Samsung Galaxy S4 - Google Play Store "Bağlantı zaman aşımına uğradı" Bugne kadrki en ilginç problm

Sponsorlu Bağlantılar

mitzuka17

Üye
kesin çözüm yazılımı yeniden yüklemek. aynı problemi yaşadım ve başka bir çözüm yolu bulamadım.

bilalselcukk

Üye
Hocam Rootlu değil cihazım. Sorunu çözdüm problemi yaşayan arkadaşlar burdan bakarlar artık. Sağolun ilgilendiğiniz için.

SORUNUN ÇÖZÜMÜ
Modem arayüzünde Ağ Ayarlarından MTU değerini değiştirdim. 1492 olan MTU değerini 1450 yaptım, hem netim gerçek hızına ulaştı hemde Gmail Facebook Market uygulamalarında bağlantı zaman aşımı problemi çözüldü.

Kardes sirf sana tesekkur etmek icin foruma kayit oldum. Cok cok cok tesekkur ediyorum. Allah ebediyen razi olsun senden. 1 aydir telefonla ugrasiyorum atmadigim surum , root kalmadi . Senin sayende derin bir ohhh cektim . Sagol bre...

thorin_

Üye
mfatibodur, ben de d smart abonesiyim ve aynı sorunu yaşadım. senin çözümünü uyguladım ve sırf teşekkür etmek için buraya üye oldum:) bu da d smart müşteri hizmetlerine kapak olsun.

hayyamkaya

Üye
Teşekkür ederim. dsmart ın Saçmalığından kurtardın beni.

yilmazmurat

Üye
Hocam Rootlu değil cihazım. Sorunu çözdüm problemi yaşayan arkadaşlar burdan bakarlar artık. Sağolun ilgilendiğiniz için.

SORUNUN ÇÖZÜMÜ
Modem arayüzünde Ağ Ayarlarından MTU değerini değiştirdim. 1492 olan MTU değerini 1450 yaptım, hem netim gerçek hızına ulaştı hemde Gmail Facebook Market uygulamalarında bağlantı zaman aşımı problemi çözüldü.

Hocam çok teşekkür ederim. Aynı sorun bendede var. Dediğin şekilde yapınca düzeldi. Dsmartı aradık konu ile ilgili hiç bir bilgileri yok. Böyle saçma sapan bir problem olur mu? Hadi oldu Dsmart destek sağlamalı. Sözleşmem bitsin ilk işim dsmarttan ayrılmak olacak.

Üst Alt