Packard-Bell kötü bir marka mı?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Packard-Bell kötü bir marka mı?
Beyler ben bir laptop almayı düşünüyordum.Packard Bell bizim bi tanıdığa sorduk nasıl bir marka diye kötü alma dedi kötü demesinin sebebi sizce nedir anlayamadım?O ürün bu hatta neden kötü bana başka markalar önerdi fakat onlarda çok pahalı bu bilgisayarı bana berke önerdi ama onun da kötü bir şey önereceğini sanmıyorum bu laptopun nesi kötü arkadaşlar:hmmm acil cevap verin eğer kötüyse 1100 lirayı geçmeyecek başka markalar önermenizi istiyorum özellikleri bunla eşit olan.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
en iyi dedikleri asus laptopu aldık 1 hafta sora servise gitti lanet ettik yamalı kullanıyoduk aldığımızın %70 ine anca sattık onu sağlam tutacak olan sensin fiyat sana uygunsa al

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Öyle olmaz ki işte babam duydu artık bana o laptopu almaz hayatta 1 kişiyle şöyle 10 15 kişinin iyi demesi lazım.Beyler destek çıkın şurası iyi burası güzel falan yorum yapın.

----------Eklendi @ 16:08:21 ---------- Yazıldı @ 15:43:07 ----------

Hani cevap herkes nerde nerde bu millet nerde bu maxicep. :ehe

----------Eklendi @ 16:33:02 ---------- Yazıldı @ 16:08:21 ----------

Bu bölüme bakan yok sanırım?

futbol123

futbol123

Üye
kime sorduğunu merak ediyorum acıkçası gayet iyi bir markadır.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bir tanıdık var bu işlerden anlayan(gerçi o toshiba alanında) ona sorduk sakın alma gibi babamı almaktan vazgeçiren cümleler söyledi şimdi ben bu bilgisayarı alması için nelerini övebilirim yani neleri iyi geçmişi güzelmi sağlammı malzemesi tuşları mesela.

futbol123

futbol123

Üye
Bir tanıdık var bu işlerden anlayan(gerçi o toshiba alanında) ona sorduk sakın alma gibi babamı almaktan vazgeçiren cümleler söyledi şimdi ben bu bilgisayarı alması için nelerini övebilirim yani neleri iyi geçmişi güzelmi sağlammı malzemesi tuşları mesela.
burayı incele :) packedbell i acer satın almış 2008de + olarak bütün laptoplar çinde üretim yapıyor toshiba olsun asus lenovo vb.. packedbell in malzeme kalitesi çok iyi.Casper gibi adi malzemeden yapılmamış

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sağol ikna ettim babamı alacağız haftaya Allah'ın izniyle.Birde bir parça sıkıntısı çektiğimizde bulunur değilmi kolayca.

futbol123

futbol123

Üye
Sağol ikna ettim babamı alacağız haftaya Allah'ın izniyle.Birde bir parça sıkıntısı çektiğimizde bulunur değilmi kolayca.
garantili olduğu için sıkıntı çekmessin. indirime girmiş bir incele derim

biraz ucuz olsun dersen
bir alt modeli seninkinin

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Samsung NC110 kullanıyorum ben tavsiye ederim.Teknik destek süper :)