Paranız olsa hangisi ? N8 - iphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA N8 Mİ İPHONE 4 MÜ

• NOKİA N8

Kullanılan: 126 58.6%
  • İPHONE 4

Kullanılan: 89 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    215

futbol123

futbol123

Üye
param olsa her iki telefonuda alırım:ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Necmati™;2795759' Alıntı:
yok diğeri koydunya hdmı ile ekrana yansıtmışlar..
o video..:oke:
izleyebilirsin

nazmikral

Üye
Ben 2 telefonu da farklı özelikleri ve birbirlerine olan farklı özellikleri nedeniyle beğendim. Hem nokia N serisi hem de Iphone kullanmış biri olarak ikisi de piyasada başı çeken modeller. Fakat iphone da bazı uygulamaların ücretli olması, jailbrake yapılması, bazı uygulamaların TR de geçerli olmaması eksileri.
Teknik olarak yeni iphone da ekran N8 e üstün. İşlemcilerinin kıyaslanması da tam 1e 1 karşılaştırılmamalı. N8 de ise multimedya özellikleri (kamera,hdmi video vs.) İphone a üstün gelmektedir.
sonuç olarak N8 almayı düşünüyorum. Çünkü N8 özellikleri ihtiyACIMI daha fazla karşılamakta.
Ayrıca iphone çıktığından beri kullananlara baktığımda mobil teknolojiden pek anladıklarını söyleyemem. Sadece marka,dizayn ve moda anlamında kullanmaktalar. Nokia kullanıcıları ise diğerlerine kıyasla daha çok bilgi sahibi ve yapabileceklerinin farkında. Yorumlara baktığımda da sadece kullanıcı oldukları için iphone savunanlar hiçbir teknik bilgi vermemişler ekrak özelliği haricinde.
Sevgiler..

kuavo15

kuavo15

Üye
iphone dünün markası nokia yılların n8 :oke:

Emperian

Emperian

Üye
nokia elbette

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
iphone 4 kardeşim kullalıyorum da çok güzel
kamera kaliteside iyi buyur video

crayz_frock

crayz_frock

Üye
o kadar param olsa gider bir laptop alırım :D

ahuahua

ama ıphone 4 tabiki

gbphakan

Üye
ıphone süper ama sinyal sorunu bir gerçek ve alanlardan duydum veya okudugum kadarıyla sorun ciddi olabiliyo muş o sorun yüzünden puan kaybeder n8 herşeyden biraz bazılarından çok eklemiş işletim sistemi biraz degişmiş se ve kullanırlıgı hızı artmış ise hd video kaydı 12 mp kamera flaş çok iyi olanlar keşke ekranı büyüese ve çözünürlügü artırsa derim ama n8 sanki agır basıyo

Mert

Mert

Üye
İphone 4 alırdım.

Gerçi ikiside çok iyi telefon.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İphone 4 alırdım.

Gerçi ikiside çok iyi telefon.
Tabiiki iphone 4 çok kaliteli bir cihaz(tabiiki şansına sorunsuz olanına denk gelirsen)ama şu var işletim sistemi özgür değil,apple ne yaparsa onu kullanabilirsin.ama symbian 3 özgür bir yazılım program yazmayı bilen herkes n8 için program yazabilir.

ircan

ircan

Üye
video yu izleyip te karar vermem imkansız arkadaslar nokia kullanıp ta ha dondu ha donaak korkusu yasamaktansa ı phone kullanarak herseyin kalitesinden yararlanmak var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 in video çekim kalitesine bakın muteşem bişiy.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iPhone 4'ten, anten sorununu aratmayan yepyeni bir sorun daha...

Apple'ın en son iPhone modeli uzun süre tartışılan anten sorunundan sonra bir kez daha gündeme geliyor.

Antennagate skandalı olarak adlandırılan sorundan, yakınlık sensöründe ortaya çıkan hatadan, sarı ekran sorunlarından ve de beyaz dengesi bozuk kamera meselelerinden sonra ortaya bir de cam sorunu çıktı.

Yabancı basında Glassgate skandalı ismini alan bu sorun şimdilik mühendislik takımı tarafından tartışılıyor. Gdgt'nin raporuna göre henüz kapalı kapılar ardından tartışılan bu problem bazı telefon kılıflarının, iPhone'un arka yüzündeki camı çatlatabileceğini keşfetmiş.

Bazı çiziklerin hızlı bir şekilde camı çatlatması probleminin oldukça köklü bir mühendislik sorunu olduğu düşünülüyor. Meseleye getirilen ilk çözüm ise üçüncü parti üretim olan ve telefonun kaydırılarak sokulduğu telefon kılıflarını online mağazalardan kaldırtmak olmuş. Ancak bunların perakende satışı devam ediyor ve telefonu koruması gereken kılıflar, arka camı tamamen çatlatabiliyor.

Necmati

Necmati

Üye
iPhone 4'ten, anten sorununu aratmayan yepyeni bir sorun daha...

Apple'ın en son iPhone modeli uzun süre tartışılan anten sorunundan sonra bir kez daha gündeme geliyor.

Antennagate skandalı olarak adlandırılan sorundan, yakınlık sensöründe ortaya çıkan hatadan, sarı ekran sorunlarından ve de beyaz dengesi bozuk kamera meselelerinden sonra ortaya bir de cam sorunu çıktı.

Yabancı basında Glassgate skandalı ismini alan bu sorun şimdilik mühendislik takımı tarafından tartışılıyor. Gdgt'nin raporuna göre henüz kapalı kapılar ardından tartışılan bu problem bazı telefon kılıflarının, iPhone'un arka yüzündeki camı çatlatabileceğini keşfetmiş.

Bazı çiziklerin hızlı bir şekilde camı çatlatması probleminin oldukça köklü bir mühendislik sorunu olduğu düşünülüyor. Meseleye getirilen ilk çözüm ise üçüncü parti üretim olan ve telefonun kaydırılarak sokulduğu telefon kılıflarını online mağazalardan kaldırtmak olmuş. Ancak bunların perakende satışı devam ediyor ve telefonu koruması gereken kılıflar, arka camı tamamen çatlatabiliyor.

Apple Iphone çöküşemi geçecek ? :hmmm

blackofday

blackofday

Üye
Şimdi doğal olarak nokia telefon kullananlar nokia diyecek iphone kullananlar iphone diyecek :) Bende iphone kullanıcısı olduğum için iphone 4 ü önerebilirim.Nedenlerine gelince bi kere retina ekran olayı cidden muhteşem olmuş.Ekranı tam parlaklıkta kullandığın zaman o muhteşem ekrandan gözünü alamazsın.HD film izlerken ve oyun oynarken o ekranın nimetlerini daha iyi anlarsın tabiki.Uygulama olayına gelince benim esas iphone almamdaki nedenlerden birisidir bu kadar geniş bu kadar güzel oyun ve uygulamaların olduğu store yok başka yerde.Android ve symbian kullanan bir sürü arkadaşım var onlar döne döne uygulama ararken ben rahatlıkla aradığımı bulabiliyorum.Kamera olayına gelince 5mp kamerası var ama o kamera 720p saniyede 30fps video kaydı yapabiliyo dikkatinizi çekerim.Resimler ise hdr ile ayrı bi güzel zaten.Arkadaşlar genel olarak telefonun sorunlarından bahsetmiş uzun süre kullanan biri olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım şahsen.Ancak foruma biraz bakarsan nokia telefon kullananlarında milyon tane şikayetleri olduğunu görürsün.Şunuda belirteyim bir iphone 4 telefonu eline aldığında zaten kalite hissi en üst seviyede oluyo cidden adamlar iyi iş yapmış diyosun.Sonuç olarak elektronik böyledir hiçbirşey mükemmel değildir.Herkes bir video paylaşmış bende iphone 4 ün bir oyununu paylaşayım oynadığım ve sevdiğim bir oyun en azından cihazın neler yapabileceği hakkında bir fikrin olur :oke:

Üst Alt