perience Resurrection Edition [Efsane Geri Dönüyor] 5800 v60.0.003

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
perience Resurrection Edition [Efsane Geri Dönüyor] 5800 v60.0.003
5800 İçin Hazırlanmış En Stabil Yazılımlardan Biri Olan Xperience,Yeni sürümü resurrection edition ile C6v41'leri unutturmak için geliyor.Yazılım Yılbaşı Hediyesi Olacak.Yayınlanma Tarihi Belli değil ama önümüzdeki hafta imkanım olmayacak.Resurrection'dan Görüntüler.Uygulamalar Klasörünü gösteren resimde tweaks ve screensnap sonradan kurulmuştur.QT,Python,Bağlantılar klasörleri yazılıma entegredir.

hadi hayırlısı ama olabildiğince hızlı bi cfw olsun fikrimce

ya allah rızası için bu temadaki ikonlar süper tema olarak varsa paylaşır mısınız lütfen

Konu Sahibi
temanın ikonları değil.ikon paketine kendim ekledim

++ Xperience'ın hızını kuranlar bilir zaten :

bekliyoruz furkan kardeşim..
X6 için de yaparsan memnun oluruz

sırf ikon içinde flash atmak istemiyorum keşke tema olarakta olsaydı

ya furkan bi de bişey soracağım sana sen hani MHZ yi 602 ye çıkarıyorsun ya o göstermelik mi yoksa bi gerçekliği var mı

soner98

Üye
Eline Sağlık Çok Güzel Görünüyor

Speed Edition kullanıyorum ve gayet memnunum. Yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyorum. Emeğine sağlık Furkan

Accort

Üye
güzel görünüyor ellerine sağlık bir sorum olacak bunu yükledikten sonra tekrar orjinale dönebilirmiyiz 5800 v60.0.003 kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim

serkan

Üye
Çok iyi bir fw'ye benziyor gerçekten, sabırla ve merakla bekliyorum. Üstadım bir de bu fw nin N8 ikonlusunu yaparsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ve çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim, kolay gelsin.

güzel görünüyor ellerine sağlık bir sorum olacak bunu yükledikten sonra tekrar orjinale dönebilirmiyiz 5800 v60.0.003 kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim
evet dönebiliyorsun navifirmden orjinal dosyaları çek jafla flaşla

Konu Sahibi

n8 ikonlusu gelmeyecek malesef

elbette

O kadar tema abartılı olmuş. tek tema iyi olur.

sarigöz

Üye
güzel görünüyor emeğine sağlık tema çok hoş görünüyor

_gambit_

Üye
küçük q klavye olucak dimi yoksa sende mi kaldırıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...