PİNPHONE 3Gs

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
arkadaşım kullanıyordu ve onla benim genoyayı 1 haftalığına deiştik ve 4.gün arkadaşıma geri götürdüm..(telefon hiç çekmiyodu ve değişik plastik kokusu vardı.Tv desen karıncalar maç yapıyordu.)
1 hafta sonra arkadaşım pinphoneyi satıp 2.el Samsung Genoa aldı..
ve aradan 2 hafta geçti çok memnun telefondan.

Alıntı:

bence bir yanlışın var. telefonu kötüleme bence. benden sana tafsiye. ayrıca o senin ölü pixel dediğin bu telefonda rastlanması çok zor hatta imkansız denilebilir. çünkü bu telefonda apple iphonenin kullandığı lcd ekran kullanıyor.

iphone ekranımı :kop: :kop: çin malı telefonun herşeyi
şu alıntı yaptığın yazıyı yazan kişi artık ne diyeyim.. bi kere bu telefonda tv yok ki tv izleyebilsin. iphonenin birebir kopyası. tek hatlı tv siz vs vs. bence bu yorumu yapan kişi pinphone ile bir başka telefonu karıştırmış. sende buna hak veriyosun. ve benden sana yine bir tafsiye yarın git bir telefoncuya pinphone 3gs 32gb ye bak. sonra yorumunu yenile =)

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
ben pinphonenin yeni versiyonundan bahsediyorum..sizin bahsettiğiniz versiyon eski çok prd..,

eski version iyi telefon.sağlamdır..

çok özr..herkezden...

FK5896

FK5896

Üye
ben pinphonenin yeni versiyonundan bahsediyorum..sizin bahsettiğiniz versiyon eski çok prd..,

eski version iyi telefon.sağlamdır..

çok özr..herkezden...
önemli değil. benim bahsettiğim telefon pinphone 3gs 32gb versiyonu. ve benim pinphonenin yeni çıkarttığı telefonlardan haberim yok. ayrıca biraz kaba bir şekilde konuştum. bunun için asıl ben senden özür dilerim.

ircan

ircan

Üye
bende bu telefondan dun aldım ve yrumları tek tek okudum sunu soylemek isterim tabikide telefonu orjinalinle kıyaslamak sacma olur bire bir demekte meni geçişlerinde belli bir yavaslama telefonun müzik calma sesi anlasılmasada dikkatli dinlendiginde biraz bozukluk ve özelliklerinde var fakat zaten olması lazım yoksa birisi 1000 lira degerlerinde bu 300 liralık telefon nasıl kıyaslanır anlayıslı olun lütfen. Kötülüyen arkadaslara gelince madem begenmiyorsun dostum gidip orjinalini al bu telefon aldıgınızda emin olun cebinizde orjinal hissini uyandıracaktır. Bence i phone telefona daha yakını mevcut degildir. Ben hediye olarak aldım p phone olarak kullanıyor hala ve ben cok memnununm kullan benden daha cok memnun tamam bizim gibi telefondan anlayan insanlar için problem olacaktır onlarda uygulama yuklemesi ve kamera olsun gibi sorunlar fakat alo demek msj atmak ve birazda havası içinse sizi yolda bırakmayacak bir alet diyebilirim. Telefonda 32gb modelinde tv ve gps artı çift hat yok. Diger modellerinde tv çift hat ve biraz fiyat farkı daha vererek gps özellikli olana sahip olabilirsiniz. Ama bence en iyisi bu telefonun hızı i phone degil fakat nokiadan hızlı :D

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
bende bu telefondan dun aldım ve yrumları tek tek okudum sunu soylemek isterim tabikide telefonu orjinalinle kıyaslamak sacma olur bire bir demekte meni geçişlerinde belli bir yavaslama telefonun müzik calma sesi anlasılmasada dikkatli dinlendiginde biraz bozukluk ve özelliklerinde var fakat zaten olması lazım yoksa birisi 1000 lira degerlerinde bu 300 liralık telefon nasıl kıyaslanır anlayıslı olun lütfen. Kötülüyen arkadaslara gelince madem begenmiyorsun dostum gidip orjinalini al bu telefon aldıgınızda emin olun cebinizde orjinal hissini uyandıracaktır. Bence i phone telefona daha yakını mevcut degildir. Ben hediye olarak aldım p phone olarak kullanıyor hala ve ben cok memnununm kullan benden daha cok memnun tamam bizim gibi telefondan anlayan insanlar için problem olacaktır onlarda uygulama yuklemesi ve kamera olsun gibi sorunlar fakat alo demek msj atmak ve birazda havası içinse sizi yolda bırakmayacak bir alet diyebilirim. Telefonda 32gb modelinde tv ve gps artı çift hat yok. Diger modellerinde tv çift hat ve biraz fiyat farkı daha vererek gps özellikli olana sahip olabilirsiniz. Ama bence en iyisi bu telefonun hızı i phone degil fakat nokiadan hızlı :D

katılıyorum...:oke::oke:

6A5B6C

Üye
ARKADAŞLAR LTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ? BRİNİZ ALIN DİGERİNİZ ALMAYIN DİYOSUNUZ NAPALIM ALAYIM MI ALMAYAYIM MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KAFAM KARIŞTI:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR AYRICA PİNPHONE i835 3GS++ 32GB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASIL ŞİİMDİDEN TŞKKÜRLER

FK5896

FK5896

Üye
:hmmm
ARKADAŞLAR LTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ? BRİNİZ ALIN DİGERİNİZ ALMAYIN DİYOSUNUZ NAPALIM ALAYIM MI ALMAYAYIM MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KAFAM KARIŞTI:hmmm

ARKADAŞLAR AYRICA PİNPHONE i835 3GS++ 32GB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASIL ŞİİMDİDEN TŞKKÜRLER
bence al pişman olmassın. zaten orjinaline en yakın modeli. ama ben uygulama yüklemek istiyorum ve kamerasıda iyi olsun diyosan nokia n95 al. şuan ben pinphone i835 kullanıyorum java programlarını açabiliyorum oyun vs. gibi ama telefon dokunmatik olduğu için oynayamıyorum.:hmmm

6A5B6C

Üye
uygulama yüklemek derken tam olarak

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yüklemek derken tam olarak
oyun ve java programlar
:nono:ona o parayı vereceksin ama telefon arızalağında sadece br servisi var oda istanbulada.telefon sıkıntılı.alır ama sonra kafanı çok duvarlara vurursun :vur:ahbberkan bana demişti diye
299Tlye Samsung C3510 Genoa al daha iyi
Smasung kaliteli ve bilindik markadır her yerde servisi var.

Teknik Özellikler
  • Şebeke: GSM Dört Bant (850/900/1800/1900 MhZ)
    -GPRS/EDGE
  • Boyutlar: 103.9 X 55.4 X 12.9 mm / 92 gr.
  • Ekran: -2.8’’, 16 M renk ,QVGA TFT ekran
  • Tamamen dokunmatik ekran
  • Kullanıcı Arayüzü (UI) -Toucwiz Lite &Youth teması
  • Batarya (Standart-) 960mAh
  • Konuşma süresi: 3.8 saate kadar
  • Bekleme süresi: 400 saate kadar
  • Bağlantı Özellikleri -Bluetooth Teknolojisi v2.1 FS
  • USB v2.0 (yüksek hızlı)
  • Hafıza: 32 MB +Harici bellek microSD (8GB’a kadar
  • Ses ve Müzik: -RDS’li Stereo FM Radyo /Kayıt özellikli
  • Müzik çalar (MP3/AMR/AAC/AAC+/e-AAC+/WMA)
  • 3.5mm kulaklık girişi
  • DNSe
  • Arka fonda müzik çalma özelliği
  • 25 saat müzik çalma süresi
  • Kamera ve Video: 1.3 MP kamera
  • Görüntü Editörü
  • Video Kayıt
  • Video oynatma (MPEG4, H.263, H.264)
  • Sosyal Paylaşım Ağlarına Bağlantı & Anlık Mesajlaşma
  • Bluetooth Messenger
  • Google Arama Motoru/Eposta
yada diğer samsung dokunmatik ekran modellerina bak mesala;
(349TL)Samsung star TV:

unutma hiçbir çin malı telefonda java yokur ..Va yazar ama o javada çakma..Pinphonenin javası java oyunları açabiliyor.ama oda hepsini deil.

M3L!H

M3L!H

Üye
Tüm yorumlarınızı okudum ve benim fikrim, açıkçası çin mallarına güvenemem.. Nerede üretildiğini gördünüz mü? veya hangi maddelerin içine katıldığını? İnsan sağlığı açısından SAR değeri'ne bakılması gerekir. Telefonun alınabilirliğine sözüm yok fakat hangi maddelerden ne tür bir üretim yapıldığını araştırmak hayat kurtarıcı olabilir. Eğer kötü maddelerden üretilmişse hastalık vb. konular söz konusu olabilir...

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Tüm yorumlarınızı okudum ve benim fikrim, açıkçası çin mallarına güvenemem.. Nerede üretildiğini gördünüz mü? veya hangi maddelerin içine katıldığını? İnsan sağlığı açısından SAR değeri'ne bakılması gerekir. Telefonun alınabilirliğine sözüm yok fakat hangi maddelerden ne tür bir üretim yapıldığını araştırmak hayat kurtarıcı olabilir. Eğer kötü maddelerden üretilmişse hastalık vb. konular söz konusu olabilir...

babamın patron gitmiş çine yol kenarında çocuklar laptop tuşları takıyormuş..ve fabrika yokmuş el işçiliği :D plastik olarak çöpler eritilip boya katılyormuşş

@_@

Üye
babamın patron gitmiş çine yol kenarında çocuklar laptop tuşları takıyormuş..ve fabrika yokmuş el işçiliği :D plastik olarak çöpler eritilip boya katılyormuşş

çin malına bulaşdınmı kurtulman zor sakın pin phone vb. çin malı almayın...

FK5896

FK5896

Üye
oyun ve java programlar
:nono:ona o parayı vereceksin ama telefon arızalağında sadece br servisi var oda istanbulada.telefon sıkıntılı.alır ama sonra kafanı çok duvarlara vurursun :vur:ahbberkan bana demişti diye
299Tlye Samsung C3510 Genoa al daha iyi
Smasung kaliteli ve bilindik markadır her yerde servisi var.

Teknik Özellikler
  • Şebeke: GSM Dört Bant (850/900/1800/1900 MhZ)
    -GPRS/EDGE
  • Boyutlar: 103.9 X 55.4 X 12.9 mm / 92 gr.
  • Ekran: -2.8’’, 16 M renk ,QVGA TFT ekran
  • Tamamen dokunmatik ekran
  • Kullanıcı Arayüzü (UI) -Toucwiz Lite &Youth teması
  • Batarya (Standart-) 960mAh
  • Konuşma süresi: 3.8 saate kadar
  • Bekleme süresi: 400 saate kadar
  • Bağlantı Özellikleri -Bluetooth Teknolojisi v2.1 FS
  • USB v2.0 (yüksek hızlı)
  • Hafıza: 32 MB +Harici bellek microSD (8GB’a kadar
  • Ses ve Müzik: -RDS’li Stereo FM Radyo /Kayıt özellikli
  • Müzik çalar (MP3/AMR/AAC/AAC+/e-AAC+/WMA)
  • 3.5mm kulaklık girişi
  • DNSe
  • Arka fonda müzik çalma özelliği
  • 25 saat müzik çalma süresi
  • Kamera ve Video: 1.3 MP kamera
  • Görüntü Editörü
  • Video Kayıt
  • Video oynatma (MPEG4, H.263, H.264)
  • Sosyal Paylaşım Ağlarına Bağlantı & Anlık Mesajlaşma
  • Bluetooth Messenger
  • Google Arama Motoru/Eposta
yada diğer samsung dokunmatik ekran modellerina bak mesala;
(349TL)Samsung star TV:

unutma hiçbir çin malı telefonda java yokur ..Va yazar ama o javada çakma..Pinphonenin javası java oyunları açabiliyor.ama oda hepsini deil.
sadece jar uzantılı dosyaları açıyor zaten.

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
sadece jar uzantılı dosyaları açıyor zaten.
:bann::vur:vur:vur:vur:vurorjinal java sürümü kullanılmıyor...jar dosyalarıı açabilen bir prog var onu yüklemişler isminede java demişler milleti keklemeye çalışıyorlar...çakma java:sopa::sopa::sopa::sopa::bann::bann::bann::bann::bann::bann::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2:

kimo18

kimo18

Üye
Bende alıcam bu pinphondan dişe düşüncem vardı ama ne resmi sitesi nede bir güvenirliği var ama seneye belki alırım

kalecik23

Üye
kardeşim sakın alma ben aldım çooooook pişmanımmmmmmmmmmmm almayın ALLAH aşkına ikinci el orjinal iphon alın lütfennnnnnnnn

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sakın alma ben aldım çooooook pişmanımmmmmmmmmmmm almayın ALLAH aşkına ikinci el orjinal iphon alın lütfennnnnnnnn

haklı çin malı güvenilmez...2.el hurda iphone bile daha çok ömrü vardır...(hemde daha ii)

ilkertu

Üye
arkadaşım kullanıyordu ve onla benim genoyayı 1 haftalığına deiştik ve 4.gün arkadaşıma geri götürdüm..(telefon hiç çekmiyodu ve değişik plastik kokusu vardı.Tv desen karıncalar maç yapıyordu.)

arkadaşım pinphonenin orjinalinde tv yok ve orjinal iphoneden sonra en iyi cihazdır.sen farklı bir model kullanmışsın...

şu alıntı yaptığın yazıyı yazan kişi artık ne diyeyim.. bi kere bu telefonda tv yok ki tv izleyebilsin. iphonenin birebir kopyası. tek hatlı tv siz vs vs. bence bu yorumu yapan kişi pinphone ile bir başka telefonu karıştırmış. sende buna hak veriyosun. ve benden sana yine bir tafsiye yarın git bir telefoncuya pinphone 3gs 32gb ye bak. sonra yorumunu yenile =)

aynen katılıyorum arkadaşıma pinphone gerisi yalan...

kardeş orjinal iphonede çin malı sakın unutma.her çin malı dandik diye birşey yok...

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım pinphonenin orjinalinde tv yok ve orjinal iphoneden sonra en iyi cihazdır.sen farklı bir model kullanmışsın...

aynen katılıyorum arkadaşıma pinphone gerisi yalan...

kardeş orjinal iphonede çin malı sakın unutma.her çin malı dandik diye birşey yok...

orjinal İPHONE çin malıymış:kop::kop::kop::kop::kop::d::d::d::d:
nerenden uyduruyon Fillandiya malı ,Nokianın yapıldığı yer....

Takipçi Satın Al

Üst Alt