KomiserMemoli_12
Üye
SUYU NİNTENDO SWITCH EMÜLATÖRÜ
Suyu emülatörü ile Nintendo Switch oyunlarını telefonunuzda oynayabilirsiniz. Denediğim oyunları çok fazla kasma takılma olmadan oynayabildim. Kendi telefonumda Bu emülatör için güçlü bir telefona ihtiyacınız var. Çok nadir de olsa oyundan atma olayı var ancak ben kullandığım süre boyunca bu sorunla sadece bir iki kere karşılaştım. Emülatör geliştirilmeye devam edecek. Şu anki hali ile birçok Switch oyunlarını performanslı bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyunları bulmak biraz zor. Ben size birkaç tane internet sitesi vereceğim. Onun dışında diğer oyunları da siz kendiniz arayıp bulursunuz.
Resimler:
Batman Arkham Aslyum
Super Mario Oddyssey
Pokemon Sword
Suyu Emülatör:
Anahtarlar:
Suyu Emülatörü için GPU Sürücüleri:
Önemli NOT: GPU sürücüleri telefondan telefona değiştiği için size gpu sürücüleri hakkında bilgi veremeyeceğim. Sayfadan telefonunuza uygun olan sürücüleri indirerek deneyebilirsiniz. İndirdiğiniz gpu sürücülerini zip dosyası olarak telefonunuza attıktan sonra ayarlar kısmına gelerek gpu driver manager bölümünden kurulumları yapabilirsiniz.
Kurulum:
Apk'yı kurduktan sonra programı çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra sıra ile adımları yaparak kurulumu tamamlayın. Yukarıdaki linkte verdiğim key dosyası içinden prod.keys olan dosyayı keys bölümünde seçiniz. Bu dosya olmadan oyunları oynamazsınız. Kurulumu tamamladıktan sonra aşağıdaki linklerden birinden indireceğiniz herhangi bir oyunu emülatörde çalıştırarak deneyebilirsiniz. Oyunların boyutları oldukça büyük olduğundan dolayı buradan paylaşamıyorum. Her oyun için ayrı ayrı ayarları deneyerek performansı yükseltebilirsiniz. Oyunların yanında ayarlar kısmında sistem yazılımı, oyun güncellemelerini ve kayıt dosyalarını telefona kaydedebilirsiniz.
Switch Oyunları:
Emeğe saygı. Takıldığınız noktalarda yardımcı olmaya çalışırım.
Resimler:
Batman Arkham Aslyum
Super Mario Oddyssey
Pokemon Sword
Suyu Emülatör:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anahtarlar:
Suyu Emülatörü için GPU Sürücüleri:
Önemli NOT: GPU sürücüleri telefondan telefona değiştiği için size gpu sürücüleri hakkında bilgi veremeyeceğim. Sayfadan telefonunuza uygun olan sürücüleri indirerek deneyebilirsiniz. İndirdiğiniz gpu sürücülerini zip dosyası olarak telefonunuza attıktan sonra ayarlar kısmına gelerek gpu driver manager bölümünden kurulumları yapabilirsiniz.
Kurulum:
Apk'yı kurduktan sonra programı çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra sıra ile adımları yaparak kurulumu tamamlayın. Yukarıdaki linkte verdiğim key dosyası içinden prod.keys olan dosyayı keys bölümünde seçiniz. Bu dosya olmadan oyunları oynamazsınız. Kurulumu tamamladıktan sonra aşağıdaki linklerden birinden indireceğiniz herhangi bir oyunu emülatörde çalıştırarak deneyebilirsiniz. Oyunların boyutları oldukça büyük olduğundan dolayı buradan paylaşamıyorum. Her oyun için ayrı ayrı ayarları deneyerek performansı yükseltebilirsiniz. Oyunların yanında ayarlar kısmında sistem yazılımı, oyun güncellemelerini ve kayıt dosyalarını telefona kaydedebilirsiniz.
Switch Oyunları:
Emeğe saygı. Takıldığınız noktalarda yardımcı olmaya çalışırım.