Necmati
Üye
yok diğeri koydunya hdmı ile ekrana yansıtmışlar..Yok hayır videolar sağlam ikisinide şimdi tekrar izledim.
o video..

yok diğeri koydunya hdmı ile ekrana yansıtmışlar..Yok hayır videolar sağlam ikisinide şimdi tekrar izledim.

Necmati™;2795759' Alıntı:yok diğeri koydunya hdmı ile ekrana yansıtmışlar..
o video..![]()
yok açılmıyor ya sitede sorun var yada int ayarlarında bizim şirketteyim şifreler falan var bu yüzdendir..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızizleyebilirsin
Laptop kadar ii bence ip4o kadar param olsa gider bir laptop alırım![]()
ahuahua
ama ıphone 4 tabiki
bak olmadı şincikİphone 4 alırdım.
Gerçi ikiside çok iyi telefon.

Tabiiki iphone 4 çok kaliteli bir cihaz(tabiiki şansına sorunsuz olanına denk gelirsen)ama şu var işletim sistemi özgür değil,apple ne yaparsa onu kullanabilirsin.ama symbian 3 özgür bir yazılım program yazmayı bilen herkes n8 için program yazabilir.İphone 4 alırdım.
Gerçi ikiside çok iyi telefon.
Ben bu Telefonu boşuna sevmiyorum ya bağlantı için Teşekkürler...N8 in video çekim kalitesine bakın muteşem bişiy.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apple Iphone çöküşemi geçecek ?iPhone 4'ten, anten sorununu aratmayan yepyeni bir sorun daha...
Apple'ın en son iPhone modeli uzun süre tartışılan anten sorunundan sonra bir kez daha gündeme geliyor.
Antennagate skandalı olarak adlandırılan sorundan, yakınlık sensöründe ortaya çıkan hatadan, sarı ekran sorunlarından ve de beyaz dengesi bozuk kamera meselelerinden sonra ortaya bir de cam sorunu çıktı.
Yabancı basında Glassgate skandalı ismini alan bu sorun şimdilik mühendislik takımı tarafından tartışılıyor. Gdgt'nin raporuna göre henüz kapalı kapılar ardından tartışılan bu problem bazı telefon kılıflarının, iPhone'un arka yüzündeki camı çatlatabileceğini keşfetmiş.
Bazı çiziklerin hızlı bir şekilde camı çatlatması probleminin oldukça köklü bir mühendislik sorunu olduğu düşünülüyor. Meseleye getirilen ilk çözüm ise üçüncü parti üretim olan ve telefonun kaydırılarak sokulduğu telefon kılıflarını online mağazalardan kaldırtmak olmuş. Ancak bunların perakende satışı devam ediyor ve telefonu koruması gereken kılıflar, arka camı tamamen çatlatabiliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende iphone kullanıcısı olduğum için iphone 4 ü önerebilirim.Nedenlerine gelince bi kere retina ekran olayı cidden muhteşem olmuş.Ekranı tam parlaklıkta kullandığın zaman o muhteşem ekrandan gözünü alamazsın.HD film izlerken ve oyun oynarken o ekranın nimetlerini daha iyi anlarsın tabiki.Uygulama olayına gelince benim esas iphone almamdaki nedenlerden birisidir bu kadar geniş bu kadar güzel oyun ve uygulamaların olduğu store yok başka yerde.Android ve symbian kullanan bir sürü arkadaşım var onlar döne döne uygulama ararken ben rahatlıkla aradığımı bulabiliyorum.Kamera olayına gelince 5mp kamerası var ama o kamera 720p saniyede 30fps video kaydı yapabiliyo dikkatinizi çekerim.Resimler ise hdr ile ayrı bi güzel zaten.Arkadaşlar genel olarak telefonun sorunlarından bahsetmiş uzun süre kullanan biri olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım şahsen.Ancak foruma biraz bakarsan nokia telefon kullananlarında milyon tane şikayetleri olduğunu görürsün.Şunuda belirteyim bir iphone 4 telefonu eline aldığında zaten kalite hissi en üst seviyede oluyo cidden adamlar iyi iş yapmış diyosun.Sonuç olarak elektronik böyledir hiçbirşey mükemmel değildir.Herkes bir video paylaşmış bende iphone 4 ün bir oyununu paylaşayım oynadığım ve sevdiğim bir oyun en azından cihazın neler yapabileceği hakkında bir fikrin olur