Tavsiye Para Iadesi Mi Cihaz Değişimi Mi? Anketi Oylayın Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Para İadesi mi? Cihaz Değişimi mi?

• Kullanılan toplam oy
    15
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Para Iadesi Mi Cihaz Değişimi Mi? Anketi Oylayın Lütfen!
Nokia Lumia 920'yi garantiye yolladım 2 kez yapılmadı. Tüketici mahkemesine gidicem hangisi talep ediyim?

enterneoll

enterneoll

Üye
para iadesi

mehmettech

mehmettech

Üye
Para iadesi...

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Saolun cevaplarınız için başka katılan yok mu?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
para iadesi daha mantıklı geliyor. çünkü şuan l920 1000tl civarlarinda sen kaça aldin bilmiyorum ama 1300-1600 arasinda almiş olabilirsin. para iadesiyle l925 alabilirsin yada androide geçiş yapabilirsin

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
para iadesi daha mantıklı geliyor. çünkü şuan l920 1000tl civarlarinda sen kaça aldin bilmiyorum ama 1300-1600 arasinda almiş olabilirsin. para iadesiyle l925 alabilirsin yada androide geçiş yapabilirsin
1559 tlye aldım bir de bir şey soracağım daha fazla talep edebiliyor muyum? Mahkeme tahmininizce kaç ay sürer? Bu arada ankete oylar devam ;)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
daha fazla derken. fiyat konusunda fişinde ne yaziyorsa onu verirler. mahkeme konusuna gelirsek hiç bir fikrim yok o konuda.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
daha fazla derken. fiyat konusunda fişinde ne yaziyorsa onu verirler. mahkeme konusuna gelirsek hiç bir fikrim yok o konuda.
Teşekkürler deneyimli arkadaşların desteğini bekliyorum.Yok mu oy başka yok mu cevap ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Parani al 40 lira koy al bi g2 keyfine bak

berk2238

Üye
Kaybeder miyim diye korkuyorum bir de mahkeme masrafları felan çok var mı bilginiz var mı?

Babam avukat bu tip davalara cok giriyor.Dosya ucreti filan var ama %1000 kazanirsin.Ucretler 20 tl filan tutuyor herhalde

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Babam avukat bu tip davalara cok giriyor.Dosya ucreti filan var ama %1000 kazanirsin.Ucretler 20 tl filan tutuyor herhalde
Aha sonunda tam adamını buldum avukat felan tutucak mıyım para felan gidicek mi oraya? Bir de ihtarname olayı felan varmı bilgin var mı?Bir de ne kadar sürüyor dava süre olarak ?

berk2238

Üye
Aha sonunda tam adamını buldum avukat felan tutucak mıyım para felan gidicek mi oraya? Bir de ihtarname olayı felan varmı bilgin var mı?Bir de ne kadar sürüyor dava süre olarak ?

Kazanacagindan cok eminsen tutmazsin ama kazanmak istiyorsan tutmalisin tabiki.İhtarnameyi bilmiyorum onu arastir istersen.Dava 1-1.5 ay surer.Bir miktar para gidecek tahminimce

emreli01

emreli01

Üye
O bi miktar para ne kadar ???

fk555897

fk555897

Üye
Para iadesi daha mantıklı. Aldığın fiyata daha iyi bir telefon alabilirsin.

Üst Alt