Bende düşünüyorum bu telefonu almayı..PİNPHONE 3Gs almayı düşünüyorum....
Kullanan varmı_? Tavsiye ediyormusunuz_?
Wifisi iyi çekiyormu
internet hızı iyimi...
yardımlarınız için şimdiden teşşekürler...

bir tek uygulamalarla ilgili bir problemim var onuda teli aldıgım kişi öğreteceegini söyledi suanda burda olmadıgı icin yardm alamıyorum eğer telefondan anlayan tanıdıgın varsa sana yardım edebilecek bence qüzel telefon bi sorun olursa cevaplayabilirim.
ve sanırım yani büyük bir ihtimal japon malı içinde japonlarla ilgili video resim müzik var =) bir kaç özelliğinden bahsedeyim örneğin opera mini ile maxicep e girdiğimde aynı bilgisayardaki gibi gözüküyo gerçek iphone daki gibi resimleri veya sayfaları iki parmakla büyültüp küçültülüyor arka kapağı orjinalindeki gibi açılmıyor tek hatlı
daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var
(Bu arada pinphone den msn açamayanlar msn adresimi ekleyebilir siniz yardımcı olurum veya başka bir sorunu olanlara bilgidiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım ) msn adresi: [email protected] 

benim bu konuda bilgim var hemen yardımcı olayımPorto bende bugün Pinphone aldım memnun kaldım suan için. Fakat bir kaç olayı çözemedim.
- tele sonradan atılan mp4 leri acmak istedigimde yetersiz bellek uyarısı veriyor ve acmıyor ne yapılabilir?
-Teli alırken telefoncu içine birsürü program attı .jar uzantılı sanırım hepside. kurulumları yaptıgımda menudeki JAVA BOX'ın içine atıyor. onları menudeki gibi ikon haline getirebilme imkanı varmı. daha dogrusu kurulumlar menuye acık hale nasıl gelir.
-e-mail yapılandırma ayarlarını gerceklestiremedim biraz karısık.
En tuhafıda menude gezerken herhangi bir ikona dokundugumuzda (örnegin, Wifi) su sesi gibi bi ses var kapatamadım gitti abi acaip bi olay
Tesekkürler
ilk olarak menüden ayarlara girin daha sonra effect diye bir seçenek var ona girin. daha sonra water ripple eff.. var onun yanında bir bölüm var beyaz kutucuğu sola doğru itin ve çıkın. sorun çözülmüş olacaktır
başka bir sıkıntı varsa sorabilirsin 
bu konuda bir bilgiye sahip değilim. ilk defa böyle birşey duydum. eğer çözümünü bulursam hemen buraya yazarımevet arkadasım onu bugün tesadüfen çözümlemiştim ilgin için tsk ederim..
tele sonradan atılan mp4 uzantılı dosyaları neden acmıyor? Yalnızca Videos'tan girdigimde mp3 şeklinde sesi dinleyebiliyorum, görüntü yok. ne yapılabilir?

bu ürünü kötülüme gibi bir hakkın yok. telefon müthiş bir telefon. dünya üzerindeki en iyi ve kaliteli iphone 3gs 32 gb kopyasıdır. bu telefonda ölü pixel söz konusu bile değil. ekranı %100 japon malı dokunmatikliği orjinal iphone ile aynı hiç bir fark yok. sadece parmak eti ile çalışır. diğer adii çin malları gibi tırnakla yada başka şeyle asla çalışmaz. ve sana diyorum ki, kullanmadığın şeylerin hakkında yorum yapmamanı ve kötülememeni ÖNERİRİM.!telefon tamamen bir aldatmaca...
sorunları:
1.uygulama yükleme (java varmış gibi gösteriliyor ama javada çakma)
2.ekran çok kalitesi dokunmatik hassaslığı çok zayıf.
3.ekran renkleri 126K ve ölüpiksel çok fazla
4.çöp plastik kullanılıyor yani plastik çöpler toplanılıyor eritiliyor sonrada bol biktarda boya
5.kamera 3.2 deniliyor fakat L.VGA
daha bir sürü sorun...
atalarımızın bir sözü vardır..
"çin malından uzak dur."
bence bir yanlışın var.KARDEŞ ben aldım.ve aldığım gün geri yolladım. Ekranı gerçekten çok güzel fakat. Telefonda Ölü pikseller mevcut.Hiç tavsiye etmiyorum.

bence bir yanlışın var.KARDEŞ ben aldım.ve aldığım gün geri yolladım. Ekranı gerçekten çok güzel fakat. Telefonda Ölü pikseller mevcut.Hiç tavsiye etmiyorum.
telefonu kötüleme bence. benden sana tafsiye. ayrıca o senin ölü pixel dediğin bu telefonda rastlanması çok zor hatta imkansız denilebilir. çünkü bu telefonda apple iphonenin kullandığı lcd ekran kullanıyor. 
çin malı telefonun herşeyi