Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen bende ona anlam veremedim.google play oyunlar açık bende oyuna girince otomatik giriş yapıyor .ama play store işini anlamadım.sadece oyun oynayınca çıkyor.
teknolojibaronu
Üye
Benim de başlarda gece pil erimezdi artık %10 gidiyor. Kronik herhalde pil teknolojisinda. 4000 mah pilin gücü, şimdi istatistik atsam doğru olmaz şarj henüz %87.
Benim de başlarda gece pil erimezdi artık %10 gidiyor. Kronik herhalde pil teknolojisinda. 4000 mah pilin gücü, şimdi istatistik atsam doğru olmaz şarj henüz %87.
Arka plandaki uygulamaları kapalı tutmaya yarıyor. Kısaca bu kardeşim. Ben kullanıyorum çok faydasını gördüm.
vedat1966
Üye
Kullandığım uygulamaya göre süre değişiyor. Örneğin eğer makale okuyorsam pil süresi uzun, resim yada video düzenleme yapıyorsam kısa, oyun oynuyorsam daha kısa gidiyor. Artık bakmıyorum bile. (Taşınabilir kablosuz bataryaların canı sağolsun.)
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi