Orta seviye Laptop Tavsiyesi/Acil Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
toshibaya para verilir ama daha iyi donanıma sahip asus varken değil.

kaldı ki bizde o kasanın aynısının beyazının pürüzlüsünden var o kasayı tavsiye etmem herşey ters yere konumlandırılmış mesela normalde hava çıkışı sol tarafta iken bu Toshiba'da sağ tarafa verilmiş fare kullanırken elinin terlemesine neden oluyor daha sonra güç tuşu sol yerine sağ tarafa koymuş buda akıl karışıklılığına neden oluyor ayrıca bence ses kalitesi benim lenovo'ya göre rezalet...

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ayrıca hd 7670, 635m'e göre daha kötü. Bende nvidia var her ay güncelleme geliyor. Arkadaşımda hd7670 var. 2 ay oldu daha 1 tane bile gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
ayrıca hd 7670, 635m'e göre daha kötü. Bende nvidia var her ay güncelleme geliyor. Arkadaşımda hd7670 var. 2 ay oldu daha 1 tane bile gelmedi.

evet donanım olarak hemen hemen aynıymışlar ancak yazılımla Nvidia öne geçiyormuş diye duydum :evet:

- - - Eklendi - - -

soğutma ve güç konusunda lenovo 1 adım önde bence...

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
soğutma da asusu geçen yok genel olarak.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
  • Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KinG CrazY, avcitalip ve Mad EagLe
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
ben bu fiyata i7'li asus al derim :)

asusta gt610m ekran kartı var ve rengini hiç beğenmiyorum

- - - Eklendi - - -

yani arkadaşlar aslında bende z580 alma taraftarıyım ama şimdi ben gat dışında pekde oyun oynamam gta 5 çıkacak yüksek bir ekran kartı lazım diye düşündüm ve hd7670 yüksek geldi gt635 güncellemeler ile daha iyi bir ekran kartı olabilir sanırım ? sizin dediğiniz asus hangisi sakın k56cb olmasın hiç beğenmiyorum o modeli ve k55vj ise onun ekran kartıda çöp en iyisi z580 ama gta 5 çıkacak ve kaldırmaz diye korkuyorum ilk heveslendiğim laptop z580'di son laptopda sanırım o olacak :good: :evet:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim özellikle talip abime ve mad eagle'ye açtığım her konularda elinizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz tabi diğer arkadaşlarımada çok teşekkür ederim :evet: :good: umarım z580 beni hayal kırıklığına uğratmaz birde bütçemide aşmıyor o yüzden gayet çabuk alabilirim z580 i bekle beni z580 :aha:

- - - Eklendi - - -

Talip abi sen lenovodan pişmanmısın yani şimdi lenovo yerine başka bir model almak istermisin birde fan sesi nasıl yani çok fazla rahatsız ediyormu orta seviye seste müzik açsam yani ne fazla nede az fan sesi duyuluyormu oyunlar dışında fan sesi az mı çıkıyor en çok merak ettiğim sou şu fan sesi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

- - - Eklendi - - -

yani arkadaşlar aslında bende z580 alma taraftarıyım ama şimdi ben gat dışında pekde oyun oynamam gta 5 çıkacak yüksek bir ekran kartı lazım diye düşündüm ve hd7670 yüksek geldi gt635 güncellemeler ile daha iyi bir ekran kartı olabilir sanırım ? sizin dediğiniz asus hangisi sakın k56cb olmasın hiç beğenmiyorum o modeli ve k55vj ise onun ekran kartıda çöp en iyisi z580 ama gta 5 çıkacak ve kaldırmaz diye korkuyorum ilk heveslendiğim laptop z580'di son laptopda sanırım o olacak :good: :evet:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim özellikle talip abime ve mad eagle'ye açtığım her konularda elinizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz tabi diğer arkadaşlarımada çok teşekkür ederim :evet: :good: umarım z580 beni hayal kırıklığına uğratmaz birde bütçemide aşmıyor o yüzden gayet çabuk alabilirim z580 i bekle beni z580 :aha:

- - - Eklendi - - -

Talip abi sen lenovodan pişmanmısın yani şimdi lenovo yerine başka bir model almak istermisin birde fan sesi nasıl yani çok fazla rahatsız ediyormu orta seviye seste müzik açsam yani ne fazla nede az fan sesi duyuluyormu oyunlar dışında fan sesi az mı çıkıyor en çok merak ettiğim sou şu fan sesi
k55vj nin ekran kartına çöp demişsinde z580in ekran kartından daha iyi :kop2:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

:oke:

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hiç pişman değilim iyi ki lenovo almışım :evet:

normalde standart yazan modda kullanırsan fanlar pek ses çıkartmıyor Etkili Isı Safriyatı modunda ise biraz sesli çalıştığı doğrudur ama rahatsız edecek kadar değil yani bir masaüstü pc'nin 20%'si kadar falandır :evet: Süper Sessiz moda alırsan sanki fan hiç çalışmıyormuş gibi oluyor anca böyle çok sessiz kapıları kapalı bir odada tek başına olduğunda çok ufak bir ses hissedebiliyorsun e o kadar da olsun yani :evet: toz giderme ise fanı max güçte 10 sn falan çalıştırıp durduruyor tekrar çalıştırıyor tekrar durduruyor :evet: buda fanın üzerindeki tozların temizlenmesine yarıyor ve sürekli bu modda kullanamıyorsunuz çünkü dediğim gibi adı üzerinde toz temizleme modu :)

pişman mısın diyorsan markadan pişman değilim ancak ekran kartı yönünden biraz pişmanım ama bu konuda da yapılabilecek birşey yok sanırım çünkü bütçem belliydi hem öğrenciyim hemde ailem en ufak bir katkıda bulunmuyordu :evet: hatta bunu alabilmek için bilen bilir s3'ümü sattım :(

GTA IV'ü medium ayarlarda çok az kasma ile(modlu iken) oynayabiliyorsunuz modsuz iken denemedim ama benim moddaki araçlar yüksek dokulara(texture) sahip arabalar ve taxi bugu v.s v.s yapıyorlar her yer taxi olunca ve trafikte 1 arabalık bile yer kalmayınca haliyle biraz kasma yapıyor onun haricinde trafiği kapattığımda en az 25-30 fps alıyorum :evet:

Farcry 3'te orta ayarlarda sabit 30 FPS alıyorum

lenovo yerine başka bir model almak istermisin dersen Lenovo Z580 yerine Y500 falan düşünürdüm bütçem yetseydi çünkü biraz daha iyi donanıma sahip

bu arada müzik falan açarsan fan sesini hissetmen mümkün değil zaten normalde de çok sesli çalışmıyor abartılacak kadar değil zaten standart modda kullanırsan sıradan bir leptop gibi ses çıkartır Etkili ısı sarfiyatı daha iyi soğutma yapabilmesi için bu modu oyunlarda kullanırsın ben şahsen öyle yapıyorum demin mesela oyuna girecektim bir foruma bakayım dedim o yüzden etkili ısı sarfiyatında şu anda...

bu leptopta fan kontrolü manuel gibi birşey yani diğer markalar otomatik ayarlar lenovo da manuel ayarlıyorsunuz :)
Z580 al pişman olmazsın ancak GTA 5'i kaldırır mı bilemiyeceğim tamamen pc'ye portlanma şekline bağlı :evet:

bu arada illa Z580 alacağım dersen i7'li z580'e yönel veya acelem yok dersen 4.nesil intel işlemciler yavaş yavaş gelmeye başlar yaz döneminde...

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi

:kop2: :kop2:
önce hangi modelde hangi ekran kartı var onu iyice öğren daha sonra gelir burda konuşursun :oke:

Gerçekten çok özür dilerim bir sitede k55vj nin gt610m ekran kartlı modelini görmüştüm ve o yüzden öyle sandım :utan birde lenovoya çöp diyorsun ama o zaman ikiside aynı ekran kartına sahip ? gt635 ikiside

- - - Eklendi - - -

sanırım lenovo alacağım ama asusda alabilirdim ancak almamamın en önemli sebebi şu rengi öyle bir renki bir şeye benzettim ama söylemesem daha iyi :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Gerçekten çok özür dilerim bir sitede k55vj nin gt610m ekran kartlı modelini görmüştüm ve o yüzden öyle sandım :utan birde lenovoya çöp diyorsun ama o zaman ikiside aynı ekran kartına sahip ? gt635 ikiside

- - - Eklendi - - -

sanırım lenovo alacağım ama asusda alabilirdim ancak almamamın en önemli sebebi şu rengi öyle bir renki bir şeye benzettim ama söylemesem daha iyi :D
önemli değil :)

lenovoya çöp demiyorum. sadece bazı sorunları olan bir model. sanırım ilk seride idi bu sorunlar şuan piyasadaki yeni ürünlerde düzeltmiş olmaları lazım :oke:

z580in 7670m ekran kartı olan modeli için söyledim... gt635 daha iyi bir ekran kartı diye :evet:

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

ben anladım :ehe

- - - Eklendi - - -

önemli değil :)

lenovoya çöp demiyorum. sadece bazı sorunları olan bir model. sanırım ilk seride idi bu sorunlar şuan piyasadaki yeni ürünlerde düzeltmiş olmaları lazım :oke:

z580in 7670m ekran kartı olan modeli için söyledim... gt635 daha iyi bir ekran kartı diye :evet:

senin dediğin z585 abi,ben lenovo'da elektrik çarpması hariç bir sorun görmedim oda topraklama olmadığındanmış :evet:

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
  • Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar z580 alacağım ama cihaz windows 8 ile geliyor bende internetten indirdiğim windows 7 yi yüklesem bir sorun yaşayabilirmiyim işlemci oyuna fark ediyormu birde bu videoyu buldum gölgeyi kapatınca high da oynatıyor birde adam mod yüklemiş ama yinede fazla kasmıyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şimdi baktım windows 8 ile gelen cihazlara windows 7 yüklenemiyormuş böyle bir sorun varmış o yüzden free dos almayı düşünüyorum talip abi sende free dos aldın acaba yanında cd falan geliyormu nasıl yükleniyor bu işletim sistemi ?

- - - Eklendi - - -

şöyle basit bir windows alıp internetten ultimate kursam nasıl olur format atarken nasıl atacağım cd falan olmadan windows7 cd sini mi kullanacağım

Üst Alt