Telefon Tavsiyesi Pili iyi giden bi tel lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
Senin yerinde olsam Z1C derdim ve androidden sasmazdim. Bu benim fikrim. Ama git teknosaya falan al ikisinide eline hangisi daha cok seni heyecanlandiriyor? Buna bak. Ve onu al. Ama sunu unutma ios android kadar ozgur degil jb falan diyolar ama androide hicbir sey yapmadan pcden oyunu indirip telefona atip calistirabiliyorsun. İsletim sistemide onemli.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
z1c al ios dan sıkılcağına ama parası düşmesin telefonumun gene aynı paraya satıcam diyosan al i phone sen bilirsin

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
eger sadece unternetse lumia 720 bakabilirsin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2 mini olabilir veya one mini

fk555897

fk555897

Üye
Peki 5c ile z1c arasindaki gun sonu farki nolur
Her sabah fullerim telimi oyle kullanırım
Gun sonunda aralarındaki pil yuzdesi farki nolur ?
Ben 5S kullanıyorum. Sabah %100 olan şarj 3G açıkken ve tek tük kullandığımda akşama %20-25 arası bir şey kalıyor. iPhone arkadaşların dediği gibi şarj konusunda vasat. Z2-Z1-Note 2 gibi telefonlar şarj konusunda daha iyidir.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bence ios al sistem stabil android ne kadar iyi olursa olsun şişme yapabiliyo ya da iosu daha uzun süre kapatmadan açık konumda kullanabilirsin. Telefon değerini öyle çok kaybetmiyo buda senin istediğin bir şey telefonda sorun olsa bile 0 ile değişim yapıyo apple bence pilide sana yeter benim arkadaşımda 5s var ekran ışığı sonda gün içinde whatsap sosyal ağlar kullanıyo akşama kadar yetiyo. Telefonu ilk aldığında belki yetmez oda daha yeni diye kurcaladığın için :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Pili iyi gitsin diyordu,, beş ce diyorduu,, aman yarabbim neler diyorduu

Şarj'dan yakınıyorsan 5c falan filan aman diyim aman kabuslar görürsün, saçların dökülür, elin ayağın titrer, alzaymır olursun, kırmızı reçeteli ilaçlara başlarsın hea

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093, bilaldemir34, Werewolf54 ve 1 kişi daha
Werewolf54

Werewolf54

Kapalı Hesap
i phone alma şarj sıkıntısı olur

oozcan42

Üye
S4 Active hic fena degil nede olsa su toz gibi maddelere koruyucu.

• Beğen
Tepkiler: Werewolf54
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim sen bildiğin 5c yi kafana sokmuşsun konuyu boşuna açmışsın gibi gördüm. Ben de bugün yarın z1compact alcam. Ben de tavsiye ediyorum. Adamlar sağlamlığına o kadar güveniyor ki su geçirmeme özelliği bile var

• Beğen
Werewolf54

Werewolf54

Kapalı Hesap
Kardeşim sen bildiğin 5c yi kafana sokmuşsun konuyu boşuna açmışsın gibi gördüm. Ben de bugün yarın z1compact alcam. Ben de tavsiye ediyorum. Adamlar sağlamlığına o kadar güveniyor ki su geçirmeme özelliği bile var
daha ne olsun :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
g2 iyi gider batarya

• Beğen
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
    Konu Sahibi
5c nin artilari
+Tarz
+Stabillik
+Urun destegi
+Piyasa değeri nin dusmemesi
Z1C nin artıları
+Kamera
+Pil
+Su ve toz gecirmemezlik

Heralde hangisi ucuzsa onu alıcam
Z3 ve 6 gelince bunlar daha da düşer

Gelsinler hangisi ucuzsa onu alayım
Siz ne dersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Serhan

Serhan

Üye
5c çok memnunum hem tasarımıda süper

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5c nin artilari
+Tarz
+Stabillik
+Urun destegi
+Piyasa değeri nin dusmemesi
Z1C nin artıları
+Kamera
+Pil
+Su ve toz gecirmemezlik

Heralde hangisi ucuzsa onu alıcam
Z3 ve 6 gelince bunlar daha da düşer

Gelsinler hangisi ucuzsa onu alayım
Siz ne dersiniz ?
uzun süre güncel ve tasarımı güzel bir telefon istiyorsan iPhone 5C gerisinde Z1C önde fakat onunsa tasarım vasat (bence)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bilaldemir34
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
    Konu Sahibi
Ben günde 6 saat feln 3g ile internete giriyorum parlak ekran sevmem mümkün oldukça azaltirim parlakligi gun sonunda %20 lerde fln kalır mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt