Ovi mağazadan pc ye uygulama indirme %100

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ovi mağazadan pc ye uygulama indirme %100
ewet arkadaşlar bu proyu bilen varmı bilmiyorum ama şimdi buldum öncelikle ovi dükkan prosunu pc ye kuruyoruz kurulum bittikten sonra restart isteyecek gerek yok restarta iptal deyip proyu çalıştırın açılışta tel modeli isteyecek 5800 veya N97 seçebilirsiniz sonra mağaza açılacak üstte web tarayıcıdan devam et seçeneğine tıklayın ve mağaza açıldı. şimdi indirmek istediğiniz uygulamayı seçerek direkt pc ye indirebilirsiniz az önce ben kendi sesiniz prosunu indirdim ve kurdum sorunsuz bi şekilde. Bu arada indirilen bazı uygulamalar dm uzantılı oluyor bunun için ise linkte arkadaşın paylaşımını okuyun dm uzantılı uygulamayı nasıl sis yapılacağını anlatmış. Bide o, arkadaşına gönder işlemi artık olmuyor ovide. daha doğrusu ben hiçbir uygulamada görmedim arkadaşına gönder seçeneği. Fakat bu verdiğim pro kesin çözüm.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ovi-storedan-pcye-indirme-dm-sorununa-cozum-386984.html

ozggurr

ozggurr

Üye
bunu yapmak icin program indirmeye gerek yok ki, misal:

uygulamasini indirmek isterseniz sonuna "/download" ekleyin oldu bitti

/download uygulamayi bilgisayariniza indirir zaten...

• Beğen
Tepkiler: xelat
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bunu yapmak icin program indirmeye gerek yok ki, misal:

uygulamasini indirmek isterseniz sonuna "/download" ekleyin oldu bitti

/download uygulamayi bilgisayariniza indirir zaten...

o zaman benim tarayıcılarda sorun war çünkü sonuna download yazınca böyle diyor ben artık o işlem uygulanamıyor diye biliyorum o yüzden bu yöntemi paylaştım daha kıolay ve sorunsuz.

uribaju

uribaju

Üye
ücretli uygulamalrda indirilemez ama normal ücretsiz uygulamalrda sonuna /download yazıp indirilebilmekte yalnız bazılarını indirdiğimde sonuna .dm oluyordu özellikle o konunun linkini paylaştığın için teşekkürler işime yarayacak..

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ücretli uygulamalrda indirilemez ama normal ücretsiz uygulamalrda sonuna /download yazıp indirilebilmekte yalnız bazılarını indirdiğimde sonuna .dm oluyordu özellikle o konunun linkini paylaştığın için teşekkürler işime yarayacak..

rica ederim paylaşım yapan o arkadaşa çok teşekkürler gerçekten not defteri ile yaptığım zaman olmamıştı kurulmuyordu fakat o proyla sorunsuz sis uzantılı uygulamaya sahip oluyorsun. Fakat dediğin gibi ücretsiz uygulamalarda bile aynı yazıyı yazıyo bana indirmiyo izin reddedildi diyo fakat bu ovi dükkan prosu sorunsuz indiriyo.

uribaju

uribaju

Üye
rica ederim paylaşım yapan o arkadaşa çok teşekkürler gerçekten not defteri ile yaptığım zaman olmamıştı kurulmuyordu fakat o proyla sorunsuz sis uzantılı uygulamaya sahip oluyorsun. Fakat dediğin gibi ücretsiz uygulamalarda bile aynı yazıyı yazıyo bana indirmiyo izin reddedildi diyo fakat bu ovi dükkan prosu sorunsuz indiriyo.
evet açılmayan ücretli hale gelen bir tema için denedim arkadaşın konuya bakıp ve oldu gerçekten yükleyebildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt