Ovi store açılmıyor mu ? Yeni bir yöntem %100 çalışıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
konuyu kötülemiyorum arkadaşım konu yanlış bu sadece senin için geçerli bi yöntem kardeşim benim yoksa tabikide faydalı ama konu başlığı yanlış %100 çalışıyor demişsin

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kötülemiyorum arkadaşım konu yanlış bu sadece senin için geçerli bi yöntem kardeşim benim yoksa tabikide faydalı ama konu başlığı yanlış %100 çalışıyor demişsin

Evet %100 çalışıyor çünkü hard format at telefonuna ve benim dediğim yöntemi bir dene bak bakalım çalışmıyor mu.

serkanet

Üye
qt bileşenini sil telefonundan clienti sil ovi storenin hard format at bakalım çalışıyormu çalışmıyormu bişeyi bilmeden burda gelip konuşuyorsunuz hard format atınca herşey gitmiyor uygulama yöneticisine bakarsan görürsün sen bi telefondan qt yi sil ovi store installeri sil nfcplugini sil sonra gir uygulama yöneticisine güncellemeyi dene bakalım çalışıyormu çalışmıyormu format attığını sanıyorsun ama telefonda programlar hala olduğu için giriyosun satece clienti yüklüyorsun buraya gelip yeni yöntem buldum yaşasın gibisinden saçma sapan bir başlık oluşturuyorsun bu sadece sana geçerli ben sana getiriyim telefonu yap yapabiliyorsan

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
qt bileşenini sil telefonundan clienti sil ovi storenin hard format at bakalım çalışıyormu çalışmıyormu bişeyi bilmeden burda gelip konuşuyorsunuz hard format atınca herşey gitmiyor uygulama yöneticisine bakarsan görürsün sen bi telefondan qt yi sil ovi store installeri sil nfcplugini sil sonra gir uygulama yöneticisine güncellemeyi dene bakalım çalışıyormu çalışmıyormu format attığını sanıyorsun ama telefonda programlar hala olduğu için giriyosun satece clienti yüklüyorsun buraya gelip yeni yöntem buldum yaşasın gibisinden saçma sapan bir başlık oluşturuyorsun bu sadece sana geçerli ben sana getiriyim telefonu yap yapabiliyorsan

Tamam kardeş moderatörlerle konuş kapatılsın konu.

serkanet

Üye
konu faydalı elbette işe yarar ama %100 çalışan bi yöntem değil sadece arkadaşın telefonu için geçerli telefona hard format atmadan ovi yi sil istediğin kadar yükle çalışır ama işin içine qt bileşenleri girince bu yöntem malesef olumsuz sonuç verir

uribaju

uribaju

Üye
arkadaşım güncelleme yaparken zaten büyük ihtimal yeni sürümü bulup indiriyodur sen yama yapıyor zannediyorsun herhalde :hmmmhard format atarsan hafıza kartındaki veriler gitmeyebilir hafiza kartını da biçimlendirmen lazım onun için bunu kardeşim bile biliyor :ehe

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım güncelleme yaparken zaten büyük ihtimal yeni sürümü bulup indiriyodur sen yama yapıyor zannediyorsun herhalde :hmmmhard format atarsan hafıza kartındaki veriler gitmeyebilir hafiza kartını da biçimlendirmen lazım onun için bunu kardeşim bile biliyor :ehe

Bırak Eser abi ya bi konu açalım dedik adamın dediklerine bak resmen kötülüyor konuyu.

trontr

Üye
kardeş tmm qt yi bozanlar da güncelleme yapmadan önce qt yüklesin, bubble lock yüklesin zor bişimi bence istisnalar kaideyi bozmaz %110çalışan bir yöntem çok teeşekkür ederim. Tam hard format attım kara kara düşünüodum napcam die 10 dakka sonra konuyu açtın süper oldu cuk oturdu. Yükledim buble locku bastım güncellemeye tmmdır. Flash format gerek kalmadı.

Utku

Utku

Üye
Teşekkürler:oke::aha:

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
boşver kardeş ovi storeyi zaten temalar ile walppaperler hariç herbiri demo ayni proğramların hepsi internetten var hemde tam sürümleri ile

----------Eklendi @ 19:43:21 ---------- Yazıldı @ 19:42:54 ----------

ovi storede veri ücretleride uygulanailiyor

cabal21

cabal21

Üye
bu zaten vardı ve ben her hard formattan sonra bu şekilde yükleme yapıyorum. gayet sorunsuz yükleniyor.

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tmm qt yi bozanlar da güncelleme yapmadan önce qt yüklesin, bubble lock yüklesin zor bişimi bence istisnalar kaideyi bozmaz %110çalışan bir yöntem çok teeşekkür ederim. Tam hard format attım kara kara düşünüodum napcam die 10 dakka sonra konuyu açtın süper oldu cuk oturdu. Yükledim buble locku bastım güncellemeye tmmdır. Flash format gerek kalmadı.

Bu daha kolay bir yöntem diyorumda anlatamıyorum işte...

Utku™;3560967' Alıntı:

Önemli değil kardeşim...

boşver kardeş ovi storeyi zaten temalar ile walppaperler hariç herbiri demo ayni proğramların hepsi internetten var hemde tam sürümleri ile

----------Eklendi @ 19:43:21 ---------- Yazıldı @ 19:42:54 ----------

ovi storede veri ücretleride uygulanailiyor

Benim gibi gıcık insanlar her programın çalışmasını isterler eksik birşey kalsın istemezler yoksa ovi store'ye pek fazla bende girmiyorum ama açılsın istiyorum işte. :D

repredon

Üye
Öncelikle herkese selamlar basima gelen komik ve ilginc ovi store olayini anlatayim. pasha 14 arkadasin yazdigi olayi uygulamak üzere teli yedekledim ve hard format attim ve daha sonra yazilim güncellemeye girdim ama daha sonra baktim ki ovi store güncellemesi yok. bende pc den güncellemek icin baglandim ve yazilimi v.14 ü yükledim ama ne göreyim tel.de t-mobile logolari yüklenmis sanki tel. t-mobiledan almis gibi bütün ayarlari degismis daha sonra tekrar hard format attim ama nafile nasil düzeltebilirim sizci yardimlarinizi bekliyorum........

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle herkese selamlar basima gelen komik ve ilginc ovi store olayini anlatayim. pasha 14 arkadasin yazdigi olayi uygulamak üzere teli yedekledim ve hard format attim ve daha sonra yazilim güncellemeye girdim ama daha sonra baktim ki ovi store güncellemesi yok. bende pc den güncellemek icin baglandim ve yazilimi v.14 ü yükledim ama ne göreyim tel.de t-mobile logolari yüklenmis sanki tel. t-mobiledan almis gibi bütün ayarlari degismis daha sonra tekrar hard format attim ama nafile nasil düzeltebilirim sizci yardimlarinizi bekliyorum........

İlk defa duyuyorum bunu.

Ceberus

Ceberus

Üye
Arkadaşlar ovi maps ücretsiz değil mi ben yükledim c7 ye türkiye haritası ve sesi kontürüm olmadan bağlanmıyor maxi cepte konu buldum ayarları varmış diye Tümleşik GPS mi ne seçiyormuşuz onlarıda yaptığım halde bağlanmıyor açık yerde de denedim olmuyor kontür varken çalışıyor.Yoksa ovi map sadece harita mı ücretsiz GPRS bağlantısı ücretli mi? :allalla:

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ovi maps ücretsiz değil mi ben yükledim c7 ye türkiye haritası ve sesi kontürüm olmadan bağlanmıyor maxi cepte konu buldum ayarları varmış diye Tümleşik GPS mi ne seçiyormuşuz onlarıda yaptığım halde bağlanmıyor açık yerde de denedim olmuyor kontür varken çalışıyor.Yoksa ovi map sadece harita mı ücretsiz GPRS bağlantısı ücretli mi? :allalla:

Harita ücretsiz sadece senden gprs bağlantı ücretini alıyor.

leventk59

Üye
bende c6-01 var teli vodafone cihaz kampanyası ile aldım
15 günlükken ovi ye girdim yeni sürüm güncellensinmi dedi bende güncelledim
ovi ye ondan sonra birdaha giremedim
açmıyor
ama sadece mağazaya giremiyorum
bi çözüm
hard format ta attım aynı güncellemelerin hepsini yaptım yine aynı pc den ovi store ile tekrar yazılım yülkledim yine aynı
delircem
bi yöntemi varmı yok ise son çare servise yollacam
bu kadar basit bişey içinde göndermek istemiyorum
sinekte küççüktür ama miğde bulandırır

sercantapsin

sercantapsin

Üye
N8 var bende şuan ovi stora giremiyorum 4.0 mı ne yükledi güncelleme girmiyor şuan
Ve dediğiniz yöntem ile de açılmıyor. İnternet bağlantısı yapmıyor.

javocu

javocu

Üye
Hocam bu yöntem sosyal ağları ve resimleri getiremiyor ama yine de teşekkürler...

sercantapsin

sercantapsin

Üye
sosyal ağlar ve resimler komple yükleme ile geliyor sanırım

Üst Alt