pc oyun oynarken takılıyor(delircem

Sponsorlu Bağlantılar

CK7

Üye
Merhaba
Arkadaşlar Benim Bilgisayarın Ram'i 6 Gb Ekran Kartı 1 gb Yani İşletim Sistemimle İlgili Bir Sorun YOK .fakat Oyunlarım Takılıyor Napabiirim?

Perfect!

Üye
pyunlarda takılma sebebi ekran kartı ayarlarından kaynaklı olabilir. kalite yada performas ayarlarını düzelt.

supermoco

Üye
yeni dizüstü bilgisayar aldım özellikleri 1gb ekran kartı 4gb ram 2.53ghz işlemci turbolu ama bazı oyundalarda takılıo call of duty black ops la call of 6yı yükledm onları hiç takılmadan çalıştırıyo ama call of 5 ve bazı oyunlarda biraz takılıo ne yapmalıyım lütfen biri sölesin grafik kartı NVİDİA bazı arkadaşlarm onun ayarını yapman lazım dio bnde nasıl yapcağımı bilmiorm

mcan3883

Üye
ben hdd değiştirdim 250 gb samsungu 1 tb yaptım gta4 oyun teklemeye başladı :D

okankoc

okankoc

Üye
bende 2gb ram 256 mb ekran kartı 3 00gzh bile az gelıyo valla:D yenilenemek yenılenmek lazım:D

ikvays319

Üye
arkadaşlar bende de
pentium 4 3.00 ghz ,
ati x1050 512 m ekran kartı
1 gb ram bunlar var ama League of legends , Knıght , Mynet Okey bile takılıyor.Bu sisteme göre bu oyunları uçarak oynamam gerekmiyor mu lütfen bana yardımcı olun:hmmm

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
Arkadaşım oyunun takılmasıyla dandik bilgisayarın alakası yok bazı arkadaşlar öyle yazmış.bakbenim dediğim yötem %100 işine yarayabilir dediklerim çok kolay yapabilirsin.

1.takılan oyununun simgesine sağ tıklayıp özellikler diyeceksin.
2.sonra uyumluluk seçeneği var ona tıkla orda uyumlulugu değiştir var o kutucugu işaretle ve windows 98 me olanı seç.
3.eğer windows 98 me olmazsa diğerlerini teker teker deneyip oyununu takılmadan oynayabilirsin.

HADİ ŞİMDİDEN İYİ OYUNLAR!

silentwolf

silentwolf

Üye
bence 100 de 99 virüsten. bende öncedende olmuştu "lsass.exe" isimli virüs bu klavyede yazmayı bile engeller . tavsiyem nod 32 ile pc yi taratın

h19071907

Üye
beyler aynı şeyde bana oluyor 3 4 kere format attırdım halen aynı pc özellikşleri 2gb ram 1 gb ekran kartı 2.10 ghz anakartda kaliteli bisi asus 250 300 tl ye almıstım 1 ay önce herseyim tam yani call of duty black opsu kuruorum 10 dk icinde kasılmaya donmaya baslıyor kalitesi yüksek her oyunda böle oluyo hayvan gibi bilgisayar nası kaldırmıyo anlamıym lütfen yardım edin :(

estorak

estorak

Üye
bu sistemle oyunun açılması bile mucize :)

----------Eklendi @ 18:41:52 ---------- Yazıldı @ 18:41:16 ----------

sana yazmadım konuyu açan arkadaşa

h19071907

Üye
beyler aynısı bendede oluyo 3 4 kere format attırdım halen aynı bilgisayarda 2gb ram 1 gb ekran kartı 2.10 ghz anakart asus kaliteli bisi 1 ay önce 250 300 tl ye almıstım call of duty black opsu acıyorm 10 dk sonra donmaya baslıyo nedennn yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnn :(

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kards bırkac yıl oncekı konuya neden msj atıp eskı konuy gundeme getırıyorsun
yenı konu ac alla allaaaa

h19071907

Üye
bana bi cevap verin lütfen ya

hamdi38

hamdi38

Üye
konu eskidi

h19071907

Üye
beyler yeni üyeyimde konu acmayı bilmiyom xd bana yardım edebilrmisiniz lütfen yaaa

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
forumu araştır yardım bölümüne bak

BB.BB

Üye
herkese merhaba.bilgisayarımı nasıl yükselticem yardımcı olur musunuz?
anakart modeli:GA-VM900M
ekran kart:.VIA Chrome9 HC IGP 64mb
işlemci:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 Ghz
ram:1 gb fakat ekran kartı ramden aldığı için 960 mb olarak gözüküyo.zaten onboard olduğu için oynuyamıyorum.ekran kartını nasıl seçicem?

futbol123

futbol123

Üye
herkese merhaba.bilgisayarımı nasıl yükselticem yardımcı olur musunuz?
anakart modeli:GA-VM900M
ekran kart:.VIA Chrome9 HC IGP 64mb
işlemci:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 Ghz
ram:1 gb fakat ekran kartı ramden aldığı için 960 mb olarak gözüküyo.zaten onboard olduğu için oynuyamıyorum.ekran kartını nasıl seçicem?
oyun oynamak için işlemcininde değişmesi gerekiyor + ekran kartı + ram

BB.BB

Üye
hmmm,teşekkürler :)

BB.BB

Üye
elimde bir tane ekran kartı var.acaba anakartla uyumlu mu? ASUS EAX1050/TD/256M/A
Anakartım:GA-VM900M

Üst Alt