon

Üye
Selamlar,
Bu telefonu internet üzerinden mi aldınız yoksa elden mi? Telefonu inceledim ve almaya karar verdim ancak internet aleminde o kadar çok satıcı var ki tereddüte düştüm..

IHeroStyLeI

Üye
KARDEŞ ben aldım.ve aldığım gün geri yolladım. Ekranı gerçekten çok güzel fakat. Telefonda Ölü pikseller mevcut.Hiç tavsiye etmiyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Tıpkısının aynısı :D

ozanazy

ozanazy

Üye
Bende bugün kendi sitesinde inceleme yaptım biraz anlatılanlar gibi ise mükemmel bir replica diyebiliriz. İçerisinde 4 GB hafıza ile geliyormuş 16 GB karta kadar desteği varmış fakat arka kapak vidalı olduğundan hologramı deforme etmeden kapak açılmıyormuş deforme edilirse garanti kapsamı dışına çıkıyormuş. Aynı zamanda pil de aynı şekilde batarya ömrü bittiğinde kapağı açıp değiştirebiliyormuşsunuz fakat yine garanti kapsamının dışına çıkıyormuş. Multitouch var deniliyor eğer varsa bu telefon tadından yenilmez. Tek eksiği uygulama yüklemede yaşanabilir ama bence güzele benziyor. :)

porto502

Üye
arkadaşlar Bu telefondan almak isteyenler ayrıntılı bilgi ve destek için bana ulaşabilir çekinmeden yardımcı olabilirim.
[email protected]

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
telefon tamamen bir aldatmaca...
sorunları:
1.uygulama yükleme (java varmış gibi gösteriliyor ama javada çakma)
2.ekran çok kalitesi dokunmatik hassaslığı çok zayıf.
3.ekran renkleri 126K ve ölüpiksel çok fazla
4.çöp plastik kullanılıyor yani plastik çöpler toplanılıyor eritiliyor sonrada bol biktarda boya
5.kamera 3.2 deniliyor fakat L.VGA
daha bir sürü sorun...

atalarımızın bir sözü vardır..
"çin malından uzak dur."

FK5896

FK5896

Üye
telefon tamamen bir aldatmaca...
sorunları:
1.uygulama yükleme (java varmış gibi gösteriliyor ama javada çakma)
2.ekran çok kalitesi dokunmatik hassaslığı çok zayıf.
3.ekran renkleri 126K ve ölüpiksel çok fazla
4.çöp plastik kullanılıyor yani plastik çöpler toplanılıyor eritiliyor sonrada bol biktarda boya
5.kamera 3.2 deniliyor fakat L.VGA
daha bir sürü sorun...

atalarımızın bir sözü vardır..
"çin malından uzak dur."
bu ürünü kötülüme gibi bir hakkın yok. telefon müthiş bir telefon. dünya üzerindeki en iyi ve kaliteli iphone 3gs 32 gb kopyasıdır. bu telefonda ölü pixel söz konusu bile değil. ekranı %100 japon malı dokunmatikliği orjinal iphone ile aynı hiç bir fark yok. sadece parmak eti ile çalışır. diğer adii çin malları gibi tırnakla yada başka şeyle asla çalışmaz. ve sana diyorum ki, kullanmadığın şeylerin hakkında yorum yapmamanı ve kötülememeni ÖNERİRİM.!

KARDEŞ ben aldım.ve aldığım gün geri yolladım. Ekranı gerçekten çok güzel fakat. Telefonda Ölü pikseller mevcut.Hiç tavsiye etmiyorum.
bence bir yanlışın var. :hmmm

bence bir yanlışın var. :hmmm telefonu kötüleme bence. benden sana tafsiye. ayrıca o senin ölü pixel dediğin bu telefonda rastlanması çok zor hatta imkansız denilebilir. çünkü bu telefonda apple iphonenin kullandığı lcd ekran kullanıyor. :nono:

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kullanıyordu ve onla benim genoyayı 1 haftalığına deiştik ve 4.gün arkadaşıma geri götürdüm..(telefon hiç çekmiyodu ve değişik plastik kokusu vardı.Tv desen karıncalar maç yapıyordu.)
1 hafta sonra arkadaşım pinphoneyi satıp 2.el Samsung Genoa aldı..
ve aradan 2 hafta geçti çok memnun telefondan.

Alıntı:

bence bir yanlışın var. telefonu kötüleme bence. benden sana tafsiye. ayrıca o senin ölü pixel dediğin bu telefonda rastlanması çok zor hatta imkansız denilebilir. çünkü bu telefonda apple iphonenin kullandığı lcd ekran kullanıyor.

iphone ekranımı :kop: :kop: çin malı telefonun herşeyi