Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

usta2525

Üye
karizma2501 arkadaşım ben
dede aynısı oldu JAF PKEY EMULATOR BY STBSL GSmMAster sag tıkla uyumluluk tıkla uyumluluk modunu işaretle ben yapmamıştım tel kullanılamaz hale geldi ama şimdi bu güne kadar yüklediğimin en iyisi bu bende olan bütün programları çalıştırıyor kamera mükemmel emegi geçen hocalarımıza sonsuz tşkler

karizma2501

Üye
tamam teşekkürler arkadaşlar sonunda yükledim. Ben bu açılış kapanışları sevmedim orjinali çok güzel orjinal açılışı nerden bulacağız

filozofurkan

Üye
benim flaş ev ekranı çalışmıyor bembeyaz bi görüntü oluşuyo çözümü nedir 2. kez flaşlıyorum yardım edermisinz

----------Eklendi @ 20:06:51 ---------- Yazıldı @ 20:05:34 ----------

yani bunu 2. kez flaşlıyorum daha önce çok flaşladım :oke:

ahmet.220

Üye
slm kardeşim ben senin wf yi kullanıyordum versiyon 52.....101 olunca bu wfyi yükleyemedim jaf b Second try...
Phone not found...
Done!
böyle bi hata veriyor ewt hayır diye bi soru çıkıyor yükleyemiyorum bi yardım edermisin lütfen

Ali Emre Çirik

Üye
arka kasaya tak driver farklı yerde olbilir

ahmet.220

Üye
taktım reset atıp duruyor v52...101 den kaynaklanabilirmi eskisi v52...007 idi

----------Eklendi @ 22:37:17 ---------- Yazıldı @ 22:15:20 ----------

kardeş lütfen bana yardım et ben bu senin cfw yüklemek istiyorum versiyon güncellemesinden kaynaklanıyor bunu versiyon v52......101 uyumlu yapabilirmisin bana lütfen ....

Ali Emre Çirik

Üye
olabilir tel kurtarmak için nafirm kullan yada başka fw dene.

ahmet.220

Üye
teli kurtardım zaten senin bu cfw yükleme şansım yokmu benim

filozofurkan

Üye
benim flaş ev ekranı çalışmıyor bembeyaz bi görüntü oluşuyo çözümü nedir? arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu yaa :) kaç kere yazdım bi yardım :)

ysn_214

Üye
Arkadaşlar acil yardım kurlumu tam anlamıyla yaptım daha önce fw yüklemiştim ama şimdi telefonumun açma tuşuna basıyorum ama sadece titriyor acılmıyor :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

karizma2501

Üye
Arkadaşlar acil yardım kurlumu tam anlamıyla yaptım daha önce fw yüklemiştim ama şimdi telefonumun açma tuşuna basıyorum ama sadece titriyor acılmıyor :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Daha önce aynı problemi bende yaşadım 1 hafta uğraştım sonra çözdüm. V52 orjinal dosyasını kurduktan sonra önce ortak dosyaları kur sonra trailblazer dosyasını kur hepsine evet deyip üyesilerine yazılacak şekilde. Sonra jafta euro2 turkey seçeceksin. Önemli ayrıntı açılmama sebebi ppm rof2 v01'i seçiyor otamatik ppm'yi tıkla rof2 v02'yi seç tamamdır

ysn_214

Üye
Daha önce aynı problemi bende yaşadım 1 hafta uğraştım sonra çözdüm. V52 orjinal dosyasını kurduktan sonra önce ortak dosyaları kur sonra trailblazer dosyasını kur hepsine evet deyip üyesilerine yazılacak şekilde. Sonra jafta euro2 turkey seçeceksin. Önemli ayrıntı açılmama sebebi ppm rof2 v01'i seçiyor otamatik ppm'yi tıkla rof2 v02'yi seç tamamdır

kardeş Euro 2 Turkey Black^0573741^52.0.007^002 bn bunu seciyordum tam olarak ayrıntıyı söylersen ben bunu yüklemek istiyorum lütfen yardım edermisin

karizma2501

Üye
kardeş Euro 2 Turkey Black^0573741^52.0.007^002 bn bunu seciyordum tam olarak ayrıntıyı söylersen ben bunu yüklemek istiyorum lütfen yardım edermisin

herşeyi eksiksiz yapıyorsan enson euro2 turkey black seç. Bu işlemi yaptıktan sonra jaf'in alt bölümünde kurulacak dosyalar yazıyor rof2 dosyasına dikkat et program otamatik rof2.V01'i seçiyor esas kurulması gereken dosya rof2.V02 dosyasıdır. PPM tıkla biraz bekle PPM'yi kendin dosyanın yerini göstereceksin. PPM yeşil olması için tıklayınca dosya seçmen için sayfa çıkacak oradan rof2.V02'yi seçeceksin işlem tamamdır eğer rof dosyaları görünmüyorsa en altta dosya biçimini all files yap çıkar

ysn_214

Üye

eve gider gitmez denicem.
-
Maalesef gene aynı :( eskisini yüklicem artık
-
Son tekarar denemem de yaptım aklınızda olsun aynı hatayı alıyorsanır tüm dosyalı elle seçiniz. kolay gelsin ;)

uluca

Üye
Mükemmel bir çalışma olmuş.Aylardır istediğim bütün özellikleri barındıran bir çalışma.işin tek kötü tarafı yükleme problemi.Bugün enaz 10 defa talimatlardaki gibi yükledim.Fakat telefon birtürlü açılmadı.Enson bir uyanıklık yaptım ve çalıştı.Şuan telefona bakmaya kıyamıyorum:)
Birkaç farklı yazılımı birleştirerek yükleyebildim.talimatlara göre açılmıyordu.
Herhangi bir yazılımın
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r
dosyaları ile burdan indirdiğim
RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 dosyasını(sizin beğenip yüklemek istediğiniz yazılım)
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 dizinine kopyalayarak jaf programı ile dosyaları bir bir göstererek yükleyebildim.
Gerçekten enfes bir çalışma oldu.Ellerine ve yüreğine sağlık ustam.
Şu yüklemeyi daha makul bir şekle indirgerseniz süper olacak.

Ali Emre Çirik

Üye
müzik player çalışmıyor

uluca

Üye
Çalışıyor dostum.Müziklerini görmesi için e:Sounds:Müzik şeklinde bir klasörün olmalı.müziklerini o müzik klasörüne atarsan görüyor ve çalıyor.Bende problem olmadı.

ammarakca

ammarakca

Üye
arkadaşlar ben orjinal cfw geçiş yapmak istediğimde flaş attım lakin aynı bu yazılım var 5 defa üst üste attımda olmadı hafıza kartıda biçimledirdim ama olmadı yardım edin

uluca

Üye
Ben Tek seferde değiştirdim.Sorun olmadı.Bu yazılım çok fazla özelliğe sahip olduğundan batarya dayanmadı.Ondan dolayı başka yazılım yükledim.
Eserali kardeşim belkide unutmuş olabileceğini düşünerek söyleyeyim:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 klasörünün içeriğini değiştirmediysen aynı yazılımı yükler durursun.
önce o klasörün içerisini tamamen sil.sonra yükleyeceğin yazılımın dosyalarını buraya kopyalayıp yeniden dene.

ammarakca

ammarakca

Üye
Ben Tek seferde değiştirdim.Sorun olmadı.Bu yazılım çok fazla özelliğe sahip olduğundan batarya dayanmadı.Ondan dolayı başka yazılım yükledim.
Eserali kardeşim belkide unutmuş olabileceğini düşünerek söyleyeyim:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 klasörünün içeriğini değiştirmediysen aynı yazılımı yükler durursun.
önce o klasörün içerisini tamamen sil.sonra yükleyeceğin yazılımın dosyalarını buraya kopyalayıp yeniden dene.
:) düzeltim kardeş :tşk:

Üst Alt