Kullanmayan bilemez... Daha bugün iki telefonuda saatlerce inceledim, Tartışmasız Iphone4. Hep i4 Sorunlarından bahsedilmiş;
N8 sorunsuz gibi gözüksede en büyük sorunlarından biri Tartışmasız Dokunmatik ekranı ^^ Hala bi yol katedememiş olan nokia Multitouch İle kendini avutmuş sadece. Artı güzel bi Problemi daha Her WLan ağına bağlanamaması

Komik ama gerçek 4 WLan ağındada bağlantı başarılı bi şekilde oldu fakaat... Ne yaparsak yapalım Browser sorun yarattı. Telefon arızalı demeyin TİM den alınalı 2 gün oldu

Ayrıca Avuca sığması cok zor... dikey kullanımda epeyce zorluk verecek derecede... Yatay kullanımda kolay fakat İ4 teki yazı yazım kolaylığı rahatlığı pratikliği N8 de yok. 5 Mp lik kamerayı 12 mp cıkarmaları biraz sacma

Yazılım olduğu bariz bi şekilde ortada. Fotoğraf ile ilgilenen varmı bilmiyorum ama... herkez pixelin en boy oranı ile ilgili olduğunu bilir Aramızda kimse metrelerce boyutta bi fotoğraf cıkarmayacağı için şimdilik İso değerleri daha yüksek İ4 daha mantıklı geliyor. Bkz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıca 720p 30 Fr lık hd video kaydı ile n8 den kücük bi farkla önde. Video, İnternette gezinme Sağlayıcı uygulamaları ile iphone yine fark koymusdurumda... Ek olarak, Bilgisayarları cebimize sığdırmayı hayal etmek geride kaldı, gerçekmi oldu ne

daha hızlı, kullanıma daha yatkın ve Oyunseverleri cıldırtıcak uygulamalarıyla İphone yine acık ara önde... Nokia n8 in tek artı yanı gençlere yönelik multimedya özelliği... Şimdi suna gelirsek; ben müzik dinleyip resim cekip video cekip izlerim takılırım arama yaparım dersen N8...
Yok performans, prestij ve kücükte olsa n8 e benzer multimedya takılırım Dilediğim gibi oyun oynar HD film izler Foto cekip HD video takılırım diosan İphone4..
bugüne kadar NOkia savunurdum Bugünden sonra benim için Nokia devri kapanmıştır