Orange tsunami homescreen s60v5 harika yeni bir ev ekrani...

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
ya arkaddaşlar niye sertifikalayıp koyan yok koca sitede ypan war yapamayan war lütfen

bizde sertifikalayip sonra koymak isterdik fakat bir ise yaramaz.. cunku ancak kendi telefonunun imei nmrasiyla aldigin sertifika senin telefonunda calisir baskalarinin sertifikasi calismaz.. onun icin sende kendi imei numaranla sertifikani alip indirdigin programlari pc de veya tlfnda sertifikalandirip sonra yukleyeceksin.. sertifika alimi hakkinda bilgi almak icin sitede opda diye aratman yeterli olacaktir..

unloved

unloved

Üye

KayraBey

KayraBey

Üye

Bekleme ekranın güzel olmuş...

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
arkadaşım sertifikaLandırıLmışını atar mısın?Lütfen!...

EMİN FB

Üye
teşekkürler güzel olmuş ama Türkçe si yokmu

Trackmania

Trackmania

Üye
Çok teşekkür ederim.

furkan5800

furkan5800

Üye
tşkrler işime bayaaa yaradı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Paylaşim için Teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi kullanimlar..

belvarliali

Üye
kardeş ben bunu telefona yükleyemedim sertifika süresi geçmiş diyo acaba önceden n97 nin güncellemesini mi
yüklemek gerekiyo şimdiden t.ederim

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaşım sertfikalandırman gerekiyor...

belvarliali

Üye
onu nası yapıcaz kardeş yardımcı olursan sevinirim

Εthnic

Εthnic

Üye
sitede opda diye arattır sana yol gösterecek gerekli konular karşına çıkacaktır..

ahmetsayin23

Üye
olmuyo arkadaşlar denedim ama yinede yüklenmiyo sertifika hatası veriyo

Εthnic

Εthnic

Üye
artik sertifika hatasi aliyorum diyen mesajlara cevap vermiyorum.. mesaj yazmadan once konuda yazilan mesajlari okuyun bi zahmet...

by_onemsiz

by_onemsiz

Üye
ya abi ne kadar orange tsunami indirdiysem hepsine sertifika hatası diyo bi yardımcı olsanız

ahmetc503

allah aşkına ooffff:vur:vur:vur şu programın bi sertifikalısını bulamadım lütfn yardım edinn

Üst Alt