Oyun Order & Chaos Online Yardımlaşalım

Order & Chaos Online'da sizce en iyi sınıf hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30

byzkrtl

Üye
QUOTE="byzkrtl, post: 7385559, member: 2560207"]Baya oldunuz tesekkur ederim tekrardan aiglentina benimki de
Her defasında yazarak meşgul ediyorum ama hangi serverdesiniz ben Avrupa Gözlemci marketi[/QUOTE]
Amerika arkadya ormani.. baska server'a gecis yapinca karakter ozellikleri sifirlaniyor mu ?

Tepkiler: Albatros Suvarisi
    Konu Sahibi
Her defasında yazarak meşgul ediyorum ama hangi serverdesiniz ben Avrupa Gözlemci marketi
Amerika arkadya ormani.. baska server'a gecis yapinca karakter ozellikleri sifirlaniyor mu ?[/QUOTE]
Hayır ama bildiğim kadarıyla server değiştirildimi bir kez tekrar değiştirilmesi runik taşı ile oluyor. Bende Amerika serverine geçecektim. Tüm herkez oraya geçmiş. Bi tek bi kaç kişi kaldık Avrupa serverinde.

Tepkiler: byzkrtl

byzkrtl

Üye
Amerika arkadya ormani.. baska server'a gecis yapinca karakter ozellikleri sifirlaniyor mu ?
Hayır ama bildiğim kadarıyla server değiştirildimi bir kez tekrar değiştirilmesi runik taşı ile oluyor. Bende Amerika serverine geçecektim. Tüm herkez oraya geçmiş. Bi tek bi kaç kişi kaldık Avrupa serverinde.[/QUOTE]

Lanet olsun bu runik taşina baya kalabalik amerika serveri evet demek ki sebebi avrupadan göç almasiymis :P

Konu Sahibi

[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:
Tepkiler: byzkrtl

byzkrtl

Üye
Merakla bekliyoruz :P

xsavasx

Üye

Çok teşekkürler cevabınız için peki insanlar için biniş becerisi 4 ü okusak bi faydası olmazmı şu 2000 altın olan acaba bide 65 lvl im elimde çok sayıda latif-güçlü Runik var (ekipman güçlendirmek için diyor) bunları nasıl kullana bilirim

Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:
Tepkiler: xsavasx

xsavasx

Üye

Öncelikle cevabını için teşekkürler ancak bu runikleri nerde işleyebilirim silahıma bide mekanik biniş becerisi ile bütün hayvanlara (yani aslana falan) binebilirmiyim yada biniş becerimi yükseltirsem binebilirmiyim. NOT 70 lvl oldum

Konu Sahibi
Mekanik biniş becerisi ile Akrep vb. Bineklere binebilirsin.

hydrahmt

Üye
Bn avrupa gozlemci markette oynuyorum seviyem 70 ama su an cok ezik itemler var saglam diyebilcegim 3 itemim var
Birde bn runik cekmek istiyorum ama kredi kartım yok kod kullanarak nasıl cekebilirim

hunbaba

Üye
Binek nasil liniyor veya nasil yakalaniyo

karayipx

Üye
Arkadaslar biz yine server degistirdik rank kasiyoruz amerika 2. Serverdayz suan orda olan arkadaslar varsa serverda bulundugumuz surece yardimci oluruz isimiz bitince yine amerika 1. Servere geri donucez nick:yamtarrr guildimizn adi dont_panic turk guildidir guildimizde pro turklerle birlikte aydan aya serverleri dolasiyoruz katilmak isteyen arkadaslari bekleriz guildimizde 19 yasindan 37 yasina kadar her turlu yas grubu vardir

Konu Sahibi
Bende o klandayım ama seni hiç görmedim?

karayipx

Üye
Ben the order daym arena rank icin burdan sirayi kontrol ediyorum guildde yamtarrr kim die sor soylerler guild masteri cezmi abi panik_yok dun ona rank aktardik s3 kafalik aldirdik benim arena partnerm blade senin nick ne oyunda? Yenimi geldn

Konu Sahibi
Ben the order daym arena rank icin burdan sirayi kontrol ediyorum guildde yamtarrr kim die sor soylerler guild masteri cezmi abi panik_yok dun ona rank aktardik s3 kafalik aldirdik benim arena partnerm blade senin nick ne oyunda? Yenimi geldn
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

karayipx

Üye
Tabi cnm amerika 1 dydik amerika 2 ye gectik simdi asyaya gidebilirz cezmi abi illa avrupaya gidelm diyo

arkadaşlar merhaba bişey sorucam başlangıçta kaç runik veriyor bende 150 varda anlamadım.
binek için seviye sınırı varmıdır

karayipx

Üye
Arkadaslar suan avrupa 1. Serverdeyz gozlemci marketi nick degisikligi yaptim nickm portakal suan avrupa 1. Serverdeki arkadaslari pont_panic guildimize beklerz

Benim 2 sorum olacak 1)Bende bu oyuna baslicam da hangi bolgeyi secmeliyim turkler en cok nerde oluyo??? 2)bolge degistirme varmi??? yardimci olursaniz sevinirim