Arkadalar uzun uğraşlar sonucu kendim için yaptıgım bu ev ekranı temasını sizinlede paylaşmak istedim.. bütün düzenlmeleri, Türkçeleştirme dahil cepten yaptiğım için baya bir uğraştırdı doğrusu.. yani işi inada bindirmesem bitiremiyecektim aslında.. neyse güzl bir çalışma çıktı ortaya. umarım sizde beğenirsiniz..
symbian^3 ev ekranı temasını yükledikten sonra ayarlar> ev ekrani teması > Sym^3 seçin ve daha önceden yüklü tsunami temasi varsa tam olarak temayı görebilmek için telefonu kapatip yeniden açın..
ayrıca ev ekrani temasıyla birlikte cok guzel bir symbian^3 temasida veriyorum.. ikisi brbirini cok güzel tamamliyor..
emeğine sağlık uğraşmışsın teşekkürler ama birşey sorucam yanlış anlama bunun öbürlerinden farkı nedir?
symbian 3 ün widgetlerine benzemiyor aynı orange teması sadece symbian 3 teması eklemişsin birde türkçeleştirmeler var..
emeğine sağlık uğraşmışsın teşekkürler ama birşey sorucam yanlış anlama bunun öbürlerinden farkı nedir?
symbian 3 ün widgetlerine benzemiyor aynı orange teması sadece symbian 3 teması eklemişsin birde türkçeleştirmeler var..
AYNNA arkadaşım keşke mumkun olsaydıda tsunami ev ekranını tıpkı n8 ev ekranı gibi yapabilseydim.. programın verdiği bazı ölçütler var.. onun dışına çıkamıyorsun.. benim yaptığım pronun bazi grafikleriyle oynamak.. mesela verdiğim resimdeki basit görünen değişikliği yapabilmek için doğru ölçutleri tutturmak açısından en az 20 defa yukleyip silmişimdir.. ve eğr temayı yükleyip kullandıysan ayrıntılarda bir sürü değişiklik olduğunu göreceksin.. orneğin verdiğim ev ekrani ile symbian temasını beraber kullndığında ikisi arasinda uyumluluğu göcksin..
Anladım kardeş çok teşekkürederim açıklaman için.Yani sonuçta elinden geldiğince uğraşmışsın ve bunu bizlerle paylaşmışsın sağolasın..tabi alttaki değişimi farkettim normalde orda 4 tane menu olurdu nokia'ya çevirmişsin.İndirip denicem..
Anladım kardeş çok teşekkürederim açıklaman için.Yani sonuçta elinden geldiğince uğraşmışsın ve bunu bizlerle paylaşmışsın sağolasın..tabi alttaki değişimi farkettim normalde orda 4 tane menu olurdu nokia'ya çevirmişsin.İndirip denicem..