konuyu kötülemiyorum arkadaşım konu yanlış bu sadece senin için geçerli bi yöntem kardeşim benim yoksa tabikide faydalı ama konu başlığı yanlış %100 çalışıyor demişsin
qt bileşenini sil telefonundan clienti sil ovi storenin hard format at bakalım çalışıyormu çalışmıyormu bişeyi bilmeden burda gelip konuşuyorsunuz hard format atınca herşey gitmiyor uygulama yöneticisine bakarsan görürsün sen bi telefondan qt yi sil ovi store installeri sil nfcplugini sil sonra gir uygulama yöneticisine güncellemeyi dene bakalım çalışıyormu çalışmıyormu format attığını sanıyorsun ama telefonda programlar hala olduğu için giriyosun satece clienti yüklüyorsun buraya gelip yeni yöntem buldum yaşasın gibisinden saçma sapan bir başlık oluşturuyorsun bu sadece sana geçerli ben sana getiriyim telefonu yap yapabiliyorsan
arkadaşım güncelleme yaparken zaten büyük ihtimal yeni sürümü bulup indiriyodur sen yama yapıyor zannediyorsun herhaldeqt bileşenini sil telefonundan clienti sil ovi storenin hard format at bakalım çalışıyormu çalışmıyormu bişeyi bilmeden burda gelip konuşuyorsunuz hard format atınca herşey gitmiyor uygulama yöneticisine bakarsan görürsün sen bi telefondan qt yi sil ovi store installeri sil nfcplugini sil sonra gir uygulama yöneticisine güncellemeyi dene bakalım çalışıyormu çalışmıyormu format attığını sanıyorsun ama telefonda programlar hala olduğu için giriyosun satece clienti yüklüyorsun buraya gelip yeni yöntem buldum yaşasın gibisinden saçma sapan bir başlık oluşturuyorsun bu sadece sana geçerli ben sana getiriyim telefonu yap yapabiliyorsan
hard format atarsan hafıza kartındaki veriler gitmeyebilir hafiza kartını da biçimlendirmen lazım onun için bunu kardeşim bile biliyor 
arkadaşım güncelleme yaparken zaten büyük ihtimal yeni sürümü bulup indiriyodur sen yama yapıyor zannediyorsun herhaldehard format atarsan hafıza kartındaki veriler gitmeyebilir hafiza kartını da biçimlendirmen lazım onun için bunu kardeşim bile biliyor
![]()
kardeş tmm qt yi bozanlar da güncelleme yapmadan önce qt yüklesin, bubble lock yüklesin zor bişimi bence istisnalar kaideyi bozmaz %110çalışan bir yöntem çok teeşekkür ederim. Tam hard format attım kara kara düşünüodum napcam die 10 dakka sonra konuyu açtın süper oldu cuk oturdu. Yükledim buble locku bastım güncellemeye tmmdır. Flash format gerek kalmadı.
Utku™;3560967' Alıntı:Teşekkürler![]()
boşver kardeş ovi storeyi zaten temalar ile walppaperler hariç herbiri demo ayni proğramların hepsi internetten var hemde tam sürümleri ile
----------Eklendi @ 19:43:21 ---------- Yazıldı @ 19:42:54 ----------
ovi storede veri ücretleride uygulanailiyor

Öncelikle herkese selamlar basima gelen komik ve ilginc ovi store olayini anlatayim. pasha 14 arkadasin yazdigi olayi uygulamak üzere teli yedekledim ve hard format attim ve daha sonra yazilim güncellemeye girdim ama daha sonra baktim ki ovi store güncellemesi yok. bende pc den güncellemek icin baglandim ve yazilimi v.14 ü yükledim ama ne göreyim tel.de t-mobile logolari yüklenmis sanki tel. t-mobiledan almis gibi bütün ayarlari degismis daha sonra tekrar hard format attim ama nafile nasil düzeltebilirim sizci yardimlarinizi bekliyorum........

Arkadaşlar ovi maps ücretsiz değil mi ben yükledim c7 ye türkiye haritası ve sesi kontürüm olmadan bağlanmıyor maxi cepte konu buldum ayarları varmış diye Tümleşik GPS mi ne seçiyormuşuz onlarıda yaptığım halde bağlanmıyor açık yerde de denedim olmuyor kontür varken çalışıyor.Yoksa ovi map sadece harita mı ücretsiz GPRS bağlantısı ücretli mi?![]()