pc oyun oynarken takılıyor(delircem

Sponsorlu Bağlantılar

melancholy11

melancholy11

Üye
özellikler yetersiz kalıyo belliki

dartanyani

Üye
arkdaslar benım pc de söyle bır sorun var ılk defa karsılastım bu durumla pc oyun sırasında bır kere donuyor kapatıp actıgımda saatlerce oynamama ragmen bır sıkıntı olmuyor format attım guncel drıverıda yukledım ekran kartının sızce neden bu problem yardımcı olursanız sevınırım..

covar

covar

Üye
o pc ile anca mario oynarsın dostum bide 1,28 ghz işlemci varmı yaww ismi ne cok merak ettim ben hic görmedimde :ehe

adanalı1

adanalı1

Üye
Kardes sen o pc nın acıldıgına bıle sukur et :D

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
aynı sorun ben de de var oyunu oynuyosun 5 dk sonra kasıyor . int kopuyor . pcyi yeniden baslatmak zorunda kalıyorum .

pc özellikleri:

1gb ekran karti
2 gb ram
2.30 ghz işlemci .

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Bilgisayrın oyunu kaldırmıyo olabilir ekran donması yaşarsın ekran kartı düşükse pcende özellikler düşük baya :P

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
1.cısı= kullandıgın antıvırus programı engellıyor olabılır

2.cısı=ram lari yetmıyor olabılır

3.cusu=ram ları cıkar temızle ve ram yuvalarinı temızle

4.cusu=ekran kartın dusuk olabılır ekran kartını cıkarıp temızle ve yuvayı temızle

5.cısı=kasanın ıcındekı ve yan taraftakı ve guc motorundakı fan ları tek tek temızle tekrardan tak

6.cısı=bunları yapıpta gene donma olursa format at

7.cısı=format atıp gene donma olursa sana yenı 1 pc almak kalıyor

123456789musa

Üye
pc özelliklerinden kaynaklanabilir.
kaç ram ekran kartı vs?

s.a benim bilgisayarım acer aspırıne 5755g serisinden 2 gb ram var 4 gb ekran kartı var 2.5 hız turboya gecınce 3.1 oluyor i5 630m 2gb ram cs 2.5 kasıyor nedenı ne olabılır sizce

ecel54

ecel54

Üye
s.a benim bilgisayarım acer aspırıne 5755g serisinden 2 gb ram var 4 gb ekran kartı var 2.5 hız turboya gecınce 3.1 oluyor i5 630m 2gb ram cs 2.5 kasıyor nedenı ne olabılır sizce
ekran kartının 4gb olduğuna eminmisin :D

A3rman

A3rman

Üye
Bu bilgisayarla mayın tarlasında bile kasar :)

- - - Eklendi - - -

Bu bilgisayarla mayın tarlasında bile kasar :)

momol

Üye
Ben olsam yenı bır pc toplarım keza artık Pentıum işlemciler sımdıkı en dandık oyunları bıle oynatmaz.

Üst Alt