Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

bbkr630

bbkr630

Üye
teşekkürler sideffect ben senin siteden indirmiştim ama üyeliğim silindi neyse hak yerini buldu bu FW çok başka ve bu kadar sahiplenmede çok haklısın

badsubh

Üye
slm fw niz gerçekten çok güzel olmuş. fakat ben yükledi,m. 5800 mavi olanına sahib,m. fw yüklendi normal bi şeklide fakat program yükleyince sertifika hatası veriyoır. hackli değil mi bu zarten anlamadımn gitti. mecburen ovi mağazadan indiriyorum uygulamaları. yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

spider64

Üye
sideffect harfiyen yüklüyorum ama her defasında yüklee bittikten sonra telim malesef açılmıyor acaba nedendir sizce Trailblazer_v3.3.2_ yüklüyorum bana yardımcı olurmusunuz

bild

bild

Üye
bu nasıl iş ya orjinal v52 belirtilen klasöre yükledim ardından Trailblazer_v3.3.2_ hedef dizine çıkarttım değişiklik yapalımmı sorusuna evet dedim jafı çalıştırdım.manuel flash dead usb factıry set işaretldim crt 308 kaldırdım use ini den rm 356 nokia 5800 seçtim mcu-ppm-ape varianttan dosyaları gözterdim flash dedim tele power kısa süreli tuttum yükleme oldu.ama telim açılmadı bende phoneix le tekrar telime hayat verdim orjinal yükledim.bunun ya tam yükleem açıklamasını yapın yada yayınlamayın.ne olur

aynı sorun bendede var

jayjay16

jayjay16

Üye
bu nasıl iş ya orjinal v52 belirtilen klasöre yükledim ardından Trailblazer_v3.3.2_ hedef dizine çıkarttım değişiklik yapalımmı sorusuna evet dedim jafı çalıştırdım.manuel flash dead usb factıry set işaretldim crt 308 kaldırdım use ini den rm 356 nokia 5800 seçtim mcu-ppm-ape varianttan dosyaları gözterdim flash dedim tele power kısa süreli tuttum yükleme oldu.ama telim açılmadı bende phoneix le tekrar telime hayat verdim orjinal yükledim.bunun ya tam yükleem açıklamasını yapın yada yayınlamayın.ne olur

Dostum kimseye bağırıp kızma ben yükledim gayet güzel çalışıyor. ayrıca sen tekrar mcu-ppm-ape ye niye dosya gösteriyosun ki o zaten otomatik alıcak. ve orda euro 2 turkey black seçmen gerekiyor.

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bunun 4*4 tam ekran menülüsü yok mu kardeş

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam eline sağlık çok güzel bi fw gerçekten ya ama reklam birazcık fazla mı ne??

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Dosya yöneticisi yok mu ben bulamadımda

berkcan_0

berkcan_0

Üye
ya rar sifresi ne ben nasıl yüklücem bunu sifre olmadan

nereharme

nereharme

Üye
dostum fwyi şimdi kurdum güzele benziyor fakat bluespect. ev ekranı gadget dosyasını diğer ev ekranlarını denerken üzerine yazdırdığım için yanlışlıkla sildim. Rica etsem onu paylaşır mısın tekrar hard format atmak istemiyorum telefonu baya bi kendine getirdim.

dert91

Üye
ya telefonu bi türlü flaşlayamadım herşeyi tam olarak yaptım ama flaşladıktan sonra ekran ışıkları gidiyo ekranda hiçbişey gözükmüyo yardım pls ??

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisi yok mu ben bulamadımda

Menü> Araçlar altında...

Araçlar menüsü altında sık kullanılan bütün uygulamaları görebilirsiniz.

ya rar kodu ne ben nasıl yüklücem bunu sifre olmadan

yükleme dosyalarının altındaki linkte.

dostum fwyi şimdi kurdum güzele benziyor fakat bluespect. ev ekranı gadget dosyasını diğer ev ekranlarını denerken üzerine yazdırdığım için yanlışlıkla sildim. Rica etsem onu paylaşır mısın tekrar hard format atmak istemiyorum telefonu baya bi kendine getirdim.

Benim dosyayı vermeme gerek yok, dosya zaten sistemde mevcut.

Rompatcher'da open4all yaması aktif vaziyette File Browser'i çalıştırın. Z sürücüsüne girin, oradan

Z:\Data\secret\ altında gadget.swf dosyasını göreceksiniz. Kopyalayıp alabilirsiniz... ;)

ya telefonu bi türlü flaşlayamadım herşeyi tam olarak yaptım ama flaşladıktan sonra ekran ışıkları gidiyo ekranda hiçbişey gözükmüyo yardım pls ??

Yanlış dosya seçtiğiniz için büyük ihtimalle flash işlemi başlıyor. Attığınız dosyalarla birlikte başka sürüm dosyalarını kullandığınız için.

Birazdan jaf ayarları ile ilgili güncelleme yapıcam merak etmeyin ;)

teknogenc33

teknogenc33

Üye
hocam benim tek sorunum yedeklediğim numaraları mesajları geri yükleyemedim :S geri yükle dediğimde sanki hiç yedekleme yapmamış gibi boş gösteriyor oysa hafıza kartında kayıtlı :S :S

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
JAF ile yükleme işlemlerinizi kolaylaştırması açısından başlığa bir video ve ekran görüntüsü eklendi :oke:

Yükleme sıkıntısı çekenler, lütfen yükleme kısmını tekrar okuyun. Ben gene de özetlemeye çalışayım :

Orj. yazılım dosyasını kurduktan sonra (RM-356 v52.exe olan)
1. Ortak dosyalar'ı çalıştırıp yükleyin (zaten gideceği yer belli, siz sadece üzerine yazdırın)
2. İstediğiniz versiyonun dosyasını da çalıştıp yükleyin (gene yeri belli, üzerine yazdırın)
3. Sonra video ve ekran görüntüsünde olduğu gibi ayarları yapıp, flash düğmesine basıp arkanıza yaslanın. Tabi telefonun güç düğmesine basmayı da unutmayın hehe :naughty:

Hepsi bu kadar..

--------------- Ekleme ---------------

hocam benim tek sorunum yedeklediğim numaraları mesajları geri yükleyemedim :S geri yükle dediğimde sanki hiç yedekleme yapmamış gibi boş gösteriyor oysa hafıza kartında kayıtlı :S :S

Formattan sonra bağlantı yapmak için acele etmeyin. Bunu zaten yazmıştım. İlk önce yapmanız gerekenleri yapın, sonra bağlantı gerçekleştirin. Hangi sürümü kullandığınızı bilmiyorum ama öncelikle yüklemelerinizi falan tamamlayın, restart edin, sonra telefon açılınca bi 10-15sn bekleyin, sonra pc'ye bağlayıp ovi suite veya pc suite'in gerekli yüklemeyi telefona yapmasını sağlayın (update ekranı çıkar zaten pc'de) onu da yaptıktan sonra sıkıntısız yedeklerinizi geri alırsınız...

teknogenc33

teknogenc33

Üye
Formattan sonra bağlantı yapmak için acele etmeyin. Bunu zaten yazmıştım. İlk önce yapmanız gerekenleri yapın, sonra bağlantı gerçekleştirin. Hangi sürümü kullandığınızı bilmiyorum ama öncelikle yüklemelerinizi falan tamamlayın, restart edin, sonra telefon açılınca bi 10-15sn bekleyin, sonra pc'ye bağlayıp ovi suite veya pc suite'in gerekli yüklemeyi telefona yapmasını sağlayın (update ekranı çıkar zaten pc'de) onu da yaptıktan sonra sıkıntısız yedeklerinizi geri alırsınız...[/QUOTE]

pc suite den denemedm dosya yöneticisinden yedekleme seçeneğinden geri yükleme yaptım boş gösteriyor ona bi çare yoksa ovi suite den yüklerim hızlı cvp için tşkler... :)

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Pardon usta yaw, gözümden kaçmış kusura bakma. Yazmaktan beynim hoşafa döndü.. H.kartından yedek alırken bir sıkıntı ile karşılaşmadım aslında hiç. İlginç bir durum. Ama madem imkanın var, ovi'den yüklemen daha iyi olur. :oke:

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam fwye program dalan gömmeyi engelledin mı? Bi kaç program ekleyecektim olmadı bi türlü ya ? Bu arada reklamsiz olsa çok daha güzel olacak fw ya :)

Üst Alt