pc oyun oynarken takılıyor(delircem

Sponsorlu Bağlantılar

denow

denow

Üye
    Konu Sahibi
pc oyun oynarken takılıyor(delircem
oyunu açtıktan 10-15 dk sonra pc takılıyor.Format attım olmadı.sorun nedir ne yapabilirim.Lütfen yardım:(:2agla:
:sos:maxicep:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
pc özelliklerinden kaynaklanabilir.
kaç ram ekran kartı vs?

ekselans6767

ekselans6767

Üye
oyunda ise %70 ekran kartından kaynaklanır düşük geliodur oyun için yada ram az geliodur

denow

denow

Üye
    Konu Sahibi
1.28 ghz
512 mb ram
bu arada ekran kartına nerden bakılyo

ekselans6767

ekselans6767

Üye
1.28 ghz
512 mb ram
bu arada ekran kartına nerden bakılyo

ooo arkadaşım senin oynadığın oyun ne ??? 1,28 ghz ile sen adam gibi bişi oynayamazsın ki zaten.Tabi kasar bilgisayar oyun yüksek kalitede bi oyunsa hiç devam etme benden tavsiye pcne her an herşey yapabilirsin :sn:

ekran kartının kaçlık olduğuna bakmak için

bilgisayarım iconuna fare sağ tık >>> özellikler >>> donanım >>> aygıt yöneticisi >>> ekran bağdaştırıcıları >>>orda markası yazar markayı gir nete özelliğine bak :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
gülmeyin be yardım edin adama halla halla benim pc ingilizce istersen anlatım masa ustune gel sag tıkla özelikler de ekaran ayarları cıkacak en sondaki ekran cozunurlugunu ayarladıgın yere gir ing. settings allta 2 kutucuk olacak 2 sagdakine tıkla ing. advanced ok son olarak cıkan pencerede ustteki kutucuklardan 2.gec bende adapter orada ekran kartının özelikleri yazar eger 128 veya altı ise bu oyunların cogunda kasma donma yaratır bir cok oyunu acamazsın eger düşük ise ekran kartını yenilemen lazım

denow

denow

Üye
    Konu Sahibi
ne dandik bilgisayar almışım ekran kartı 64 MB en kısa zamanda yenisini alacam tavsiye ne kadarlık olsun?Ama fazlada uçmayalım:) yardımlarınız için çok tşkkür(bu arada pc 2003 yılında alındı):thumbup::alsana:

toprakumit

toprakumit

Üye
Bilgisayarını güncellemen lazım :ehe Yani eski bilgisayar out yeni bilgisayar in

deniz-17

deniz-17

Üye
yaw benim de öyle oluyo remim 1GB

erak123

Üye
arkadaşımın pc de işlemci 1.2 ekran kartı ii oyun oynuor bende de bi ara yaptı ram ı değiştirdim

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaş tavsiye istemiş pc özelliği olarak yardımcı olayım. ben kendi pc imde şimdiki oyunları rahat oynayabiliyorum özellikleri: 250 gb hard disk, intel core duo (çift çekirdek) 2.0 ghz. 1 gb ram. 512 mb asus x1600 ekran kartı. bu özellikte yetebilir. ama ilerde parça değişimi yapmayım falan dersen ram i 2gb yaparsan daha rahat olur.

asusxseries

Üye
oyunun istediği ekran hafızasıyla kendinnkini karşıaştır eğer ekran kartın fazlaysa oılmaz az ise oyunun çözünürlük kısmından 32 biti 16 bit yap

faraone emo

Üye
sende abi amma yapmışsın he :D o özellikte donuosa dua et :D hiç açmasa yeridir :D

yeni pc topla yada eski pcni onar

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
2003 yilina göre iyi bir pc ancak simdi oyun için ideal degil ... imdi bir pc dizeceksen ortalama

2gb ram, 512 ekran karti ve islemcin 2ghz üstü bir islemci olmali... tabiii prof.bir yardim almalisin pc ni toplarken anakart,ekran karti islemcinin özellikleri birbiri ile uyumlu olmasi sart. elindeki pc yi de satmaya kalkma yok fiyatina gider koy kenara dursun nette uzun zaman daha isini görür.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
cokkkk normal acordıng to your pc:oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
arkadaşım sistem den kaynaklanıyor olabilir yada oyunu kaldıramıyor olabilir sana zahmet sen bi sistemini yazarsan ona göre açıklık getiririz

fenerlimanyak

Üye
arkadaşlar oyun ıynarken pc takılıyo ekran kartım 512 mb ram ise 1gb:agla

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardımcı olun arkadaşlar

hadi ama

fenerlimanyak

Üye
pc oyun oynarken kitleniyo ne yapmam lzm ayrıca ekran kartı da harika sıcak

cevaplarınızı bekliyorum