iyavuzoz
Üye
-
Konu Sahibi
-
bugdayın içine at
bugdayın içine at
eskidi artık lö bek bi değeri kalmadı geçen bi mağazada 680 tl ye siyahını gördüm içim parçalandıAllahını seven üstüme n8 atsın
kamera kamera kamera
eskidi artık lö bek bi değeri kalmadı geçen bi mağazada 680 tl ye siyahını gördüm içim parçalandı
200-300 tl'ye 12 mebapipsel kameralar var
kamera kamera kamera
200-300 tl'ye 12 mebapipsel kameralar var
üzülme orhan bidaha ki sefere kralı hatırlatırım yani
kamerasının da pureview den sonra değeri kalmadı
krallık zor iş öyle çok yükseklerde takılmam
üzülme orhan bidaha ki sefere kralı hatırlatırım yani
he la boğazdan bi' yalı alırız bi de sebastianımız olur en uşağından boyuna arbeite yaptırırız lavuğa biz çekilir kenara sefamızı süreriz arada bi' zili çalar yastığımı düzelt diyip sonra çekilebilirsin falan
krallık zor iş öyle çok yükseklerde takılmam
suudi şeyhi olsam yeter ne olcak
he la boğazdan bi' yalı alırız bi de sebastianımız olur en uşağından boyuna arbeite yaptırırız lavuğa biz çekilir kenara sefamızı süreriz arada bi' zili çalar yastığımı düzelt diyip sonra çekilebilirsin falanhayal kurmak güzeldir de kanka o arap şeyhlerinin giydiği entari varya o sıkıntı bide şu poşi olayı olmasa
karşim sonuçta tuvalet ha mermer olsun ha som altın olsun
girdikleri tuvalet som altından amanabeeeer
karşim sonuçta tuvalet ha mermer olsun ha som altın olsunburda yapılan eylem önemli neyse çirkinleşmeyelimde ben bi' rus mafyası olmak isterim adamların hayatı röpteşembır (böyle miydi la ) viski ve şömine üçgeninde geçiyor
kanka ben starbucks a gidip 200 kağıt hesap ödeyecem
memur ol evle iş arasında git gel daha kısa
farketmez 1 2 aydır giymediğim pantolonun cebinden çıkan 1 tl ile sevinen insanım
öğrencilik zor iş bi mezun olalım jolly joker in kapısına dayanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?