+1para iadesi
1559 tlye aldım bir de bir şey soracağım daha fazla talep edebiliyor muyum? Mahkeme tahmininizce kaç ay sürer? Bu arada ankete oylar devampara iadesi daha mantıklı geliyor. çünkü şuan l920 1000tl civarlarinda sen kaça aldin bilmiyorum ama 1300-1600 arasinda almiş olabilirsin. para iadesiyle l925 alabilirsin yada androide geçiş yapabilirsin
1559 tlye aldım bir de bir şey soracağım daha fazla talep edebiliyor muyum? Mahkeme tahmininizce kaç ay sürer? Bu arada ankete oylar devam![]()
Teşekkürler deneyimli arkadaşların desteğini bekliyorum.Yok mu oy başka yok mu cevap ?daha fazla derken. fiyat konusunda fişinde ne yaziyorsa onu verirler. mahkeme konusuna gelirsek hiç bir fikrim yok o konuda.
Kaybeder miyim diye korkuyorum bir de mahkeme masrafları felan çok var mı bilginiz var mı?Parani al 40 lira koy al bi g2 keyfine bak
Kaybeder miyim diye korkuyorum bir de mahkeme masrafları felan çok var mı bilginiz var mı?
Aha sonunda tam adamını buldum avukat felan tutucak mıyım para felan gidicek mi oraya? Bir de ihtarname olayı felan varmı bilgin var mı?Bir de ne kadar sürüyor dava süre olarak ?Babam avukat bu tip davalara cok giriyor.Dosya ucreti filan var ama %1000 kazanirsin.Ucretler 20 tl filan tutuyor herhalde
Aha sonunda tam adamını buldum avukat felan tutucak mıyım para felan gidicek mi oraya? Bir de ihtarname olayı felan varmı bilgin var mı?Bir de ne kadar sürüyor dava süre olarak ?
1559 tlO bi miktar para ne kadar ???