Ovi Store Update [07.10.2011] v3.16.036

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
yeni magazanın arayüzü belle gibi yükledim 6.5MB'mı yedi :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna güncellemesi uzadı çünkü daha önce hiç bir cihazda kullanılmadı ama belle şimdi hali hazırda ve 26 ekimde elimizde stabil olacak belle

andry77

andry77

Üye
Ovi yi güncellemek yerine şu Qt ve instal sorunu için bi güncelleme yapsalar daha ii olurdu herhalde. Ovi de bişeyler yüklemek için dil değiştir restartı bekle yine dil değiştir yine bekle ooof of... bi de ingilizceye çevdriin halde bazı uygulamalarda canceling instalation yazısını görmek adamı deli ediyor giden MB lara yazık :) Yine de Ovi fena olmamış görsel açıdan...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3918672' Alıntı:
Bunu dedirtecek ne değişmiş 3.16.34 le çook merak ettim doğrusu.??
fotografları ekledim... Anlayana :oke:

hizan

hizan

Üye
ovi bende güncellemiyor hemen kapanıyor. neden olabilir acaba.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ovi mağaza artık nokia mağaza adını almış olup harika bişeye dönüşmüş kendi adıma konuşuyorum N8 aldığımdan beri grid menü olsun spb shell olsun hepsini denedim görsel olarak tamam hepsinin ayrı bir havası var ama orjinal bir programın ilk defa bu kadar etkileyici olduğunu görüyorum ok butonuna tıklayınca etrafını hafifçe kaplayan mavi anna dolgusu öyle bir güzel his veriyorki insana şundan kesin eminim spb şirketi symbiana boşuna arayüz yapmasın bu saatten sonra çünkü Belle varken bunlara gerenk yok mike :oke:

mesut1979

Üye
ovi mağaza artık nokia mağaza adını almış olup harika bişeye dönüşmüş kendi adıma konuşuyorum N8 aldığımdan beri grid menü olsun spb shell olsun hepsini denedim görsel olarak tamam hepsinin ayrı bir havası var ama orjinal bir programın ilk defa bu kadar etkileyici olduğunu görüyorum ok butonuna tıklayınca etrafını hafifçe kaplayan mavi anna dolgusu öyle bir güzel his veriyorki insana şundan kesin eminim spb şirketi symbiana boşuna arayüz yapmasın bu saatten sonra çünkü Belle varken bunlara gerenk yok mike :oke:

insanin istahini kabartma burada, hayirlisiynan gelseydi su belle :alkis

karasahinemre

Üye
bende sadece siyah ekran ben araştırdım ama bulamadım nedenini bi yardımcı olur musunuz ivo 3.1 türkçe var

by_mecho

by_mecho

Üye
baya oldu ovı betaya bakmadın sanırım

• Beğen
Tepkiler: n000k

alloss

Üye
market, iyi olmuş güzel olmuşta, yüklediğim hiç bir şeyi kuramadım. Hata veriyor sürekli...

KO9

KO9

Üye
market harbi sağlam olmuş canım belle çekince açıyorum arada bi telefonda belle havasını yaşıyorum :) ekranlarımız iyi bilader o üst köşedeki siyahın kontrastı beni mutlu edio :) bide 701in ekranı düşünemiyorum :)

mesut1979

Üye
market harbi sağlam olmuş canım belle çekince açıyorum arada bi telefonda belle havasını yaşıyorum :) ekranlarımız iyi bilader o üst köşedeki siyahın kontrastı beni mutlu edio :) bide 701in ekranı düşünemiyorum :)

slm,bende önceden pek fazla telefondan markete girmezdim,simdi belle havasi verdigi icin hergün giriyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Belle N8 kullanıcıları için geldi bile. Beklemeye gerek yok :D

erollcelik

erollcelik

Üye
bu sürümü beta labs dan indirebilirsiniz.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
market, iyi olmuş güzel olmuşta, yüklediğim hiç bir şeyi kuramadım. Hata veriyor sürekli...
telefonu ingilizce yap yükle sonra türkçe yaparak kurduğun uygulamaları kullanabilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
mağza bile sıkıntılı yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt